Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Messi
31.1.12 15:40

Milena 87: Tak to je mi líto, co se ti stalo s miminkem. Ale já to asi chápu. Já osobně bych neměla na to, starat se o postižený dítě.
A nepřemýšlela si o IVF, když už se tak dlouho snažíte? Nebo nějaké jiné metodě? Při laparoskopii se ti jen podívají dovnitř, ne?
Věříš na karty? Já jsem si zkoušela udělat nechat výklad jen jednou to mi vůbec nevyšlo :-D
Mě se zase zdají sny, že jsem těhotná, ale zatím se mi to nesplnilo. Ten poslední jsem měla tenhle měsíc. To se mi zdálo, že že mi někdo říkal, že jsem těhotná, ale já jsem se tomu strašně bránila a tvrdila, že určitě nejsem :-D
Ještě žádný dítě nemám, ale už máme s manželem na čase, letos nám oběma bude 30 :D

• Citovat
  • Upravit
136
31.1.12 15:49

messi:To jsem ja MIlena 87 ju:-D ja jsme tu byla registrovana ani jsem to nevedela..Dekuji..No me to take bylo lito,ale nedalo se nic delat.No ja uprimne sama uz mam 4leta dvojcata..Vim ze ted reknes stastna zena..Ale pritel 37.Zadne nema a vidim ze si moc preje sve ikdyz me dva syny moc miluje.Ale chapu ho..Prave ze zatim sem rekla ze jeste pockam..Z mudr sme o tom zacli mluvit stim ze duphaston mam na dva mesice.Potom na tu laparoskopii(ano podivaji se dovnitr) a pak se uvidi..Stim ze kdyby se to Do leta nepovedlo pze hormony beru od cervence.Tak bysme sli na ivF..Ale ja snad doufam ze se to do toho Brezna povede..Verim na karty:-D vzdycky co mi zdelily se mi stalo i to spatne:-(..Jinak sny o tehotenstvi taky mam:-D vzdycky se mi zda ze jdu rodit..No hruza semnou..To jsou ty myslenky asi na to moc myslime:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
31.1.12 16:00

milca8ý: Dvojčata? tak to si neumím představit, i jedno mimčo je asi náročný :-D Já ti rozumím, že chceš s přítelem dítě, to je pochopitelný :-)
Já mám Duphaston do března. Když do tý doby neotěhotním, tak mám přijít. Ale nevím, jestli vydržím čekat. Jak už jsem psala, pokud to nedopadne, tak manža pošupajdí na spermio, aby jsme alespoň jedno vyšetření měli. Měl v 18 operaci varlat, tak se bojí, aby to na tu plodnost neměli vliv. Sice mu bylo řečeno že ne, ale člověk nikdy neví.
O těch snech mi ani nemluv. Už doma ani nemůžu říct, co se mi zdálo :-D Dostanu „vynadáno“, že to moc prožívám :-D Ale chlapi to asi vidí nějak jinak :-)
Kamarádka mi pořád říká, nemysli na to, ale to fakt nejde. Hlavně když okolo sebe vidím samý těhule nemo mimina :-(

• Citovat
  • Upravit
136
31.1.12 16:09

No z dvojcatama je to tezsi ale v poho:-D a co se tyce tech snu presne tak:-D taky dostavam vynadano a e to moc prozivam hihi:-D ale to je des..se mi o tom zda skoro denne..jj prave ze vsechny kamosky okolo me ted rodej nebo jsou tehule..Vim ze uz mam dve..Ale tehotenstvi bylo na prd a kluci byly cisarem v 28TT coz jsme si neuzila ted bych si moc prala jeste a vse si krasne uzit..Vsichni mi tez rikaji ze jsme blazen ze chci jeste,nebo ze na to prilis myslim..Ale to uz je proste v hlave.Nebo mi rikaji ze jsem mlada 25..Mozna sem,ale jde videt ze v jakemkoliv veku to proste lehce nejde..A hlavne me moc boli kdyz jsme prisla o malou..Byl to malej porod a proto tuhle bolest chci zalepit tim dalsim tehotenstvim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pasam
2.2.12 08:41

Dobrý den, PROSÍM o radu… Brala jsem Duphaston.. ale špatně jsem pochopila výklad :? a vzala jsem si ho hned po skončení menstruace. Brala jsem ho 8 dní, pak jsem jednou zapomněla a dostavila se opět MS (po 10 dnech). Co mám dělat??? Mam obavy, abych si nerozhodila cyklus, který byl do té doby pravidelný…

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 08:58

tak od této menstruace si odpočítej ty správné dny kdy to máš brát a začni znovu - správně… snad v tom nebude potíž 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pasam
2.2.12 09:16

No právě, mám strach že teď bud mít cyklus rozházený.. Snažíme se o miminko a já to takhle zkazim :,( Měla jsem jen jedno balení (20 tbl) a měla to brát 2× denně jak bylo uvedeno na krabičce. Asi jsem přeslechla Dr., že se to bere od poloviny cyklu.

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 09:21

tak to teď odpočítej… a třeba to bude ok .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pasam
2.2.12 09:26

Díky za povzbuzení :) Potřebuji si o tom s někým popovídat tak jsem ráda, že jsi zareagovala :) Včera a v úterý jsem si dělala test ovu a nic, myslíš, že došlo k uvolnění vajíčka v tak krátké době?

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 09:32

no pokud se to bere před ovulací tak brání ovulaci, proto se bere až v druhé půlce cyklu, takže si myslím, že asi nic..... proto to teď posleduj věřím, že se to povede, mi se to povedlo na 2 cyklus s Duphastonem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pasam
2.2.12 09:38

Jéé, tak to se Ti to povedlo brzy? A už máš miminko, nebo teprve čekáš?
My už máme jednoho rošťáka, v květnu mu budou 3 roky. První mimi se povedlo hned jak jsme se snažili, tak jsem myslela, že s druhým nebude taky problém.. ale už se snažíme 5 měsíc a stále nic. Každý měsíc obrečím a teď tohle :(
Tak to jsem ovu neměla, proto byl test negativní :,( A užívala jsi ještě něco jiného když jste se snažili o mimi?

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 09:49

no my se snažili přesně 2 roky… bylo to strašně psych. náročné… nemám ještě žádné mimčo, a to malé co čekám, je ještě úplně malý drobeček, jsem teprve v 6. týdnu - takže má ještě před sebou velkou trasu :) jinak jsem užívala ještě kyselinu listovou 1 x denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.12 10:01

Tak to vám držím palce, ať je všechno dobré a dočkáš se vytouženého miminka.
Na psychiku je to fakt děs. Manžel mi taky říká, že na to nemam myslet, ale to fakt nejde. Strašně bych si přála druhé dítě a stále nic :,( Já beru Babyplan, to jsem brala u prvního taky a teď mi Dr. doporučila Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
2.2.12 10:12

mooooc přeji,ať se drobeček povede !!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.12 10:21

Moc děkuji… A myslíš, že po skončení menstruace budu mít ovu normálně, když teď nebyla????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí