Finance v manželství - mě vyčítá, ex sponzoruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
4.9.19 13:21
@LaPaloma píše:
Tak za to, abys mu uklidila, zdarma vymalovala, zdarma podržela, ti to kafe uvaří a donese klidně do postele.
To ale nemusí být skutečná láska. Jsi ta zástupná láska, ta, co mu zbyla. Už nemůže mít ty své původní lásky = jeho děti a zřejmě i exku.Normálně na tebe se. r.e, jen to dobře maskuje.
Jdi do práce, uvidíš jiné chlapy. Asi nebudou tak při penězích, ale třeba by mohl být nějaký skutečně tvůj.
Tenhle není tvůj, ten s tebou jenom je, aby nebyl sám.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
4.9.19 13:23

@SeaFish ale tak jeho penize asi nejsou spatne, vid? Mne totiz nekdo rict, ze jestli se mne neco nelibi, at jdu, tak jdu. A posuzova to, ze te ma druhy rad, dle snidani a kytek je snad for.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.9.19 13:30

Ha ha exka se musí za břicho popadat :lol: dceři 18,tobě tak 25 a jim kolem 40… Holka zpátky na zem, vrať se do práce, dej sbohem anglickému trávníku a začni se sobě rovným šetřit na hypotéku. A doufej, že taky nebude mít krizi za 15 let :mrgreen: no jo, prachy nesmrdí nikomu, ale kdo chce kam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.9.19 13:33
@SeaFish píše:
Nene, od minulé rodiny jsem ho neodtáhla. On už byl cca rok rozvedený, když jsme se poznali a s ex nežil ve stejné domácnosti v té době už tak 3 roky.
Jsem si jistá tím, že city v tom už vůči ex nejsou. Jestli miluje mě a nebo to jen maskuje prázdnými gesty bez lásky, a je jen rád, že není sám, to je věc druhá, to se těžko z mé pozice vnímá.. já jsem přesvědčená, že mě miluje, ale můžu se mýlit.. Je o 17 let starší a je na mě hrozně pyšný, všude mě prezentuje, mé fotky má jako spořiče obrazovky, žárlí na mě…
Spíš když nad tím tak přemýšlím, tak když dojde k hádce, tak on na mě nic nemá, jediné, co může použít, když nemá argumenty, tak je to, že mi platí a „nic“ nedělám… je fakt, že se pak vždy za den/dva přijde omluvit, a říká, že to tak nemyslel… no ale hrdost mám jen jednu :oops:

No jo, někdo má fotky rodiny z Makarsky a ti lepší, chytřejší, šťastnější muži to nahání aspoň fotkama mladejch koček no a zbytek rodinného štěstí kupujou prachama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.9.19 13:39
@Bubla Bůčková píše:
Ha ha exka se musí za břicho popadat :lol: dceři 18,tobě tak 25 a jim kolem 40… Holka zpátky na zem, vrať se do práce, dej sbohem anglickému trávníku a začni se sobě rovným šetřit na hypotéku. A doufej, že taky nebude mít krizi za 15 let :mrgreen: no jo, prachy nesmrdí nikomu, ale kdo chce kam… :lol:
@Bubla Bůčková píše:
No jo, někdo má fotky rodiny z Makarsky a ti lepší, chytřejší, šťastnější muži to nahání aspoň fotkama mladejch koček no a zbytek rodinného štěstí kupujou prachama :nevim:
:palec: Zakladatelka se už v tom plácá dýl. Bud se nechce vzdát těch peněz nebo je nesebevědomá naivní trubka, která se drží chlapa, at je jaký chce, hlavně, že je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
4.9.19 13:44

Když nemáte děti, byla bych už dávno pryč. Takovy chování bych netrpěla. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.9.19 13:49

Tyjo, souhlas s holkama, mně říct, že jestli se mi něco nelíbí, ať jdu, tak se otáčím na patě a mizím (už jsem to jednou udělala, šéfové v práci. Je to dost povznášející.). Tohle fakt není láska, jsi prostě levné kombo zaměstnanců - hospodyně, asistentka, společnice. Hlavně si s ním nedělej dítě, to opravdu nic nezachrání… Každopádně si díky Tvému příběhu budu zas o něco víc vážit svého muže a budu ráda, že máme stejně holé zadky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
4.9.19 13:50

Nechápu proč zakladatelka znovu řeší stejný problém. Navíc v první diskuzi to prezentuje trochu jinak. Měla by si rozmyslet co od života vlastně chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
4.9.19 13:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.9.19 13:52
@LaPaloma píše:
@SeaFish Připadáš mi jako vztahově nezkušená, asi jsi si nabrnkla staršího chlapa. Jeho exka se vsadím je starší než ty, a už tím má u něho větší respekt než ty, která budeš věkově blíže k jeho dětem.
Nikdy nebudeš plnohodnotná a obávám se, že ani když budete manželé tak po případném rozvodu na tom nijak dobře nebudeš. On sice říká, že nemá rád exku, ale má, nikdo nedává statisíce tomu, koho nemá VŮBEC RÁD.
Myslím, že jsi se chytla do zlaté klece a neumíš v tom chodit. To je právě tím, že asi nemáš dost za sebou, abys to zvládla.
Na tohoto chlapa nemáš, jsi kus hadru, co má uklidit, uvařit, vše zařídit, obsloužit jeho děti a pak máš za odměnu dostat vynadáno, coho stojíš peněz. Prostě je mu líto té pětistovky za kytku pro tvou mámu, nechápeš???
A hlavně to vůbec nemá v hlavě, protože tam nemá ani tebe.
Ve chvíli, kdy je střízlivej, tak mu dojde, že ty jsi jediné, co mu hmatetelně zbylo. Když si ožere držku, tak z něj lítá ta pravda - to je zlost na tebe a skrytý stesk po časech minulých.Podle mně je to všechno špatně. Milenka má být nošena na rukách, zvlášť mladší. Čím jiným než penězy si tě má udržet, když je už použitej, táhne za sebou minulost, děti vám lezou do baráku a za chvíli mu nebude stát péro? Nedělej si iluze o starých chlapech.

Musím souhlasit se vším co píšeš :oops: že jsem jediné co má od něj slyším hodně často.. neumím v tom vůbec chodit a tak to došlo tak daleko, že se mnou manžel jedná tak jak jedná… nechce nic vidět a chápat i z mého pohledu… jedná neuctivě - i vůči mé rodině (viz to, že nic nedal mé mámě k 50tinám), ale hrozně ráda bych si chtěla ten respekt nenuceně vydobít, protože když je vše v pohodě, tak je ten vztah hezký a já jsem spokojená… ono i kdybych se rozvedla a našla si jinýho chlapa, může mě čekat kdo ví co… vzdávat to nechci 8)

Jeho ex je 50, byla ještě starší než on. Mě je 27. To je velký rozdíl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 13:56

Zvláštní, nechápu, jsi vdaná a přesto problémy s finančníma věcma? Jak je to možné, dámy zde tvrdí, že svatba tyhle věci vyřeší, jsem hrozitánsky šukován. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994

@SeaFish no jo, to casto byva vztah pekny, kdyz je vše ok. Ono ale je dost dulezite, jake to je, kdyz neni vse ok. Ono totiz s ditetem zacne takove ne vzdy ok obdobi, kdy se tyto problemy hodne zvyrazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

@SeaFish A co čekáš za štěstí s o 20 let starším chlapem? Udělal si z tebe služku a uklízečku. Myslí si, že když má prachy může všechno. Kopla bych ho do zádele a hledala si vrstevníka. Peníze ti v štěstí v životě nepřinesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.9.19 13:57

Jinak holky, to, že nebudu tak, jak mi manžel řekl „nic“ dělat, jsem tentokrát zkusila. Dělám jen co je nutné, aby tedy viděl, jak vypadá to nicnedělání. Přestala jsem nakupovat a vařit. Nejdřív za mnou manžel chodil a ptal se, co bude k jídlu. Řekla jsem, že nevím, ať se mrkne do ledničky, jestli tam něco je. Dělal si denně na večeři jen vajíčka, protože nic jiného v lednici po týdnu nenašel :mrgreen: V týdnu mi denně volal, že jede kolem obchodu, jestli já nechci něco koupit. Řekla jsem mu, že já nic nepotřebuji, jestli něco chce, ať si koupí.. prej „A co budeme jíst na večeři?“ :-) a tak si kupoval nějaký hotovky a saláty :) jídlo si uraženě nosil do postele, zavíral se sám v ložnici a byl naštvanej… když jsem našla zaprasený prostěradlo od toho, jak jedl v posteli, tak jsem ho slušně požádala, jestli by byl tak hodný a převlékl to… uraženě to udělal… pak jsem si vyslechla na co si hraju :-)
Upřímně mi tato póza moc nesvědčí, necítím se v ní komfortně a doma je dusno… ale držela jsem se… teď jsem trochu polevila a začala chystat alespoň studené večeře… ale nevařím a obědy do práce mu také nedělám :-) jen teď mají teď přijet jeho děti a před nimi se mi nechce hrát takový divadlo… ty za nic nemůžou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 13:59
@SeaFish píše:
Já byla doma spokojená, věděla jsem, že je o vše postaráno, vše mám pod kontrolou, vše zvládám aniž bych byla ve stresu, pod tlakem, na vše mám prostor, že mám i finance na své vyžití, že na sebe s manželem pak máme hodně času, který můžeme trávit společně, protože když se vrátí z práce, je vše hotovo :)
Zároveň se ale těším i do práce, na nové lidi, na to, že moje práce bude oceněná osobně i finančně a bude dávat smysl, na nové prostředí a možnost kariéry, no ale taky na to, že si třeba i manžel uvědomí, co mu začne doma chybět, čeho si předtím nevšímal :DUž teď manžela zkouším trochu zvykat na to, aby také doma pomohl, jelikož já na domácnost nechci pak být kompletně sama. Ale nesetkává se to s úspěchem, maximálně se začne smát a stejně nic neudělá. Bojím se toho, že pak budu ještě víc frustrovaná než doteď… navíc, pokud bude pořád takto rozdavačný vůči ex a já mu budu dělat uklízečku, milenku, kuchařku :cert:
Jiná situace by byla, kdybych měla standardního normálně vydělávajícího chlapa, ale vzhledem k poměrům toho mého muže mě to opravdu irituje :cert:

Úplně mi ukápla slza, jakou ty máš smůlu, narazit si boháče, to je ale pešek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí