Finance v partnerství bez dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
13.7.26 22:57
@vyvrholka píše: Více

Ona neplní, přestala platit a jemu se to pochopitelně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
13.7.26 23:00
@Wilík píše: Více

Kolik tu uz bylo diskuzi, ze chlap se nastěhoval k partnerce, bydlí jen za energie. Hned byl za lakomce, protože kde jinde by tak levně bydlel. Ale když je to naopak, tak je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K73
29
13.7.26 23:16
@Zvedava1 píše: Více

Boha, kolikrát mám ještě napsat, že původní dohoda byla, že mám platit, kolik uznám za vhodné. Až po tom, co jsem pustila svůj byt chtěl víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K73
29
13.7.26 23:27
@Zvedava1 píše: Více

Ještě k tomu jsme se původně dohodli, že budu přispívat na energie, internet, fond a popřípadě zaplatím nedoplatky, o ničem navíc nebyla řeč, ani nebyla stanovena přesná částka z jeho strany, nechal to na mně - což uznávám byla chyba z obou stran. Já jsem ale od začátku říkala, že budu dávat půlku.
Ano, po nastěhování jsem na jeho požadavek začala posílat víc, i když se mi to nelíbilo, moje blbost. Teď se to vrátilo z určitých důvodů k úplně počáteční domluvě a je to problém. Nehledě na to, že i v tu dobu, co jsem posílala “více” mu to nestačilo a chtěl platit půl hypotéky.

Příspěvek upraven 13.07.26 v 23:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.7.26 23:53

@K73
Ty víš, že to je špatně. To není chlap, který je velkorysý, se kterým Ti bude dobře. Kalkuluje. Čím budeš ve zranitelnější situaci (pustila si byt, pak těhotenství, dítě), tím on si bude jistější a bude přitvrzovat. Pryč od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
14.7.26 00:10
@K73 píše: Více

8o To je strašný!

Co až budeš jednou nemocná, těhotná a nebude Ti dobře, nebo nedej bože budeš mít rizikové těhotenství, budete mít náročné dítě, prostě cokoliv, kdy z objektivních důvodů nebudeš moct dělat každodenní full servis? 8o A panáček místo toho, aby Ti pomohl, ulehčil, byl Tvou oporou, Ti bude ještě dávat jasně najevo nespokojenost :zed: - v lepším případě, v tom horším radši ani nedomýšlet…!

“S ženskou, která neuklízí/nevaří, bych v životě nebyl” S chlapem, který by tohle prohlašoval, bych nebyla ani chvíli já!

Dobrej vychcan, chce mít zadarmo služku, která mu bude ještě platit hypotéku! :potlesk: :pocitac:

Co on „obětoval“ pro váš vztah? Ty jsi pustila výhodný byt, přestěhovala ses, musíš každý den dojíždět 80 km! a co pro vás udělal on? Čeho on se vzdal pro Tebe?

A co až budeš na rodičáku? Bude Tě mít v hrsti úplně! Bude Ti vyčítat, že Tě živí, s dítětem Ti nepomůže, protože to je přece ženská práce, nenechá Tě ani chvíli oddechnout… A pokud by ses s ním chtěla rozejít, může Ti zakázat odstěhovat dítě 80 km daleko. Nehledě na to, že nejspíš bude chtít společnou péči rozdělenou tak, aby nemusel platit alimenty. A to i přes to, že by se do té doby o dítě vůbec nestaral. Tohle dobře zvaž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
14.7.26 00:18
@Prelesta píše: Více

Nechápu, co zakladatelku u tohoto „partnera“ drží. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.7.26 00:21

@Prelesta
Tvá slova tesat do kamene.

@K73
Zakladatelko, je to sobec a škrt. To, co jsem zmínila já, to, co popisuje Prelesta… být s někým takovým ve zranitelné chvíli, mít s ním rodinu… TO JE TAKOVÁ HRŮZA A BEZNADĚJ, JAKOU SI TEĎ ABSOLUTNĚ V PLNÉ ŠÍŘI NEDOVEDEŠ PŘEDSTAVIT. Dívej se na činy, ne na to, že když je pohoda, klídek a Ty šlapeš jak hodinky, že si tzv „rozumíte“. Není to chlap do života, život máš jen jeden a s ním Ti v budoucnu nebude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
14.7.26 07:49

„Z určitých důvodů“ je velmi neurčité. Pochopila bych, že to přestaneš platit, pokud ti třeba naboural auto a odmítá to zaplatit, ale nic takového nepíšeš, takže je fakt těžký se v tom nějak zorientovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
14.7.26 07:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.7.26 08:07
@Prelesta píše: Více

Tohle jsou přesně důvody, proč si má ženská hledat finančně velkorysého chlapa. Jednou na něm bude na rodičáku s dětmi závislá a bude v pytli. Tohle by měla mít ženská v genech, protože i ti nejlepší chlapi mají v genech, že ženská „pojištěná dětmi“ hůř utíká. V té závislé fázi si řečí o vyžadování úklidu užiješ dosyta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
14.7.26 08:29

Největší úlet byl požadavek, aby zakladatelka kupovala pánovi oblečení jako kompenzaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
14.7.26 08:34

nějak moc počítá. On nevychází s penězi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K73
29
14.7.26 09:28
@PaníBovaryová píše: Více

Vychází úplně v klidu. Kdyby nevycházel, taky bych na to pohlížela jinak. Prostě si peníze celkově dost střeží. I když jdeme do restaurace (nechodíme často, cca jednou za 2-3 měsíce), tak je znát, že se mu to prostě platit nechce a je dost zdrženlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.7.26 09:30

Tak si vezmi hypotéku ty, máš vyšší plat než on, můžete se nastěhovat k tobe, a on u tebe bude bydlet za energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí