Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
19.3.15 21:34

@sirikit ty jo to je job!!! 8o prosím tě až skončím u nás ve firmě, tak se hlásím k tobě do týmu a budu zajišťovat region Vysočina :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
19.3.15 21:36

@sirikit
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přesně tak!
A jestli to nepochopí, tak ta firma vůbec není soudná a uvažuj o změně jobíku :mrgreen:
A já už fakt upaluju :hug: :mavam:

P. S. Zpáteční cestu si klidně zaplatím sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
157
19.3.15 21:40

@sirikit
Hele vědmičko, taky by se mi hodila nějaká věštba :mrgreen:

Holky, to jsem tomu zase dneska dala. Za tmy bloudit po zapadlých uličkách Hamburku, mapy na mobilu odmítly pracovat. Nakonec jsem byla nucená se svou dost špatnou, spíš žádnou němčinou zeptat na cestu. Po hodině běhání už jsem byla zřícená jak to prase a ke své hrůze jsem po poradě s Němčourem zjistila, že do cíle mi chybí ještě minimálně 3km. Jsem fakt nenapravitelná, furt někde bloudím :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.3.15 21:54

@sirikit To vis, ze jak to skonci, tak prijdu…skotacit s Jill a pokecat s vama…taky mi chybite!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.3.15 21:56
@sirikit píše:
@LydiaD Broučku,víš, že se děckám nemá vyzrazovat, že Ježíšek není?
Neřeknu ti vůbec nic! :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jsem se fakt zasmala po dlouhe dobe zase!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.15 07:46

@JaniceB ty jsi dobra! Na vahu ted kašli, tu muzes ladit i za měsíc - to uz by na skolu bylo pozde :kytka: :hug: drzim ti moc palce at uz mas tenhle stres brzy pryc!!! :*
@LydiaD házej to hezky dolu prosimte!! :mrgreen: chapes ze bys treba mozna pred dalším víkendem mohla uz videt na zacatku 6?! 8o :potlesk: :dance: :dance: :dance: :* :hug:
@sirikit ty me fakt bavíš a udivujes! Zvladas neskutečné dobre oboje.. U derisovych koutu jsem slzela smíchy :mrgreen: u odletu s trenérem valila bulvy 8o on leti na zacatku května, asi 7. Nebo 5. Nebo tak nejak.. My bychom letely s Petou NEJDRIV 1.5. S tim, ze ale po operaci kolene mohou samozrejme nastat komplikace atd.. No mluvila jsem s ni o tom vcera a vic nez z operace je špatná ze me, ze mi to komplikuje. Ja totiž urcite uz nebudu v praci na cely duben, uz za me aktivně hledají náhradu která MUSI byt v kvetnu uz samostatná.. Takze me logicky vysoupnou, což jsem cekala, jenže ted najednou odjezd v nedohlednu :nevim: :zed: trenér mi rikal uz asi 6× at jedu radsi s nim.. Jako uz o tom začínám vazne uvažovat a Pets mi i rekla at klidně jedu, ze to chape a at jsem trosku sobec a udelam co chci ja, ze mi to nebude mit za zly. Ale ono s tou Amerikou je dost byrokrstickych záležitosti.. A hlavne jsem mu Furt rikala ze to nejde a je to blbost a fakt netusim jak by se ted tvářil ze bych fakt chtela letet.. Mam trosku strach jeslti to nebyly jen marný řeči, kdyz videl, ze bych tam neletela. :roll:. I kdyz se mi to uplne nezda. No hecnu Se, zeptám se ho a uvidim ;) prace na plazi zni taky dobre, no ne?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
20.3.15 08:58

@majda123456789 ta pláž zní dokonce mnohem lépe než Machester :lol: :mrgreen:. Já bych se na rovinu zeptala. A když vidím, jak věštby Sirikitce vycházejí, tak vůbec nepochybuji o odpovědi ;). @lydia - už vidím, jak nás příští týden překvapíš dalším minimem ;).
Mě čeká taky hezký víkend - dnes jsme samy s dcerou, kluci jedou do zítřka na závody, a manžel nám objednal domů sportovního maséra, tak si to užijeme :oops:. Zítra a v neděli s ní jedu na závody a zítra večer si vybírám dárek od manžela k svátku - jdeme na Vojtu Dyka s B-side Bandem :lol:. A pro mě úplně nejlepší zpráva - po včerejším zatejpování je má kyčel lepší, uběhla jsem skoro 17 km a dnes se chystám zase. Bude to dobrý :palec: :dance: :dance:. Mějte hezký víkend a kila ať vás opouštějí, já se stále motám kolem 68, ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75807
20.3.15 09:00

@majda123456789 :hug: :hug: Já asi radši do SZ, ať mně tu fakt neupálí. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.15 09:06

@Bibiana1 to jsem ráda!!! Asi si ani nedokážu představit, jak pro tebe muselo být děsný nemoct jít běhat.. dobře, že je to lepší! :hug: A dceruška si to zaslouží..je děsně šikovná, fakt jste úžasně sportovní rodina :potlesk: :pankac:

@LydiaD práce snů kočko, ale váha by ti pak tak snově dolů nelezla.. :mrgreen: :mrgreen: A představ si, kdyby chtěli, abys pracovala, místo Derisákova koncertu 8o 8o 8o :pankac:
Nebo by jen chtěli abys tam pila pivo a pak by se ti chtělo během koncertu čůrat! 8o 8o 8o

Příspěvek upraven 20.03.15 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75807
20.3.15 09:06

@Bibiana1 To máš krásný! :palec:
Taky mně čeká fááájn víkend.
Dneska jedu akorát pracovně do Havlbrodu (cca 70 km) vyzvednout pracovní comp od holčiny, která u nás končí a rovnou ho nacpat a proškolit další taky v HB, která chce pro firmu naopak dělat. V překladu - posezení v kavárničce a pokec o věcech, které mně baví, v telefonu byla slečna moc příjemná, tak se těším. Jarní výletek, no.
Večer ta véča s rodinou, na slavení toho máme mnohem víc než jen naše „třicátiny“, zítra celodenní Pasohlávky s kámoškou a v neděli v podvečer ty hospody s Jurášem.
Je to fajn fajn fajn fajnový a miluju jaro!! :potlesk: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.15 09:08
@sirikit píše:
@majda123456789 :hug: :hug: Já asi radši do SZ, ať mně tu fakt neupálí. :mrgreen: :think:

Těsim se, co z tebe zase vypadne :hug: :srdce:

@Bibiana1 noo..snad máš pravdu. Já nevim. Jsem dost nejistá v těhlech věcech. Ale to u asi za ten 3/4 rok víte :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75807
20.3.15 09:10
@majda123456789 píše:

@LydiaD práce snů kočko, ale váha by ti pak tak snově dolů nelezla.. :mrgreen: :mrgreen: A představ si, kdyby chtěli, abys pracovala, místo Derisákova koncertu 8o 8o 8o :pankac:
Nebo by jen chtěli abys tam pila pivo a pak by se ti chtělo během koncertu čůrat! 8o 8o 8o

Příspěvek upraven 20.03.15 v 09:06

To ne to ne! Na týhle práci je právě dobrý, že máš termín - třeba v tomto případě teď od soboty do čtvrtka. A kdy si to oběháš, to je tvůj boj. Zatím mám dvě hospody, litr plzně Juráš za nedělní podvečer v pohodě dá. Jestli mi přidají hospod, nezbejvá, než si sjednat jiného ochutnávače, ale to, jak tady vidíš, by nebyl problém. :palec:
Takže Lydunka by si prostě jobík musela líp rozložit a po fesťáku by měla beztak nahlášenou dovolenou. Žádnej problém! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75807
20.3.15 09:15

@Kaspinka Já ti Kaspi naházím do SZ odkazy na agentury, pro které dělám, s krátkým popiskem, co kde jak, abys měla představu, a pokud si budeš chtít někdy v budoucnu přivydělat, nebude myslím problém.
Ale nesmíš čekát náhlé zbohatnutí - když se dělá pro jednu, je to většinou tak na kapesný. Proto jich mám víc, takže pořád práce plnej stůl a bavím se dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
20.3.15 09:26

@sirikit klidně nahoď budu ráda:) já tady stejně jednou skončím. Myslela jsem teda, že s novým školním rokem plynně přejdu na mateřskou, to se jaxi nekoná :roll: takže dokud budu jezdit do Brna, bude muset Bobánek jezdit do školky se mnou což není žádná hitpoška ani pro něj ani pro peněženku. Takže časem prostě budu muset hledat jiný jobík. Tak uvidíme kde nakonec zkotvím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.15 11:12

Ahojky devcata jsem stastna jak blecha z uterni vahy 73,8 dnss 73 kg jenom ted mam hruzu ceka me velikon. pobyt vr sklipku, ktery jsme ei zamluvili jeste pred dietou jidlo zvladnu udelam si s sebou ale vinko to bude horsi. Dnes jsem delala poprve tu pastiku a k obedu budu mit ty testoviny shirataki tak jsem na to zvedava. Zeptam se jake pouzivate sladidlo ja mam stevii a ta ma takovy nahorkly ocas. Tak se mejte obdivuju vsechny co behaj japreferuji rychlou chuzi s hulkama ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková