Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Beccca Haló?? ty jedna kr.vo ?? mohla bys mi odpovědět?? děkuji ![]()
@Krasavicaa píše:
Vařit? NeblbniSi představ, jak by to asi dopadlo
@sissi79 píše:
@Mar__tanka1983 zmenajsem chtela byt slunickove kotatko a asi mi to moc nejde
![]()
no to staré koťátko bylo rozhodně lepší
nebo si dostávala neslušné návrhy?? ![]()
Já taky změnila profilovku před rokem asi, a taky mám pocit, že mě pak spousta lidí nepoznávalo…
@kate02 píše:
Tak ono je vyjádření názoru a vyjádření názoru, že jo…Tu diskuzi, o které anonymní píše, jsem teda nečetla, ale pokud se na něco zeptám a místo konstruktivní odpovědi mi někdo odpoví: „Ty jseš ale kráva“, spíš si budu myslet svoje o tom člověku a rozhodně mě to k „zamyšlení se“ nad tím, že má třeba pravdu, nedonutí…
![]()
![]()
Prostě podle mě není potřeba za každou cenu reagovat na každou založenou diskuzi…
Další věc je to, že se tady furt motají témata dokola… ALE tady osobně vidím hlavní chybu v adminech, kteří to prostě neřeší, i když pravidla mluví relativně jasně…![]()
Oni by se lidi časem naučili vyhledávat (nebo by je to naštvalo a šli by jinam), ale takhle nemají důvod…
Tesat do kamene. ![]()
@Krasavicaa píše:
Hele, nesměj se - jen se snažím upoutat pozornost
nesnáším, když mě někdo ignoruje
ale to bude zřejmě tím, že nejsem zdejší elita
tak na mě @Beccca kašle ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
no to staré koťátko bylo rozhodně lepšínebo si dostávala neslušné návrhy??
Já taky změnila profilovku před rokem asi, a taky mám pocit, že mě pak spousta lidí nepoznávalo…
No taky mi dalo fusku se na tuhle novou u tebe preorientovat ![]()
Ja se orientuju podle profilovek a tyhle Vanoce jsou na zmeny az moc plodne
![]()
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou, Atominnkou, Babišovkou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!Příspěvek upraven 28.12.14 v 09:54
bo Tě znám osobně tak vím, že jsi lehce hloupoučká, co na to dodat jiného ![]()
@Beccca s nicky, které zmiňuješ, ne vždy souhlasím. Občas jsou vůči jiným dost tvrdé, ale řekla bych, že to často bývá k užitku. Raději si přečtu je, než jiné (ufňukané, přesluníčkované, mamičkovské). A pak jsou také diskuze, které si díky nim rapidně zvýší IQ.
A je jen dobře, že se tu vyskytují lidi různí, jinak by tu byla nuda.
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
bohužel je to realita.. tahle osoba vyvolává konflikty nejen taky, ale i v normálním životě..
@Bersaba píše:
@martina.se A víš, kde bydlí?
chces snad jit na kafe? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No nestraš