Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.12 19:30

Ahoj potřebuju poradit, mám na FB profil Timeline jde tento profil nějak zrušit? vůbec se v něm neorientuju :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
14046
23.4.12 19:15

dotaz :
jak pri chatovani na FB najit na vyber ruzne smajliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.4.12 19:21

@jizvíková uděláš je sama pomocí čárek, lomítek a tak..jako tady na emimi třeba úsměv dvojtečka a závorka a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
23.4.12 19:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.5.12 06:56

Bré ráno :mavam:
Chtěla jsem se zeptat jak posílat na chatu obrázky?Brácha mi vždycky pošle obrázek a mě se v okně ukáže jenom nějaký číslo a když to rozkliknu objeví se mi obrázek ve zmenšenym FB okně.Jak to udělat?Protože, když si zkopíruju jenom adresu obrázku tak to neni ono :nevim: Nebo se dá nějak posílat to co mám uložené v pc?Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.5.12 17:02

Ahoj potřebovala bych poradit. Od nějaké doby se potýkám s tím, že když se podívám do Zpráv, nejde mi v nich rolovat, abych se třeba podívala, co jsme si psali včera apod. Zkrátka posuvník vpravo stále jen poskakuje na místě a text zůstává vidět jen kam to dovolí velikost obrazovky. Vím, že v minulosti jsem se mohla na historii podívat a přečíst si ji, ale ted mi to nejde a rozčiluje mě to! Děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.5.12 17:52

@TerkaBaterka a není to prohlížečem internetu? Mě to tak dělá opera, že se posuvník ani nehne…přes Google Chrome nebo Firefox to normálně funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.5.12 18:15

mám Explorer a dělá mi to taky :roll: nevím co s tím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
25.5.12 18:39

mi to taky dělá takže sami nejste ale nevím proč,kdybych na to přišla dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
25.5.12 18:45

Holky,cely den se mi ukazuje na hlavni strance tabulka kde je napsane:Přidejte si osoby ze svých kontaktů mezi přátele.Podívejte se, jak to funguje nebo spravujte importované kontakty.
Nic vic tam nemam,takze nevim co mi kdo psal na zed a hlavne nevim co s tim :zed: .Nejde to preskocit,obalamutit,nic proste.To vezmu a :pocitac: ,hnusnej fb,to je porad neco.Nevite co mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
20.6.12 23:44

Ja bych potřebovala pomoci s tímto:
Mam na uvodní stránce jen Žádosti
Zprávy
Upozornění
a tak, mezi tím fotku a jméno a to jen v jedné části jinak bílé stránky. Nevím, jestli mě pochopíte, vyfotit to neumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.6.12 02:46

Jo, ja mela chvili to samy, myslim, ze to byla nejaka chyba Facebooku, ted uz mi to zase jede normalne. Snad tobe taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
21.7.12 14:58

Jiná osoba dala na FB moji fotku a označila mě na ní. FOtka je v nezávadná, ale já zásadně nedávám na FB jakékoliv fotky, proto pátrám po tom, jestli můžu já nějak odznačit tu fotku, aby na ní nebylo moje jméno. Nevíte někdo, jestli to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
21.7.12 15:00

Jde to..dej zrušit označení a už tě na té fotce nikdy nikdo neoznačí ;)

• Citovat
  • Upravit
13119
21.7.12 15:07

Tam právě nic takového není. Mě se zobrazuje jen „označit fotku“ a „přidat umístění“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák