Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
24.5.12 09:25
@tin10 píše:
Ahoj Kessica, já teda beru taky clostil a ve vyšší dávce od 5.-9.DC 3× denně jednu tabletku. A ovu mám normálně 15 DC (vím to protože měřím BT). Ale už jsem viděla hodně lidí, co mají OVU kolem toho 10 dne. Ale nemyslím, že by to bylo kvůli clostilu

no ale ja clostil neberiem prvykrat :-) a vzdy som mala ovu tak 14-15 DC raz az 17DC :-) a teraz 8DC a hned takyto test :-) no som zvedava aky bude dnes . . bo aj ja si meriam BT a teplotka mi dnes fajne klesla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.5.12 16:25

Amalko urcite je…drz se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
7.6.12 10:08

@milca8ý
Držím se co můžu :-)
Holky a co u vás nového? necháváte tomu volný průběh a užíváte léta? nebo jsou nějaké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.6.12 10:10

ja cekam na menstruaci ale mam jeste cas dneska jsem 22dc jak dojde menstruace tak musim pockat jeste 14 dny a jdu do caru pro rozpis na dlohy protokol ivf zacinat bych mela nekdy kolem 22.cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.6.12 16:06

Ahojky,u me je novinka ta ze se rozchazim s pritelem a stehuji se zpet do cech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
7.6.12 20:07

@milca8ý
Jak to?? :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
7.6.12 21:54

@hanka1120
Hanko, moc držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.6.12 06:44

dekuji zaroven se tesim ale zaroven se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
8.6.12 11:53

@hanka1120
chápu…ale jak jsem tady psala, všem co znám a byli na umělým se nakonec zadařilo a jsou všechny spokojený maminy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.6.12 09:04

@Amália Ahoj! :mavam:
Chtěla jsem se ještě zeptat k tomu Duphastonu. Měla jsem ho začít užívat od zítra, ale MS se mi ještě opozdila, musela jsem na další vyvolávačku ( ta byla 5.6.) a MS jsem dostala až dnes (včera jsem byla 70.DC - hrůůůza). Takže, jak mi napsal doktor od 17. DC (začnu ho tedy brát 27. nebo 28.? června). Ale chtěla jsem se zeptat, poznala jsi ovulku? Nechce se mi brát Duphaston ještě před OVU, ale až po…Aby jsem si jí nezablokovala… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
11.6.12 10:13

@Elinka28
Ahoj :mavam:
začneš užívat 27.6.
já si teda žádné ovu testy ani nic jiného nedělala…po vysazení antincepce jsem cca v polovině cyklu měla bolesti v podbřišku, Dr říkal, že to byla asi ovulka…ten měsíc jsem začala brát duphaston, další měsíc jsem byla na folikulomerii, Dr.zjistil, že ovulka proběhne cca za 2 dny…no a tak nějak v tom období jsem otěhotněla :)
držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.6.12 10:27

@Amália Moc děkuju, snad se zadaří a trefíme se do ovulky. ;) I když nevím, jestli nebude opožděná, když mám ten cyklus takto dlouhý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
11.6.12 17:28

@Elinka28
Tak ať ti Dr.udělá folikulometrii…viz.
Blížící se ovulaci může gynekolog sledovat vaginálním ultrazvukem / folikulometrie /. Měří velikost vedoucího foliklu a umí předpovědět přibližný čas ovulace. Toto je nejspolehlivější způsob, jak se přesvědčit, že žena ovuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 08:44

Ahojte, beriem duphaston, už druhý rok, lebo chceme bábo. Krámy som dostala s nim vždy presne. Teraz mi druhý den meškajú. Test negatívny.
Stretli ste s ty, niektorá?

• Citovat
  • Upravit
70
15.6.12 12:10

Ahoj Anonymní, já brala duphaston, ze začátku to chodilo snad na minutu přesně ale po nějaké době se MS opožďovala i o 5 dnů a těhotná jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí