Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
13.9.14 08:49

Jo a vcera jsem si delala poprve tofu pizzu a nekdo tu rikal ze nic moc. Pro me je to luxus a doporucuju novackum. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 08:57

@zoufalka1989, teda ty jsi dobrááá :palec: :palec: :palec:, gratuluju k ustání domácího pařížáku, taky ho miluju a umím si představit, že tohle bylo opravdu sebezapření. Moc blahopřeju k úbytkům, byť pozvolným, alespoň budeš mít menší tendenci k joju potom, než ten, kdo hubnul hodně rychle. :kytka:

@dydla, to je super, že máš stejnou váhu jako před nemocí - nemoc člověk obejít nemůže, ale tohle se podařilo na jedničku. :palec: Tak hlavně ať je ti už snesitelně a ať to dál pěkně klesá, napodruhé tu trojku určitě dáš, potřebuješ se jen vnitřně rozhodnout a tu sílu do udržovací fáze vložit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 09:05

Teda ženy, to mi řekněte. Pekla jsem dukanhousky a zapomněla jsem tam ve finále přidat kypřící prášek. Takže tam nebylo nic. Tak se celé pečení duševně připravuju na připosraženou placku a řeknu vám, tak vyskočené houskovaté housky se mi NIKDY předtím nepovedly. Normálně to vypadá jako houska, vysoko naskočená, teploty pečení a vše krom prdopeče zcela shodné. Má pro toto někdo logické vysvětlení? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.9.14 10:05

@Kdoule jsou vevnitr dute? :mrgreen: :mrgreen: a diky za podporu, ted musim tu trojku dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
13.9.14 10:19

@majda123456789 Kde bys prosim tebe vzala 63,2??! Vzdyt uz jsi tam davno mela petku na zacatku, oprav si to. :pocitac: Ja se teda soustredila na to prani, a ted rano 63,6,cili dukani minimum zas po dlouhe dobe. 0,7 kg pod idealem. Takze to preci jen jeste trosku sklouzlo. ;)
Ale zas si nemuzu prat vsecko za vsecky, to mas vymyceni Eboly, svetovy mir, Lydia s Derisem… Zkuste si vsichni. vsecko tak nak intenzivne prat individualne! :palec:
Tady. zatazeno, setrvaly dest, uziju si krasnou poklidnou sobotu s zehlenim u televize. Pri svickach! :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.09.14 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
13.9.14 10:23

@Kdoule Ja pred par dny podobne zapomnela dat prdopec do toustovyho chleba, taky jsem cekala dlazdicku a ono dobry, vubec bych to nepoznala. Alchymie… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
13.9.14 10:33

Ahoj holčičky, zatím nedočítám, jenom vám musím napsat.
Mám trochu změnu v plánu, jedeme až po obědě, takže oběd bude ještě doma :mrgreen:
Což je pro dukana paráda, dám si svoje jídlo.
Ale dneska ráno na váze šok.
78,3 8o :nevim: :nevim:
Stoupala jsem na to snad 20×.
Takže za 10 dní mám dole 3,1kg
A to víte, jaký byl ten minulý víkend…
Zapíjení miminka, kocovina, žádný otruby.
Vůbec nechápu.
Dneska se mi vůbec nechce na tu návštěvu.
Já si to tak moc nechci zkazit.
Na zítřek si sebou udělám k snídani palačinky, to budou muset kámoši zvládnout.
Mimochodem… jím je teď DENNĚ!
Na jaře jsem jela v podstatě bez tolerovaných potravin.
Teď na podzim jsem se rozhodla, že na sebe budu hodnější, když to chci vydržet až do Vánoc ve 2F.
Ta váha není blud, jsou mi vollný i rifle.
Tak uvidím, co se bude dít dál.
Tohle si píšu tak trochu i sama pro sebe.
Až tady budu pak skuhrat, že visím měsíc na jedný váze.
Protože po tomhle sešupu to musí přijít :mrgreen:
Víme jak pan Dukan funguje a za tuhle radost mě pak dá pěkně na pr*el :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.09.14 v 10:54

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
13.9.14 10:43

@sirikit @Kdoule
Jejda, další úbytky :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak, že by to nebylo moje přičinění, ale nějaký vliv Měsíce?? :mrgreen:

Omlouvám se, že nereaguju na všechny, lítám tu od plotny k žehličce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75854
13.9.14 11:04

@LydiaD Obrovska gratulace!! :hug: :kytka: :kytka:
Vis co, to jsou veci mezi nebem, zemi a papa Dukanem.
Ja jedu tyden jak magor zostrenou dvojku, do tvarozniku si nekousnu, na gervais se akorat chodim litostive koukat do regalu… a vaha mi milostive slezla z 65 zpatky na ideal a tam se uhnizdila.
Ja teda vcera rezignovala, upekla jsem si pizzu, cim jsem pretapla denni otruby, na dnesek tvaroznik a prosivacku - a taky jsem hned ochutnala. :roll:
A dneska na vaze historicke minimum. Takze za to bud muze mesic po. megauplnku, nebo si z nas nase vahy delaji srandu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 11:21
@sirikit píše:
Ja teda vcera rezignovala, upekla jsem si pizzu, cim jsem pretapla denni otruby, na dnesek tvaroznik a prosivacku - a taky jsem hned ochutnala. :roll:
A dneska na vaze historicke minimum. Takze za to bud muze mesic po. megauplnku, nebo si z nas nase vahy delaji srandu. :?

Anebo je to tím, že zdravá váha přirozeně kolísá, přibližně plus mínus kilo z důvodů rozumem neuchopitelných, od fáze měsíce po fázi MS, od láskyplného dne po ten neláskyplný. Akorát nám hubnoucím se to nelíbí a vyvolává to příval pochybností… Já se už měsíce postupně připravuju na situaci ve fázi 3+, kdy ta váha kolísat bude - abych nešílela a nezařazovala BD po 0,9kg vzestupu třeba. Můj současný pohled je, že hranice bude cca 1,5kg, co je NORMÁLNÍ rozptyl tělesného chování, co přinese praxe, to uvidím, ale hlavně abych neblbla, neblokovala mozek strachem a pochybami a zpruzelostí, že váha leze nahoru o půl kila, když tělo toto dělá celý život a nám ženským s MS už vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 11:23

Jinak u nás krásně teplo, sluníčko, nádhera!
Já poslala rodinu ven a teď mě mrzí, že jsem neměla připravenou dukanstravu a nešla jsem taky. Takovýto den je dar shůry a kolik se jich ještě podaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
13.9.14 11:37

@Kdoule
Tady od rána mlha, mžilo.
Teď se to malinko roztrhává.
Odjíždíme mezi Mělník a Prahu, tak hlavně, aby bylo hezky tam.
Večer je naplánovaná megagrilovačka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75854
13.9.14 11:40

@Kdoule Urcite mas pravdu. Kdybysme se denne nevazily - coz bezne vetsina lidi asi nedela, zrejme bysme si techhle vahovych vychylek vubec nevsimly. :roll: Ale ja uz jsem pro zbytek zivota pevne rozhodnuta denne se vazit a zapisovat do kalendare a pocitat si tydenni prumery, protoze uz neminim opakovat tu samou chybu co mockrat predtim: zhubnout, podrimovat na viteznych vavrinech a mavat rukou nad vahou, ktera leze plizive po dekach nahoru. Jakoze si toho beztak urcite nikdo nevsiml. Nene, JA si toho musim vsimnout prvni a dejme tomu po tom kile vzhuru hned reagovat. Jak ted nazorne vidim na sobe, je to „zakrok“ na par dnu a jsem na svym. Pet kilo uz je prace na dyl, o podrazdenym tele a rozkmitanym joju nemluve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
13.9.14 11:43
@Kdoule píše:
Jinak u nás krásně teplo, sluníčko, nádhera!
Já poslala rodinu ven a teď mě mrzí, že jsem neměla připravenou dukanstravu a nešla jsem taky. Takovýto den je dar shůry a kolik se jich ještě podaří…

Zente provokatera!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
13.9.14 11:54

@LydiaD Jestli dobre pocitam, tak jeste asi dve kila a od ledna mas vzdor prasicim prazdninam dole 20 kilo 8o 8o! Jsi z nas uplne nejvic nejlepsi! :pankac: :kytka: :kytka:
Ja si v desti zabehla na zahradu pro cerstvy kopr (tentokrat se nejedna o ku. evsky odpor k praci),varim hovezi a bude koprovka. :P
Ty jsi sice nejlepsi, ale ja s Besi bezkonkurencne nejmlsnejsi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková