Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
28.7.12 18:10

Máme model 2011 a hluboká korba malému vydržela do 9.měsíce i s fusakem! A to je kus chlapa :D Kolečka se jednoše sdělají - vycvaknou. Nám se tedy do auta vejde celý i s kolečky, ale máme větší auto :mrgreen: Kočárek je super do terénu, jezdím s ním i po polních cestách - jen musím zaaretovat kolečka, jinak bych byla zaseklá na každém drnu, ale to je normální při otáčecích kolečkách. Na betonu a rovných cestách je mám odaretované. S hlubokou korbou jsem byla opravdu spokojená a ani na sporťák si nemůžu stěžovat. Jediné, co mě na začátku zarazilo, bylo těžší zacvakávání upínacích pásů. Tam jsem si párkrát skřípla prsty a nadávala jsem jak špaček, kdo toto vymyslel :cert: (např. naše golfky mají toto zapínání úplně jednoduché). I to vycvaknutí chce větší sílu. Ale po čase už mám na to grif a zvykla jsem si :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
28.7.12 18:24

A ještě k tomu krátšímu nánožníku u sporťáku - já to řešila tak, že ve velkém mrazu jsem neohrnovala fusak a tak ho měl malý až pod krkem a bylo mu teplo. Přikládám fotky, kde je malý s ohrnutým fusakem a na další fotce jen čistě s fusakem bez nánožníku - tuto verzi budeme používat tento rok, protože si myslím, že jak bude mít malý přes 18měsíců, nánožník už na fusak nenarvu…
Jo a a pokud venku usnul (v kterémkoliv ročním období), měla jsem vždy po ruce deku, kterou jsem ho přikryla celého, sporťák je opravdu více otevřený, tak aby bylo malému teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzana Fejfárková
29.7.12 08:31

Fotečky super, děkuji moc. Většinou všude mají jen černou kombinaci. Já se do něj zamilovala tak zjišťuji než objednám, abych pak nelitovala

• Citovat
  • Upravit
128
29.7.12 10:50

Tak my jsme zatím vyjeli jen párkrát, ale spokojená jsem. Uvidíme, jakou udělá službu do budoucna. A jinak všichni nám ho chválí :) Jak jsem psala do krátké felicie jsme museli sundávat kolečka, teď máme focusa combi a tam se v pohodě vleze i nesložený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.8.12 14:08

Holky, někde jsem tady vyčetla něco a lesklé a matné verzi u enza eva 2012. U fotek zeleného enza eva, ale na e shopech jsem nikde tuto možnost volby nenašla. Na prodejně jsem měla možnost vidět fialový a byl lesklý. Můžete prosím někdo vysvětlit, kdo vlastní zelené evo 2012. Ten by se nám líbíl. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
7.8.12 08:58

Elli80: mám zelený, ale o lesklé a matné verzi nic netuším :) fialový sem na živo neviděla, tak těžko porovnat…ale zelený bych do kategorie lesklý nezařadila. ta látka je taková ta hrubá kostičková…
jen bych doporučila koupit hned jinou pláštěnku, tu totiž vymýšlel nějaký inteligent, je jen na vrchní část korby, tzn, když prší, tak spodní část je úplně mokrá, takže nějaká univerzal se bude hodit :)

• Citovat
  • Upravit
28
7.8.12 14:38

Díky a ještě jedna prosba, nebylo by možné vložit nějaké fotky live kočárku, prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
7.8.12 19:03

Jestli myslíte toho zeleného, jsou na předchozí stránce…ty první jsou s bleskem, to trochu zkresluje, ta v tom druhém příspěvku je reálnější…

• Citovat
  • Upravit
2248
20.8.12 08:08

Ahoj holky, tak jsem si obj. kočárek a možná budu zklamaná. V poslední době mají problém s obj. Dodavatel nekomunikuje :( Záloha je zaplacená, ale pokud do konce září nebude, tak budu muset vymýšlet jiný kočárek :nevim:
chjo :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrunka12
4.9.12 08:01

Autosedačka na Espiro enzo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda po zakoupení adaptérů ke kočárku enzo evo espiro lze připevnit jakoukoliv autosedačku? Nikde jsem se nic nedočetla, tak vůbec nevím zda to půjde.

• Citovat
  • Upravit
mloking
4.9.12 10:17

Těžko říct, my kupovali přímo k té od espira, jen tak mimochodem, sedačka je pro uplného prcka s tou vložkou krásně tvarovaná, známá jí záviděla :)
ale pokud jde o ty adaptéry, můžu zkusit vyfotit, jestli Vám to k něčemu bude…jinak jsem také nikde nepostřehla, jestli by jiná sedačka šla.

• Citovat
  • Upravit
10
4.9.12 12:18

DOBRÝ DEN, NEVÍTE NĚKDO KDE SEHNAT KOČÁREK ESPIRO GTX2011.DĚKUJI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.9.12 16:05

@KRIS87 mrkni se na netu, jsou skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.9.12 16:09

Díky, ale no právě, že obrázek je starý model ale rozměrově ten novější, asi se jim nechtělo ho měnit. a ze dvo obchodů psali, že ho mají sice vystavený ale bohužel není :cert: já nevím asi špatně hledám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.9.12 07:57

@KRIS87 chtěla ti vložit odkazy, ale není povoleno, spamuje mě to :( zkus vyhledat nebíčko, eshop-rychle, kočárky matouš tam byl skladem tady byl skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí