Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky.. ![]()
Omlouvám se
že jsem se zase tak dlouho neozvala, ale víte jak to mám..prostě nestíhám no.. ![]()
Jsem ted celkem neštastná z toho že se mi váha zastavila na 80,5 a týden mi to stojí..
a nevim proč..
je fakt že nestíhám dodržovat pitný režim, tak jestli je to tím…ani nestíhám tolik jíst, ale chyb nějak extra nedělám si myslim..kort poslední 3dny to si dávám fakt bacha..:-( no tak jsem se dneska rozhodla, že si dm zase 5BD.. snad to zabere..termín operace mám na 28.4. tak musim mít aspon těch 75kg… ![]()
@Bibiana1 Teď mi vyjely voči a rozplácly se o monitor.
![]()
Miloš Škorpil je známý sportovní moderátor, mám pravdu?? Že běhá jsem neměla ponětí, ale každopádně mu musí být přes 50,spíš přes 60,jestli ne víc.
A on vám dělá předběhávače
,nebo co je to takový vodič??
Nám po Budějkách pobíhají takoví dva pánové… přes 70 jim určitě bude.
Už loni v zimě jsem toho jednoho málem brala na autobus, při svém líném způsobu uvažování jsem nebyla schopna pobrat, kam se stařík žene. Seděla jsem před poliklinikou v autě a čekala na některého z mých důchodců, když tu do kopečka kolem parkoviště vidím UTÍKAT!! pána. Takovej dědeček, člověk by ho spíš svezl na kolečkový židli. Tenhle toho ale věru neměl zapotřebí, běžel takovým tím drobným vyváženým klusem, štíhlej, trochu se usmíval do tý mlhy a vlezlýho mrholení.
Takže mi došlo, že zřejmě nehoní bus, ale normálně sportuje. ![]()
Pobíhají tam takhle dva, oba rozhodně přes 70. Takže čemu já se s tím Škorpilem vlastně divím…
Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli vás pobíhálky mám nekriticky obdivovat, nebo mít za neškodné blázny.
![]()
@Bibiana1 s tvojí kilometráží to dáš s prstem v nose, nepodcenuj se
S páteří bojuju taky, ty endorfiny tu bolest prostě utlumí. Vím to, při prvním pulm.mi hned na 8km ruplo něco v kyčli, bolest jak prase, zrovna nešlo zastavit v tom chumlu takže jsem běžela s bolestí až na desítku, tam raději ze strachu nezastavila, no a dotáhla jsem to až do cíle, ovšem tam to byl teprve mazec no a až po 2měsících mi ruplo v zádech a povolila i ta kyčel, takže to celé bylo taky od zad.Ale tím ti nedávám návod. Škorpil byl fajn, ale já mu „hrdě“ utekla.
@LydiaD s těmi minimy jsi neskutečná
@sirikit přesně, jak píšeš, je třeba přemýšlet o tom, co jíme. Já prakticky od začátku DD vím, že se k " normálnímu " stravování nevrátím, ale co je na tom nejlepší, mně to TAKHLE prostě vyhovuje.
@Denis11 píše:
Ahoj holky..
Omlouvám se![]()
že jsem se zase tak dlouho neozvala, ale víte jak to mám..prostě nestíhám no..
Jsem ted celkem neštastná z toho že se mi váha zastavila na 80,5 a týden mi to stojí..a nevim proč..
je fakt že nestíhám dodržovat pitný režim, tak jestli je to tím…ani nestíhám tolik jíst, ale chyb nějak extra nedělám si myslim..kort poslední 3dny to si dávám fakt bacha..:-( no tak jsem se dneska rozhodla, že si dm zase 5BD.. snad to zabere..termín operace mám na 28.4. tak musim mít aspon těch 75kg…
Ahoj Denis ![]()
Já u Tebe vidím strašně velkou touhu, potřebu a tlak na to zhubnout „DO“. Asi víš, že čím víc se na pilu tlačí, tím to je horší. Teď zrovna psala Sirikit příspěvek se kterým celkem souhlasím. Všechno je to v hlavě, pokud držíš pravidla, nehřešíš, dodržuješ pitnej režim, tak neblbni s 5 BD, nepomůže ti to, jen ti to znechutí dietu.. Zvolni hlavně v tom tlaku sama na sebe… užívej si tu dietu a mysli pozitivně! Uvidíš, zabere to a pojedeš pěkně dál. Hlavně žádnej stres.
Máš víc jak měsíc na to sundat cca 5 kilo, přidej pohyb a vypusť stres, to dáš. jsi na začátku, to se hubne nejlíp, tak toho využij
Držím pěsti! ![]()
@Kaspinka takže nic???
Každopádně k tomu běhu gratuluju, to je super! První stovka by byla nádherná
i když tohle „dalmatinovský“ číslo je taky moc pěkný
![]()
@LydiaD tos mě pobavila, prý dukan
ale super že jí to drží, to jí přeju
Mimochodem ty jedeš krásně, to je supr, že i přes úlevový víkendy ti to jde
![]()
@sirikit pšenice! Tos mě zaujala! Luky (trenér) čte knihu „Život bez pšenice“, pak jsem na řadě já (obstarala jsem jí ale čtu teď děsně napínavou detektivku, takže jsem jí půjčila jemu
) Objevili jsme jí někde v knihkupectví, fakt dost zajímavý a připomínající dukana! Přesně jak říkáš..prý že nejsou tak hrozný ani ty tuky a cukry, ale MOUKA! Lepek, přesně tak..prostě že pšenice už je absolutně nevýživná potravina (ne ta, kterou byla v minulosti - dnešní špalda), ale je to taková prázdná „něco“, prášek, kterým zaplníme pupky a tloustneme! Proto omezuju hodně pečivo teď, chci si zase začít péct chleba atd. Ta pšenice má návaznost i na horší náladu, pomalejší myšlení atd.. fakt je to zajímavý. Takže doporučuju všem ke čtení ![]()
Já zas několik dnů jedu vzorněji, až na jeden výpadek..kámoška objevila nějakou vyhlášenou francouzskou cukrárnu, takže tam byl dortík a pak jsem holky zprasila v MC
takže včera bylo na váze 55,4 asi
dneska 54,9 a hodlám jet dál dolů, chci kolem těch 54, 53 kg se mi líbilo víc. Povoluju si zas už jen hořkou čokoládu, max takové ty „polomáčené chlebíčky“ rýžové nebo kukuřičné. A pak ještě bebe-dezert, který mi dělá Luky
a to jsou jen bebe, banán a tvaroh, takže to je ok víceméně.
odmítněte takovou snídani do postele od chlapa
![]()
Jinak holky, hlásím, že dnes se to ještě potvrdí, ale pravděpodobně na 99 % máme datum odletu - bude to 24.4. kvůli levným letenkám přímo do Manchesteru
Toť za mě vše, krásně hubněte
![]()
@ady01 píše:
@Bibiana1 s tvojí kilometráží to dáš s prstem v nose, nepodcenuj seS páteří bojuju taky, ty endorfiny tu bolest prostě utlumí. Vím to, při prvním pulm.mi hned na 8km ruplo něco v kyčli, bolest jak prase, zrovna nešlo zastavit v tom chumlu takže jsem běžela s bolestí až na desítku, tam raději ze strachu nezastavila, no a dotáhla jsem to až do cíle, ovšem tam to byl teprve mazec no a až po 2měsících mi ruplo v zádech a povolila i ta kyčel, takže to celé bylo taky od zad.Ale tím ti nedávám návod. Škorpil byl fajn, ale já mu „hrdě“ utekla.
@sirikit nevím, jestli je tento Miloš Škorpil i sportovním komentátorem, ale každopádně má přes 60, je propagátorem běhu, má školu běhu, vydal běžecký diář / ten mám
/. Vodič je člověk, který má nějaké označení a běží standardním tempem na určitý čas. Takže pokud to budu chtít uběhnout právě za ty 2:30, budu se ho držet jak klíště a dám to. Navíc je s ním prý legrace ![]()
@Bibiana1 píše:
@LydiaD s těmi minimy jsi neskutečná@sirikit přesně, jak píšeš, je třeba přemýšlet o tom, co jíme. Já prakticky od začátku DD vím, že se k " normálnímu " stravování nevrátím, ale co je na tom nejlepší, mně to TAKHLE prostě vyhovuje.
Podepisuju a třikrát podtrhávám.
Ovšem pozor, pro svůj dobrý pocit dnes zas po delší době držím B čtvrtek!
![]()
Pořádek musí bejt, řekla babička a kopla hov.. pod postel. ![]()
Zítra máme rodinnou večeři v Holidayi (slavíme s Jurášem tu třicítku) a to teda bude hostina, nad kterou by se papá skácel jak špalek.
…načež opět navážu šťastnou očesanou trojkou, protože já zkrátka některé ty „nařízené“ potraviny nestíhám ujíst, tak se do nich nenutím.
@majda123456789 samé dobré zprávy vč. Manchesteru
Snídaně do postele by se mi taky líbila ![]()
@sirikit Teď mi vyjely voči a rozplácly se o monitor.
-
úžasná hláška to jsem se zasmála
![]()
@Bibiana1 píše:
@sirikit nevím, jestli je tento Miloš Škorpil i sportovním komentátorem, ale každopádně má přes 60, je propagátorem běhu, má školu běhu, vydal běžecký diář / ten mám/. Vodič je člověk, který má nějaké označení a běží standardním tempem na určitý čas. Takže pokud to budu chtít uběhnout právě za ty 2:30, budu se ho držet jak klíště a dám to. Navíc je s ním prý legrace
Uhm.. Jestli já si ho nespletla se Štěpánem Škorpilem
,ten má taky něco se sportem. Asi brácha. ![]()
@ajaja79 myslíš že to tak fakt bude..?
No tak já to teda zkusim..
![]()
@ady01 taky věřím, že to dám
. Určitě si umíš představit, jaké to je, když je venku krásně, ty máš prostor na běh a prostě pro bolest nemůžeš
. Já jsem s tím dala v sobotu 17, v neděli 7 se synem a v pondělí 14 km, ale bylo to stále horší. Nicméně 2 dny pauzy stačily, dnes přijede sestřenka a už psala, že asi víc jak 15 nedá, ale to je opravdu pomalý běh, který celý celý prokecáme. Já už se tak těším!!! A jak se daří tobě?
@Bibiana1 docela to jde, začala jsem trošku dřív po RD do práce, běžela jsem naposledy 18 v úterý, času moc není na ty delší běhy. Běhám teprve třetí sezonu, ale v ty hlavě to už prostě je. Akorát když to takhle natáhnu tak pak žeru jak prorvaná, ale neprasím, to néééé. První závod mám 12dubna, už se taky těším, jen teda desítku, ale na HK je to prestižnější závod, skvělá atmosféra.