Finance v manželství - mě vyčítá, ex sponzoruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
4.9.19 14:34
@Lama Lama píše:
No, proč asi. protože ho chtěla. Kdyby to nezastala, tak by jí nechtěl. :nevim:

To ne, začala jsem vše dělat dobrovolně, ani to po mě nechtěl, ale chtěla jsem být vzorná žena v domácnosti, když jsme se na tom před rokem domluvili. A bohužel takový chování, že o chlapa musí být pečováno mám okoukáno z domů… můj táta si dodnes neohřeje ani uvařené jídlo z lednice v mikrovlnce.. se vším čeká na mámu…
Ze začátku si toho manžel hrozně vážil, byl nadšený, hrozně děkoval, tohle prý s exmanželkou nikdy neměl… a mě to upřímně naplňovalo, když jsem viděla, že má radost a všichni jsme spokojení :-) doma jsem měla vše pod palcem, plno volného času jak pro sebe, tak manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.9.19 14:35

Ten tě fakt miluje a váží si tě :roll: :roll: :roll: :roll:

Staň se jeho ex-budeš mít pozornost, slušné zacházení a peníze.
Tou se nestaneš, to je mi jasné. V tom případě doufám, že jsi si našla dobrou práci a zaplatíš si pomocnici v domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
4.9.19 14:35
@Lama Lama píše:
No, že si jí neváží, chová se k ní jak ke kusu hadru, to se asi shodnem.
Takže kvuli něčemu jí má. Typuju bud ten servis nebo sex, případně na odiv jako mladou kost.

To, že k ní ztratil úctu, neznamená, že ji přestal mít rád… To mohou být dvě různé věci. Pokud ona změní přístup k němu, může se to ještě zlepšit… Šanci bych mu dala a uvidí se. Třeba fakt zjistí, že bez toho servisu už o ní stát nebude a zakladatelka bude mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.9.19 14:39

No, většinu toho, co jsi dělala doma za výplatu, dělají jiné ženské prostě pro rodinu a zadara. :lol:
Takže půjdeš do práce, to je pěkný, ale pak se ještě strhneš a budeš zajišťovat full servis? Nemyslím si, že by se manžel změnil. Chlap, co vydělává 250 tis měsíčně určitě nechce řešit nějaké vynášení koše atd.
Není to vyrovnaný vztah. Manžel zřejmě miluje pořád exku, protože jinak by jí tak nesponzoroval a to ani kvůli dětem. Ty sis ho rozvedla? Nebo už spolu nebyli a proč? Jaký je mezi vámi věkový rozdíl?
Myslím, že ho nezměníš a svojí prací zlepšíš svůj pocit a budeš mít svoje peníze, což je super, ale jako neočekávala bych, že si z toho manžel sedne na zadek, když přineseš domů dvacku. Možná i někoho na ten úklid a teplé večeře najde, jen tě pak ale nejspíš zařadí do kategorie další ex…
Nemohla bych z takovým chlapem fungovat, ale prostě máš něco za něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
4.9.19 14:43

Tak cocku uz jsi ze spolku dostala, tak za me snad: vitej v klubu „hrdych“ pracujicich :lol:. At to dopadne, jak chce, urcite bude fajn, ze budes mit svuj příjem, a to i do budoucna. Aby ses nahodou za 10 let nedivila, ze on objevil jinou naivku a ty jsi s vasim ditetem v garsonce a na pracaku. Ex bych dala stranou, to neni tvuj pribeh. Myslim, ze ted si te bud zacne vazit nebo ne a rozejdete se, uvidis. Domluvila bych se, kolik kdo bude davat na domacnost- v pomeru k vasim příjmům, aby to bylo spravedlive. Jinak jasne, ze je dusno, stejne tu hru nemuzes hrat cely zivot. Az budes mit sve penize, tak si proste k tobe tolik nedovoli. Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
48
4.9.19 14:49
@Ann-Sylvie píše:
No, většinu toho, co jsi dělala doma za výplatu, dělají jiné ženské prostě pro rodinu a zadara. :lol:
Takže půjdeš do práce, to je pěkný, ale pak se ještě strhneš a budeš zajišťovat full servis? Nemyslím si, že by se manžel změnil. Chlap, co vydělává 250 tis měsíčně určitě nechce řešit nějaké vynášení koše atd.
Není to vyrovnaný vztah. Manžel zřejmě miluje pořád exku, protože jinak by jí tak nesponzoroval a to ani kvůli dětem. Ty sis ho rozvedla? Nebo už spolu nebyli a proč? Jaký je mezi vámi věkový rozdíl?
Myslím, že ho nezměníš a svojí prací zlepšíš svůj pocit a budeš mít svoje peníze, což je super, ale jako neočekávala bych, že si z toho manžel sedne na zadek, když přineseš domů dvacku. Možná i někoho na ten úklid a teplé večeře najde, jen tě pak ale nejspíš zařadí do kategorie další ex…
Nemohla bych z takovým chlapem fungovat, ale prostě máš něco za něco…

Já si jen snažila vydobýt trochu respektu, proto jsem se rozhodla, že doma už nebudu a nastoupím do práce. Jen mi teď začíná docházet, že stejně, pokud budu chtít doma žít v pěkném prostředí, tak se budu muset dál ohánět jen sama… a on bude mít ke svým 200 tis. dalších 30, které už nebude dávat mě, k dobru, aby mohl šetřit na další nesmysly pro ex… (nadsazeně řečeno)…
Takže mi dochází, že si vlastně v závěru na svém postavení doma ještě přihorším… :zed: jediné, co mě může těšit, tak že alespoň vypadnu do jiné společnosti a můžu se realizovat jinde… do práce se upřímně těším, ale víc respektu doma mi to teda bohužel nedá, spíš mě bude ještě víc sžírat, jak se o sebe už starám sama a manžel bude podporovat exku…

Mě je 27, manželovi 44. Já je nerozvedla, byli už rok rozvedení a 3 roky spolu nežili. Podle mě city v tom nejsou… odešel tehdy s milenkou, tak prý má výčitky kvůlu bývalé rodině a proto tak dotuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
4.9.19 14:50

Ty jsi ta, co tu v červenci psala podobný román o Vaší situaci - výrazně starší manžel s odrostlými dětmi, co tráví společný čas u televize a ty jim děláš služku, jestli se nemýlím, a on se k tobě nechoval zrovna ukázkově, že?
No, gratuluji k nové práci, to je určitě krok dopředu, ale koukám, že se toho zas tolik nezměnilo, že? :think: Přeju pevné nervy, a pořád radím - vlastní dítě si s ním nepořizuj.. Podle mě to pořád není vzor ctnosti. Navíc tomu sponzorování ex nerozumím. Jednou jsou od sebe a ty jsi jeho manželka, tak má stát za tebou. Neříkám zpřetrhat vazby a spálit mosty úplně, to ani nejde, ještě bych chápala sponzoring dětí, ale bývalé manželky.. to mi zavání něčím nedořešeným.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
4.9.19 15:01

Promin, ale uraženě mu nevaříš, on se uraženě odebírá do ložnice a jí tam??? Chováte se jak děti. Co si normálně promluvit? Řekni mu, že jste manželé, že peníze jsou společné a máte o nich i společně rozhodovat. Řekla bych mu, že to pro mne hraje roli i v tom, jestli mít společné dítě. Že chceš mít pocit, že jste rodina a ne dvě samostatné jednotky. Pokud by to neakceptoval, šla bych jinam. Máš nejvyšší čas. 27 ještě jde, ale po třicítce si hledat partnera, to už je peklo. Buď rozvedení, nebo přebraní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.9.19 15:03
Mě je 27, manželovi 44. Já je nerozvedla, byli už rok rozvedení a 3 roky spolu nežili. Podle mě city v tom nejsou… odešel tehdy s milenkou, tak prý má výčitky kvůlu bývalé rodině a proto tak dotuje.

To je velký věkový rozdíl a zrovna ve vaší situaci to jen nahrává tomu, že tě jako rovnocennou partnerku nebere.

Kvůli výčitkám to nedělá, to ti leda věší na nos. Spíš odešel za milenkou a zjistil, že první žena byla prostě lepší, že měl rád jejich rodinu a podělal to. Nikdo nedotuje ex tak moc jen kvůli černému svědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
4.9.19 15:06

@SeaFish Ale však není potřeba, aby jsi vše v domě dělala ty přeci… :roll: Vždyť on má peněz jak šlupek, tak mu řekni, ať zaplatí (ze svého) uklízečku… Však jemu taky začne po čase vadit, že je doma bordel… O děti se nestarej, maximálně bych třeba uvařila jídlo na dva dny…a hotovo.
Mně osobně by v tom vztahu teda víc vadilo to, že spolu aktivně netrávíte moc času…Ty jsi mladá, ideální čas na cestování a poznávání světa… A ty místo toho dřepíš doma. To, že sponzoruje ex by mi taky lezlo krkem, ale láska to být opravdu nemusí…Spíš třeba výčitky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.9.19 15:11

@SeaFish já si hlavně nemyslim, ze se něco změní, když skocis do práce. Akorat budeš poslouchat jak si neschopna, protože když prijdes po 18. hodině, tak doma logicky nezastaneš ani čtvrtinu práce, kterou doteď… Vzhledem k tomu pochybuji, ze ti to přinese aspon vnitřní spokojenost :nevim: u vás je problém v přiblblém smýšlení tvého manžela, ne v tom, ze nechodíš do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.9.19 15:12

@Ann-Sylvie ona jim rodinu nerozbila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.9.19 15:24
@neila píše:
@Ann-Sylvie ona jim rodinu nerozbila…

Vždyť ne, copak to někde tvrdím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.9.19 15:24
@neila píše:
@SeaFish já si hlavně nemyslim, ze se něco změní, když skocis do práce. Akorat budeš poslouchat jak si neschopna, protože když prijdes po 18. hodině, tak doma logicky nezastaneš ani čtvrtinu práce, kterou doteď… Vzhledem k tomu pochybuji, ze ti to přinese aspon vnitřní spokojenost :nevim: u vás je problém v přiblblém smýšlení tvého manžela, ne v tom, ze nechodíš do práce…

Já už jen nevím jakým způsobem s ním hnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.9.19 16:03

Já furt nepochopím, proč mladá bezdetna holka přestane pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí