Fixní rovnátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4923
22.10.13 14:56

@farska jo já to měla fixovalo mi to 6tky kroužek kolem jené i druhé šestky a přes patro vedený drátek od jedné k druhé říká se tomu třmínek…zpočátku to vadí, ale zvykneš si trochu horší je výslovnost tvrdých souhlásek h, ch, mě dělalo problém i ř…ale dalo se to…určitě bych do toho šla ono s tím třmínkem se jí narotují 6tky tak jak mají a pak bude nasazení rovnátek nahoru otázka času, takhle bys zase čekala než se přetočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lightblue
23.11.13 18:57

Tak já se řadím mezi rovnátkářky středního věku. Je mi 33, dlouho jsem o tom přemýšlela a nakonec do toho šla. Nahoře už ani nevím, že je mám, vůbec toho nelituju, ale včera mi doktorka nasadila spodek a zatím je to výživné :-(

• Citovat
  • Upravit
4923
23.11.13 19:16
@lightblue píše:
Tak já se řadím mezi rovnátkářky středního věku. Je mi 33, dlouho jsem o tom přemýšlela a nakonec do toho šla. Nahoře už ani nevím, že je mám, vůbec toho nelituju, ale včera mi doktorka nasadila spodek a zatím je to výživné :-(

ajaj…počkej cca 14 dní po bolestech a sosání všeho brčkem přijde fáze otlaků sliznice to bude taky žůžo…
já už je mám dole :mrgreen: po roce a 5ti měsících :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lightblue
23.11.13 19:48

Tak já se nějak předem neděsím. Už jsem si to zažila z hořejškem, ten mám od června a spíš se odírala pusa zevnitř, holt si to musí tou fází projít a pak to bude OK, akorát, že spodek mám křivý víc než vršek, tak to bude asi stát za to :-) jo jo, moc toho nepojím, je to taková nucená dieta :-D

• Citovat
  • Upravit
221
10.12.13 21:47

Ahoj všem.

je mi 25 a už dlouho dlouho bych chtěla fixní rovnátka. Zajímá mě, jestli je třeba vytrhnout zuby moudrosti před nasazením? Nemáte některá zkušenost? Já mám stáler všechny a upřímně jsem posera si je nechat jít dobrovolně vytrhnout :lol: ale nerada bych dva roky nosila rovnátka za 20tisíc a pak mi vytrhnou osmičky a zuby se mi rozjedou :D to by mě asi kleplo :D nemáte některá zkušenost co a jak? :)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
10.12.13 21:54

@jjustlike
Ahoj, :mavam:
to se neboj, protože já jsem osmičky měla taky všechny. Ptala jsem se doktorky, ona říkala, že ničemu nevadí, protože "oblouky se dávají max. po šestky. :palec:
Já jsem po sundání rovnátek během dalších, snad čtyřech letech nechala vytrhnout všechny osmičky a neděje se vůbec nic. :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.12.13 22:00

@blackmarse jéé děkuji :) To jsi mě potěšila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
10.12.13 22:05

@jjustlike

Nooo, nemáš zač. Já jsem je právě taky chtěla nechat vyrvat a doktorka mi říkala, že to na rovnátka vůbec nemá vliv.
A jak jsem psala…jsem „bez“ :mrgreen: a v pohodě…dokonce mám kvůli zánětu venku i jednu sedmičku nahoře a nic mimořádného se neděje. A to už je safra pár let… :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.12.13 12:00

Prosím prosím, mate někdo zkušenost, že by se vám u nošení fixních rovnátek vyklaly zuby? (myslím stale zuby). Chápu, že se posouvají např. do strany, ale jestli se mohou I troche vyklat. Doktorka říká, že je to přirozený proces, ale nevím, co jaké miry. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
16.12.13 17:45

@lightblue jj když jsme si do zubu zaltačila jako by se hnul tam a pak zpět…ale je to i citlivostí v prstech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
16.12.13 17:52

@lightblue taky mi přijde, že ty zuby mají maličko vůli, když na ně přitlačím :hug: ale že by se nějak extra moc viklaly, to ne… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.12.13 18:14

OK, no už nejsem nejmladší, tak ten pocit je divný. Doufám, že mi ty zuby pak nevypadají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
16.12.13 18:18

@lightblue mě je 27 :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.12.13 18:31

No tak dobře, tak to ještě nejsem tak stará :-)) já právě dlouho řešila, jestli do toho jít, aby mi ty zuby pak nevypadaly, ale doktor říkal, že okolo 30tky je to průměr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
16.12.13 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat