Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
21.3.13 10:05
@ahoji píše:
Holky, jakou verzi kocarku enzo evo mate..? Cetla jsem, ze u verze roku 2012 ma kocarek maly kos na nakup a kvuli nejaky tyci i spatny pristup do kosiku.. Libi se mi ta verze 2013 a tam mi ten kosik neprijde nejak maly.. A ta tyc tam je taky..? Z tech ofiko obrazku jde prd videt.. Diky!!

ahoj mi máme všichni 2012 a ta tyčka tam vážně je přístup nic moc ale já v plánu nemám dělat velký nákupy tak mi to ani nevadí..A zas nák extra velký není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.3.13 10:59

@marillynka aha, já myslela že už jsi po termínu :think: U nás? prcek roste a teprve na něm vidím, jak čas letí rychle..už přehazuji věci ve skříni a každý den je krásnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.3.13 13:18

@evca 28 ještě máme právě týden tak uvidíme doufám že nebudu přenášet to bych teda nechtěla.. děsně ten čas letí kolik že mu už je? aspon 3 měsíce nák ne? Ten čas tak letí že se už neorientuju vůbec :lol: A co to blinkání už je to dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.13 16:57

Ahoj holky, zvažuju taky tenhle kočárek (TP 6/2013), co se mi podařilo najít fotky 2012 a 2013 tak mi přijde rozdíl jen v barevnosti košíku a okraje boudičky…zatím všude čtu, že je to ok kočár. Já teda osobně chci černou barvu a na zkoušku-pro Ostravaky doporučuju sambaby prodejnu, mají je tam.

http://www.detske-kocarky.cz/…nzo-evo-2012

http://www.eandilek.cz/…zo-evo-2013/

Mě osobně se teda víc líbí ta černá verze 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.3.13 18:19

@minimimi tak já taky vidím rozdíl trošičku v té barvě na korbičce a taky ta konstrukce je u té novější víc do šeda a to mě se teda moc nelíbí.. Jinak v tom žádný jiný rozdíly nák nevidím..
Já jsme puvodně přemýšlela taky chvilku o černé ale pak jsem se bála aby to v létě neplilo a nešlo na to moc sluníčko tak jsem nakonec zvolila fialový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.3.13 23:48

Ahoj holky, tak už máme odjezděné 2 dny ve sporťáku..takže moje první dojmy.

Matyášek je v naprosté pohodě, vůbec mu nesházím a krásně se tam rozvaluje..není nad to spát s nataženýma nožkama :) Největší obavy jsem měla z toho, jak bude usínat, když na mě neuvidí a usíná úplně bez problémů asi do 5 min. po vyjetí :lol: takže luxus.
Co se týče košíku tak mi přijde, že je teď ještě hůř dostupný než u hluboké korby (tam jsem nákup většinou rvala bokem, šlo to v pohodě). Za to teď, když je kočár v lehu, tak je úplně nepoužitelný a když je sedačka zvednutá, tak je to teda o trošičku lepší.
Druhá věc, kterou teda nechápu je, že si kopu do tašky. Fakt nechápu čím to může být, vždyť je pořád na stejném místě, nemívám ji ani nijak narvanou, ale prostě do ní kopu stehnem..a nebo mně narostla stehna :cert:
A ještě k tomu polohování, když je kočár prázdný, tak to jde úplně krásně..jenže, když chci malého z lehu posadit, tak mám co dělat, abych tu karabinku potáhla.
Jinak jízdní vlastnosti mi zatím přijdou stejné jako u korby, i když je fakt, že se těžiště ještě víc posunulo dozadu, ale tak to je vcelku logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
22.3.13 11:04

@janina2012 díky za info.. S tou taškou to jsem teda zvědavá to je dot blbý když do toho pořád kopeš pak se musí dost blbě chodit :( S tím košem to je taky dost blbý teda mno snad to nějak zvládneme tam aspon něco málo narvat :( Já měla strach aby to toho prcka udrželo když je tam jen taková blbá karabina takže je to v pohodě jo? Snad to v létě bude lepší až ten kočár nebude narvanej fusakem dekama a vším možným ale to si ještě počkáme než se nám udělá hezky :( A je kočár jinak pořád lehkej na ovládání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.3.13 20:37
@marillynka píše:
@evca 28 ještě máme právě týden tak uvidíme doufám že nebudu přenášet to bych teda nechtěla.. děsně ten čas letí kolik že mu už je? aspon 3 měsíce nák ne? Ten čas tak letí že se už neorientuju vůbec :lol: A co to blinkání už je to dobrý?

POŘÁD NAKUKUJU A MYSLÍM NA TEBE HOLKA..OČEKÁVÁM JEN SAMÉ DOBRÉ ZPRÁVY..LETÍ TO DĚSNĚ, KUBÍKOVI JSOU DNES 4MĚSÍCE :mrgreen: BLINKÁNÍ USTÁLO, ALE UŽ ZASE ZAČALO, NAŠTĚSTÍ NÉÉ TAK MOC..DNESKA JSEM ZJISTILA ŽE UMÍ DALŠÍ NOVOU VĚC
A TO PIŠTĚT :cert:

@janina2012 KOLIMJE TED VLASTNĚ MATYÁŠKOVI? MĚ KUBÍK SPÍ JEN CO HO OBLÍKNU DO KOMBINÉZKY :mrgreen: JANI A NA KTEROU POZICI TU TAŠKU DÁVÁŠ KDYŽ SI DO NÍ KOPEŠ?
KOŠÍK-NO TAK JÁ NÁKUP DÁVÁM TAKY Z BOKU A NEBO ZE PŘEDU.
POLOHOVÁNÍ-TAK TO JSI MĚ TROŠKU DOSTALA..JÁ SICE CHCI KUPOVAT SPORTÁK, ALE TO CHCI NA CESTY,.ABY BYL VÍCE SKLADNÝ JAK TENHLE..ALE I TAK BYCH OČEKÁVALA ŽE TENHLE BUDEME PLNĚ VYUŽÍVAT..UŽ SE ALE VIDÍM JAK NEUSTÁLE BIJUJI S KARABINOU..KUBÍK MI TOTIŽ VENKU SPÍ-VLASTNĚ NIKDY ANI NEVÍ ŽE BYL VENKU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.3.13 20:48

@minimimi rozdíl jen v barvě konstrukce.. jinak mě se líbí ten hnědý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
25.3.13 10:18

@evca 28 mno pořád nic už máme jen 4 dny a furt se jí nechce :( Doufám že se konečně rozhoupe ve středu jdeme na kontrolu tak uvidíme jestli se něco změnilo doufám že jo nechci přenášet a vyvolávat porod :(
Mno holky s tím polohováním je to naprd snad to nějak zvládnem protože já nemám v plánu kupovat jinej kočár tak snad se to nějak naučím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.3.13 18:55

@marillynka tak ve středu budu na tebe zase myslet :hug: tak my dneska byli na dalším očkování, neseme to statečně-zatím. Dokonce mi dr. řekl ať si pořídíme špunty do uší a malého v noci nekrmíme max. jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.3.13 10:06

@evca 28 mno vidíš to jste ale šikulky :) je to super že to zvládá dobře bez horeček :) Mno zítra na nás mysli snad mi konečně řeknou něco pozitivního :D Večer zas děsný bolesti a zase nic mno je toto normální :lol: :lol: Ona určitě potvurka čeká na 2.4 až bude mít svátek :( A to bych zrovna moc nechtěla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.3.13 10:25

Ahoj, tak sme kočár objednali, i když byla pořádna fuška sehnat ještě kolekci 2012 v černé barvě:) na ten šedý 2013 jsem se byla podívat v obchodě a opravdu se jim to dle mého nepovedlo :/…dneska ho máme už na poště. doufám, že s ním budem spokojeni, když mě to stálo tolik námahy ho vybrat a vůbec pak sehnat :D
vyjedem v červnu tak espirum zdar :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.3.13 11:03

@minimimi tak potom pošli nějaký fotečky jak ten černý vypadá :) Mě se nelíbí ta konstrukce u toho novýho.. Tak mi snad už vyjedeme brzy jen co se konečně rozhodne jít za námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
27.3.13 18:13

@evca 28 ahoj tak jsem po kontrole začla krvácet a pořád špiním tak pojedem raděj na kontrolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí