Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ránko,
já po včerejším BZD mám 66,8 takže +300gr ale dala jsem si včera óbr zeleninový salát a k obědu byla pečená dýně@Kdoule píše:
Ahoj a hezkou neděli všem.
Já dnes 61,7kg, dočkala jsem se jedničky, jupí.Všem moc děkuju za přání, poznávám, že mi přejete.
A já doufám, že to odrážím zpátky k vám a vaše těla taky rozpouštějí.@Kaspinka, pokud to není mimís a test je negativní, zajdi k dr. Budeš klidnější. On to může být dopad diety, Dukan rozhodně zasáhnout do hormon. hladin umí, nicméně pokud jsi třeba před snažením užívala HA, která tento typ projevů těla spolehlivě překrývá, může být souvislost s tím, a jiné věci za tím můžou být taky.
@Niki91, to je ale krásný výsledek, moc gratuluju a jen pěkně dál, nezalekni se ve 2F zezačátku, že se úbytky přibrzdí až na pár dní úplně zastaví, to je úplně normální.
Ale krásný výsledek máš, je to povzbuzující, viď?
Syrovátku bychom neměli, je tam spousta sacharidů. Vitaminy a minerály radši zeleninou. ![]()
@zoufalka1989, nic si z toho nedělej, já posledních 10 dní mám sérii výskoků a druhý den poklesů, bomba byla min. sobotu vzestup o půl kila po BD a následně v neděli pád o celé kilo po BZ. Já už se tím pozorováním docela dobře bavím, tělo si dělá komplet co chce a nad tím jeho programem nemám vůbec žádnou kontrolu krom toho, že vymezuju hlavní rámec tím, že mu dávám pod míru. Něčí tělo spořádaně klesá a jen parkrát se zpomalí, někdo skáče. Těch skákajících mi přišlo, že nás bylo víc, fakt nic nového pod sluncem. ![]()
Jo, a dýni jsem si zapékala s kuřecím a dokonce CELOU light mozzarellou včera večer, než se to dodělalo, bylo 21.30, a ráno stejně pokles o 400, takže já díky tomu aspoň vím, že samotnou mňaminou výrazně na hranici dukaních pravidel to fakt není. Další faktory jsou asi silnější a o těch vím já teda houby. ![]()
@Kdoule Jeee to je super, gratuluju k supr výsledku! ![]()
@Kaspi to me mrzi, a navic jeto divny.. ASi bych k Dr.fakt zasla..
@harfa Ahaa a ja doufala ze mas z krku tamty mamlase.. Tak snad to bude stejne úspěšný jako tahle prezentace nakonec
jinak taky myslim ze ti to půjde rychle dolu, uvidis ![]()
Ja vcera povolila kdyz jsem po krutém režimu nevidela výsledky.. BZ den, pudink, trocha horky cokosky atd… Rano opět 56,3
ale je fakt ze mam Furt problemy s tim wc.
@majda123456789, Majdi a zkoušela jsi tedy ten tekutý parafín (parafínový olej)? Ono začínat s dlouhodobou zácpou zrovna Dukana asi není pro tělo nejsnadnější, ten parafín se snad jediný nevstřebává, neměla jsi výsledky? ![]()
@Kdoule píše:
@majda123456789, Majdi a zkoušela jsi tedy ten tekutý parafín (parafínový olej)? Ono začínat s dlouhodobou zácpou zrovna Dukana asi není pro tělo nejsnadnější, ten parafín se snad jediný nevstřebává, neměla jsi výsledky?
@Kdoule No on parafínový olej nakonec asi není na tohle..nebo v lékárně a výživách se na to teda netvářili. Koupila jsem si nějaký rakytníkový, který má být přímo na to, ale zatím jsem jen jednou olízla prst a nějak nic..nevím kolik dát kapek..a jinak na to pořádně nebyl čas. Oni před tím varují, že tě to fakt šíleně prožene a že můžeš mít i jako únik stolice, tak jsem chtěla někdy doma v klidu, ale nebylo nějak kdy, při tý nemoci a učení mě to teda nenapadlo, to je pravda (a neměla jsem ten olej ani u sebe), ale teď jsem furt v práci nebo někdě lítám. Asi budu muset někdy v práci, kde si můžu odskočit když potřebuju, už nad tím uvažuju minimálně pár dní taky, ale na jednu stranu z toho mam strach, aby mě to nějak šíleně neprotáhlo tím špatným způsobem, jako střevní chřipka. I když je fakt, že se mnou zas hned tak něco nehne, tak se možná bojím úplně zbytečně ![]()
@majda123456789, aha, no, rakytníkový olej se každopádně bude vstřebávat, tak si budeš muset započítat tu dávku oleje do denního příjmu. To právě má ten parafínový jinak, ten projde skrz tebe pryč. Ostatní oleje nám Dukan moc nedoporučuje, i když o spoustě se vykládá, jak jsou úžasné.
Upřímně, to už bych raději zkoušela lněné semínko, které taky nemáme jíst kvůli velkému množství obsaženého oleje, ale když už, tak ta semínka nemívají tak nepříjemný způsob, jak protahují. Akorát lépe působí ten odvar, takový jako šlem z toho, ale jsou lidi, co to odmítají sníst, že jim to za to nestojí. Ale jsou lidi, kterým stačí sníst lžíci celých semínek, dobře zapít a taky to zafunguje. Příjem tuku se zvýší, ale to s tím rakytníkem taky. Ale tak asi nějakou variantu už vymysli, Dukanem sis k zácpě vědomě přisadila, tak bys tělu pomoct měla, když to samo nedává. ![]()
Všechny vás zdravím a dočítám. Gratuluji všem k úbytkům - LydiaB, Kdoule, Sirikit, Niki, Majda, Zoufalka, - snad jsem na nikoho nezapomněla. Komentář ani nepíšu, vše už bylo tady napsáno ![]()
Harfi, jsi dobrá, jak jsi tu konferenci zvládla, pro mě by to byl neskutečný stres, nerada mluvím před plénem. A kilo po prvním hřešení budeš mít hned dole, neboj ![]()
Sirikit, vypadáš skvěle, taky bych už sfrkla do 3.f., ještě si DD užiješ až až
. A Tvéhu muže plně chápu, jsi prostě kost. Ještě takový poznatek k obličeji - stačí pak už jen málo a může se nám to v našem věku zvrhnout. Já už sice půl roku mám stejnou váhu, ale v obličeji se to projevilo dodatečně- na akci před týdnem mi pár lidí řeklo, jak jsem prý " hrozně zhubla, tak 20 kg!!!". A to se mě pochopitelně dotklo, zas tak tlustá jsem si nepřipadala, přece jen 9 kg není 20. A došlo mi, že ten pocit měli nejspíš z mé tváře, takže pozor na to
. Závěrem musím dodat, že to byl názor jen pár jedinců, většině jsem se líbila a chodili- spíš chodily si pro rady ![]()
@Bibiana1 Moc dik a uplny souhlas - proto uz taky jednak nic hrotit nechci a krom toho - ono uz to hlavne ani nejde, dneska zas uminenych 64. Kdyz se na mne kouknes na te tluste fotce, tvare jak livance, mesicek v megauplnku by mohl zavidet. Ted mam tvare interesantne propadly a kdyz se patlam kremem, tesne pod kuzi citim kosti. Takze koncim, tu dvojku do konce mesice dojedu uz jen ze setrvacnosti a abych mela poradek potom ve treti: 140 dnu, takze zhruba do konce unora. I kdyz myslim, ze zrovna u mne trojka pak tak nejak nenasilne prejde do ctyrky stejne jako u tebe. Jak jsem pani sveho casu, nebudu mit problem si delat dukansky jidlo a brat si ho sebou, takze moc se toho nebojim.
@Kdoule Obrovska gratulka, koukam zlato, ze pri tehle rychlosti pujdes do trojky v rijnu se mnou.
![]()
Jeste s tim xichtem.. Dneska jsem si udelala „Lady day“: deset hodin spanku, po snidani oblicej vycistit, peeling, masku, znovu vycistit, umejt vlasy. Zabal na vlasy, splachnout. Serum na xicht, ocni a denni kremik, namalovat.
Vyborna vec, vsem aspon obcas doporucuju.
Ted tu uklidim a pak si dam dalsi kolo: pedikura, manikura, sprcha, peeling celyho tela, bodylotion. Nejspis i masaz, polovice se mi co nevidet vrati z chaty. ![]()
To je vsecko hezky, ze jsme vespolek krasne zhubly, ale vzhled neni jen postava a rozmazlovani nekonci. ![]()
Mmch - uz jste premyslely, kam si budeme chodit povidat, az budem vsecky stabilizovany ve ctyrce a Dukan nas bude nudit? ![]()
@sirikit my nebudeme chodit sem? Jmeno diskuze se nedá připadne změnit, aby to nebylo zavadejici?
jestli se zeptas @Kaspinka tak rekne, ze bysme mohly chodit kecat do toho rumovyho baru
![]()
@LydiaD ted jsem potkala paní co mela na tričko Haloweeny, tak jsem ti musela napsat
![]()
@Kdoule mas úplnou pravdu Kdouličko.. Ja jsem na to tak zvykla ze to nejak extra neřeším ale je fakt ze na ty váze je to asi znat a pak se rozciluju, ze.. A taky je obcas uz nepříjemný mit pupek jak veverka. S tim rakytnikem jsi me teda nepotesila, Ale kdybych si mela dat jednou tydne nebo za 14 dni lžičku tak to fakt přežiju, urcite pak bude i s olejem na váze min nez s plným pupkem po celém tydnu
dekuju za rady ![]()
@majda123456789 to by me pri dnesku nenapadlo, ale muzeme
jinak si muzeme zalozit uzavrenou skupinu kam se neclenove nedostanou ![]()
@sirikit já mám dnes taky takový Lady day, i když jinak. Včera jsem měla hodně špatnou službu, a protože rodina byla pryč, tak jsem šla ještě večer na koncert se trochu odreagovat. Spala jsem taky 10 hod, po snídani jsem uběhla 10,5 km, pak sprcha, mytí vlasů, péče o pleť, oběd - zapečený lilek s mletých hovězím jsem si jen ohřála a teď čekám na první pračku po příjezdu dcery. Taková nedělní pohodička, která už zase dlouho nebude ![]()
@Bibiana1, já jsem zažila podobný „dotčený“ pocit, když jsem se po roce setkala se švagrovou a ta se přesně vyjádřila, že jsem „strašně zhubla, hrozně moc“, přitom já proti váze, kterou jsem měla v době našeho posledního setkání, zhubla „jen“ 5kg, což mi přišlo celkem bezvýznamné. Já si teda zatím nemyslím, že by to bylo čitelné z obličeje, ale bylo to zrovna v době, kdy jsem končila své dovolené a de facto jsem měsíc stála a formovala postavu. Což už jsme si tu psaly, že pozorovatelné je a já sama jsem tohle na sobě viděla dokonce výrazněji, než třeba teď další hubnutí. Navíc jsou mi volné třeba lepší kalhoty a sukně, které jsem měla v období kolem 56kil, já mám stále o cca 7kg víc, takže ta postava je jiná každopádně, i když to moc nechápu, jak je tohle možné - ale je to tak.
Tak hlasim holky za tyden nulvy narust a nulovy ubytek…takze 50,5. A dneska svickova s knedlikama…tak uvidime, co na to zitra vaha povi:-)))