Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@evca 28 píše:
@marillynka nemůžu se na ty stránky dostat, nemáš tam chybu? psaný termín mít můžou, otázka jestli je to pravdivé..
http://www.krokodylek-tu.cz/…purple-2012/
jj to máš pravdu člověk nikdy neví oni si tam mohou napsat cokoli
a pak si každej myslí že ho bude mít brzo a ono nic ![]()
Ale 20 se blíží tak snad už vám zavolají a budete ho mít doma..jakou vlastně to máte mít barvu? Ani nevím jeslti jsem se na to ptala už ![]()
@janina2012 píše:
Těžký mi nepřijde, jako do nějakého kopce hold zabrat musím, ale nepřijde mi to nějaká šílená námaha. Ovladatelný je úplně super, především díky těm předním kolečkům, otočím se s ním na metru jednou rukou
tak to jsem ráda že to je v pohodě když čtu ty hmotnosti na netu tak ono těžko si představit jak se ta hmotnost odrazí venku když se někam jde.. A většina těch kočárků má ty hmotnosti dost podobny tak se raděj zeptám
když jsem si zkoušela abc design v obchode má asi o tři kg víc než tenhle tak mi přišel v pohodě ale to jsem s ním najela tak dva metry sem a tam takže těžko říct jak venku..
@marillynka odkaz už funguje a asi tě potěším..my jsme objednávali kočárek fialkovej taky a dokonce z tohoto webu
takže se nemusíš bát. Mám obj. i sedačku a paní dnes volala, je to někde na celnici a pojede pro ně do Polska tak dokonce měsíce (což je jen 14dní)by měl dorazit poštou domů ![]()
@evca 28 píše:
@marillynka odkaz už funguje a asi tě potěším..my jsme objednávali kočárek fialkovej taky a dokonce z tohoto webutakže se nemusíš bát. Mám obj. i sedačku a paní dnes volala, je to někde na celnici a pojede pro ně do Polska tak dokonce měsíce (což je jen 14dní)by měl dorazit poštou domů
teda neříkej tak to je dobrá náhoda Od kud jste? Tak to snad když vy ho dostanete tak jak přinde i do toho obchodu co máme blíž jak se pojedem kouknout tak ho asi pak objednáme kdyby to zase tak trvalo..určitě objednávají jen to co mají lidi objednaný a nic moc navíc..
@marillynka z Benešova u Prahy
no záleží jak ta prodejna je veliká, v sam baby měli dřív všechny barvy po kusu a jak se postupně prodávali tak se pak obj. jen na základě složené zálohy. To se poptej pak na prodejně. Koukala jsem na stránky a už tam mají psáno, že 25.10 bude k odeslání domů, jsem zvědavá a zároveň natěšená ![]()
To jsem koukala že tam mají..mno tak to bydlíme každá na druhé straně
Ale asi máme každá obchod na půli cesty
to mi pak musíš povykládat co a jak.. a nevíš jak to tam je kdyby náhodou se reklamoval nebo něco? jestli dají nákej kočárek na dobu reklamace? Aspon mi pak i povykládáš až vyjedete ven jak se vám jezdí s prckem
a co vlastně čekáš?
@marillynka a ty jsi odkud? určitě povím - teda pokud bude co..jinak s reklamací by neměl být problém, tak snad ji nepřivoláme..čekáme cvrčka
jinak překvapení..
A ty?
@evca 28 píše:
@marillynka a ty jsi odkud? určitě povím - teda pokud bude co..jinak s reklamací by neměl být problém, tak snad ji nepřivoláme..čekáme cvrčkajinak překvapení..
A ty?
cvrčka jo
jste si to nenechali říct? bude překvápko? ![]()
My jsme ze Šumperka takže to máme do toho obchodu asi 147km myslím bylo když jsem se koukala na mapy..
Mno doufám že reklamace nebudou jen by mě zajímalo jak to dělají jestli půjčí na nějakou dobu jinej kočárek nebo se bez něj musí člověk měsíc obejít což by bylo dost těžký..
Jéé tam jsem dřív jezdila, ještě když jsem bydlela ve Šternberku a pak v Olomouci
..no v reklamačním řádu jsem to nevyčetla, ale jak mi paní potvrdí celkovou cenovou objednávku, tak se jí zeptám..ale myslím si, že když osobně tam přijedeš vyřídit reklamaci, tak bys měla dostat náhradní kočárek ![]()
No nenechali, a pak když chtěli tak na nás cvrček ukazoval zadek, no asi to má po nás, taky se neradi fotíme
ale od začátku jsme zadělávali na klučíka, tak uvidím zda se vyplní ![]()
Mno tak uvidíš
už je to za pár tak to už uteče.. prosimtě ty jsi na neschopence že? Potřebovala bych vědět jestli se nemocenská po nějakém tom měsíci snižuje nebo je furt stejná? Nemůžu to nikde najít ![]()
@marillynka jsem na rizikovém, ale při příští poradně už půjdu oficiálně na mateřskou..Co se týká nemocenské, no, to ti moc neporadím, jsem podnikatel a u mě je to všechno jinak ![]()
Marillynka nemocenská je stejná…teda podle počtu dnů v měsíci samozdřejmě ![]()
@Jaja25 píše:
Marillynka nemocenská je stejná…teda podle počtu dnů v měsíci samozdřejmě
díky moc za odpověd ![]()
@evca 28 píše:
@marillynka jsem na rizikovém, ale při příští poradně už půjdu oficiálně na mateřskou..Co se týká nemocenské, no, to ti moc neporadím, jsem podnikatel a u mě je to všechno jinak
aha tak to potom jo
mno už se těším taky až půjdu na mateřskou konečně mě nebudou štvát ty blbý vycházky a budu zas volná ![]()
@marillynka no ty vycházky jsou opruz, ale už mi to tak ani moc nevadí, venku hnus a cvrček tlačí na močák, tak jsem ráda že jsem doma a mám záchod poblíž
Těhotenství jsem si užívala už od začátku, neměla jsem žádné
stavy, ale už bych brala i cvrčka na světě ![]()
Proč jsi na neschopence ty?