Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ady01 Taky běhám 3. sezonu, v srpnu to budou 3 roky
. Řekla bych, že do té hlavy se to dostane hrozně rychle
. S tím jídlem to mám opačně, před během jen ten tvaroh a po běhu nemívám hlad, takže pokud jdu navečer, tak už pak nejím. Neříkám, že je to tak správně, ale vyhovuje mi to tak. Naopak když nevyběhnu, tak nevím, co bych sprášila. Ale pokud běžím ráno, tak ten den jsem taky hladovější než obvykle. Taky bych brala nějakou menší akci než tu pražskou půlku, ale přihlášení se na ni bylo mým hnacím motorem a motivací. Nicméně si myslím, že to bude v tomto měřítku poprvé a naposledy ![]()
@Bibiana1 vím, že tě to štve, ale zdraví máme jen jedno, ale to ty víš
zrovna včera jsem četla jak se připravit na půl/maraton a bylo to zajímavé. Mě se to teda na těch mých 5km netýká, ale vlastně mám zase důvod začít trénovat na tu desítku, tak to vypadá, že ji nakonec fakt zkusím
ale už teda musím začít pořádně trénovat:D
@ady01 no ty jsi taky úžasná běhna
tak ti budu držet palce ať se dobře běhá ![]()
@sirikit neškodní blázni určitě
nikdy jsem si toho nevšímala, ale teď teprve vidím kolik lidí běhá a nestíhám zírat!!!
Jinak holky díky
Ono to ještě není úplně uzavřené, ale nechce se mi to rozebírat veřejně.
Ahoj holky, tak se taky po pár dnech mlčení hlásím
. Dnes čtvrtý BD, váha se konečně hýbe, ráno ukázala 60,9kg, tak jsem spokojená jak želva. Jinak se veřejně hlásím do klubu běhen
, je tu teď krásně, tak po večerech taky chodím, přes víkendy během dne. Večer dávám jen takový relax běh, většinou tak 6-7km, takže žádný zvěrstva, ale pocit je to i tak super ![]()
A jak se máte vy všichni ostatní? ![]()
Juuu, holky, koukejte, co jsem našla. Dalo by se to teda až od 3F, ale úplně mě to nadchlo. Minimálně to udělám na zkoušku prckovi ![]()
Ahoj holky…jen kratke info…vaha 54.5 kg…dieta zadna…/otruby nejim, jsem ostuda/. Dalsi zkouska dneska za mnou, cimz padem zustavaji dve a jeden zapocet…to musim doplacat do konce dubna. Diplomku mam skoro napsanou. Tak snad to vyjde…zas se ukazu. Snad se vam vsem dari a pekne hubnete ci udrzujete krasnou vahu! ![]()
Čau dámy, takže novinka, Peťe řekl doktor, že půjde na operaci, horší než jsme čekaly. Takže odlet se přesouvá nevím na kdy a mě už asi šibne
pořád to jen posouváme. ach jo ![]()
@JaniceB To je dobře, že se aspoň občas ukážeš!
Často na tebe myslím, jak to asi válčíš a držím palce se vším.
![]()
Hezky dokonči školu a přijď zas hubnout. Ne, že bys to potřebovala, ale chybíš mi tady. ![]()
@majda123456789 No,Koblížku, já se strašně omlouvám za neomylné věštění, ale neříkala jsem ti onehdá, že Manchestráky vidím v křišťálový kouli rozmlženě až vůbec, neboť mi výhled zakrejvají široký ramena takovýho sexy nabušence? ![]()
Nevím proč si to myslím, ale spíš bych řekla, že místo do Království za Elisabeth se s Lukášem polítneš kouknout na Amíky.
![]()
@sirikit ty Sibylo, já se tě začínám bát, tobě se to fakt plní
ani se nechci ptát co věštím mě ![]()
@Kaspinka Tobe Kaspi vestim neco malyho, strasne dulezityho tak silne, az se trochu bojim, ze do ty vestby promitam svoje vlastni zazitky a tim vizi zkresluju.
Tak presne to vidim, az se to bojim dat do slov, abych to nezakrikla.
Kdo uz by mel bejt povercivej, kdyz ne carodejnice, no ne? ![]()
Takze nemysli na vestby, hezky behej, vylepsuj domecek, cti Bobankovi pohadky a kup si stene. ![]()
@sirikit
Tak a teď tu křišťálovou kouli pořádně otři a vyvěšti mi… víš co
![]()
Ty víš co!!! ![]()
Takže se koukej snažit.
Co tam vidíš???
Utři to pořádně, pořád tam máš šmouhy, vidím to až sem!!
Čistou utěrku si na to vezmi!!!
Nešetři na mě, skrblíku!
TAKŽE???
Poslouchám…
![]()
Cha a já mám VOLNÝ víkend
![]()
Bude teda pracovní, musím do práce, ale nebude pařící, což jsem rozsekla před chvílí.
Práce nepočká a to je v tuto chvíli moc dobře
![]()
Takže zkusím nějak posunout tu mojí váhu ![]()
Doufám, že směrem dolů ![]()
@sirikit píše:
Takze nemysli na vestby, hezky behej, vylepsuj domecek, cti Bobankovi pohadky a kup si stene.
Amen
![]()