Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Testík jsem si dělala v pátek a byl bílý jako sníh
No a v neděli jsem to podle plánu dostala cca na 3 hoďky a pak jen špinění. Chci se objednala na gyndu, ale asi dneska neordinujou
U mě je to divný, sice jsem MS měla vždy kratší, ale až takhle teda nikdy ![]()
a nechceš zkusit ten testík dnes? moje kamarádka taky dostala ms přesně v den jako vždy,ale trvalo to jen 1 den pak si udělala testík no a bylo to tam a teď je v 25 tt … držím pěstičky, ať to klapne !
Když já se bojím, zase bych byla zklamaná. A navíc už jsem doma vypotřebovala zásoby
Břicho mě bolí stejně jako při MS,ale to je asi tak vše, jen lehce špiním. Asi si ten test přece jen koulím, abych věděla na čem jsem. Spíš mě ale napadá, že můžu mít nějakou cystu nebo něco podobnýho. My jsme v lednu tomu snažení právě moc nedali ![]()
jako raději si ho kup, ať víš, jak říkáš, na čem jsi …
budu na tebe myslet
Holky, tak nejpíš z toho nic nebude. Ráno jsem si dělala TT a opět krásně bílý
A na gyndu se opět ne a ne dovolat. Ach jo ![]()
tak to mne upřímně mrzí
ale držím palce i tak v dalším snažení !
i mne to moc mrzi:-( ale treba je jeste neaka nadeje!!drz se Messi
Holky, abych pravdu řekla, tak jsem s tím počítala. Jen mě děsí, aby to nebylo něco vážnějšího, třeba nějaká cysta nebo tak. Přece není normální, abych to měla 3 hodiny a pak už ne, když to obvykle mívám 3 dny. No jo, když se má něco pos…, tak asi pořádně ![]()
zatím nedělej závěry - nevíš nic 100% …
zkus zajít k tomu mudr a uvidíš
v prosinci jsem mela to same..Ale neak jsem to neresila..Tak snad to bude dobre.U lekare jsme byla pro jistotu.Ale vse je ok..
Sakra, když člověk na tu gyndu fakt potřebuje, tak ne a ne se dovolat. Dneska skoto už ani špinění, já se na to…