eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
31.1.14 20:40

@Sati ještě jsi zapomněla na automatické přihlášení na modní peklo

• Citovat
  • Upravit
20155
31.1.14 20:45
@lemaz píše:
Tak jsem přemýšlela celý den, co mi vlastně na tomto novém systému vadí. Nevěděla jsem, jak to pořádně pojmenovat.
Já se prostě trochu bojím, že tady bude šílená cenzura, že jakmile někdo vysloví názor, který nepůjde „těm nahoře“ pod nos, tak se bude mazat a mazat a dávat banán a jiné ovoce. O určité cenzuře a „směrování“ informací v některých denících nepochybuji a velice nerada bych byla, aby to tu bylo také.
No, ale co, jdeme dál. Naštěstí jsem s některýma (a s jinými snad ještě budu) holkama v kontaktu i jinak. Tak kdyby to tu krachlo, tak spolu budem komunikovat dál.

A dyť to se tu už pár měsíců děje - jenomže dokud to nepálí tebe samotnou, tak není potřeba to řešit.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.1.14 20:47

@Sati Konev! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 20:48
@Sati píše:
Ne, já potřebuji najít recept rychle, ne se prokousávat stránkami. :nevim:

Tak díky za ocenění mé práce :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
@Damael píše:
A dyť to se tu už pár měsíců děje - jenomže dokud to nepálí tebe samotnou, tak není potřeba to řešit.. 8)

Vím, že se tu poslední dobou vyskytovalo. Netýkalo se to přímo mě, protože si celkem dávám pozor, co pustím do éteru. Jenom se bojím, že to bude daleko horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530

@lucenka No vidíš…zaregistruješ se na jednom a rázem jsi na pěti - jak fikané :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 20:50
@Hanulínek píše:
@ashaNo, vždyť jsem právě prve psala, že teď už mi všechny ty nedávné kroky adminů konečně dávají smysl. :think: Škoda, že nám nebyl pravý záměr sdělen rovnou. :roll:

Když vše rovnou vybalíš, tak půlka lidí zdrhne jinam.. Když mlžíš a dávkuješ postupně, tak si zvyknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 20:54
@Damael píše:
Tak díky za ocenění mé práce :zed: :zed: :zed:

Klikla jsem si na ty poddiskuse, jako fajn, jen bych navrhla dát do prvního příspěvku seznam receptů s čísly stran, aby se urychlilo hledání. Úplně nesnáším, když si v nějaké diskusi přečtu recept a za týden ho nemůžu najít, protože se nakecá dalších 100 stran. Takže takový tip za nás zdechloně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 20:57

@Sati ta hlavní diskuze je prostě o denní inspiraci, kdo co vaří. A poddiskuze jsou recepty. Můžeš se zapojit a vylepšovat :palec:

• Citovat
  • Upravit
29730
31.1.14 21:02
@ynax píše:
@Sati už jsem tu pár let a tohle jsem teda ještě nezaregistrovala. Ani netuším, že konev existuje :mrgreen:

Ja jo, ale netusim, ze jsem tam registrovana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.1.14 21:02
@Sati píše:
@lucenka No vidíš…zaregistruješ se na jednom a rázem jsi na pěti - jak fikané :lol: :lol: :zed:

Aneb jak zvýšit cenu reklamy :)

• Citovat
  • Upravit
29730
31.1.14 21:03
@Sati píše:
@lucenka No vidíš…zaregistruješ se na jednom a rázem jsi na pěti - jak fikané :lol: :lol: :zed:

No, jeste abychom nadavaly, ne? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 21:04
@Sati píše:
Klikla jsem si na ty poddiskuse, jako fajn, jen bych navrhla dát do prvního příspěvku seznam receptů s čísly stran, aby se urychlilo hledání. Úplně nesnáším, když si v nějaké diskusi přečtu recept a za týden ho nemůžu najít, protože se nakecá dalších 100 stran. Takže takový tip za nás zdechloně ;)

To už nedám, na exnicky se nedá dostat k editaci příspěvků :nevim:
Ale navrhovala jsem adminům, že tu uděláme trochu pořádek v diskuzích - my, dobrovolníci budeme pátrat v jednotlivých předem daných sekcích, a adminům posílat návrhy na slučování, úpravu, či archivaci diskuzí.. a tak podobně, a oni to po schválení provedou.. Je to hora práce, ale takový jarní úkid by eMiminu velice prospěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.1.14 21:04
@Damael píše:
Když vše rovnou vybalíš, tak půlka lidí zdrhne jinam.. Když mlžíš a dávkuješ postupně, tak si zvyknou..

Presne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 21:06

@Sati Nicméně do těch receptových diskuzí jsem kopírovala i recepty z ostatních diskuzí tady na eMiminu k předloňskému roku.. Byla to fuška, ale tenkrát mi tím uběhl vorvaňovský trimestr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová