Fixní rovnátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1584
1.8.13 07:33

@chcimimi :D :D No to nee :D Já jsem na svý zuby hrozně přecitlivělá :D Je to můj jediný komplex :D Až mi sundají rovnátka a půjdu si nechat zuby vybělit tak pak se možná budu fotit s otevřenou pusou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
1.8.13 07:45

@Tučňačka20 Aháá tak to jooo :) a jaké míváš barvy gumiček? které se nejméně barví? já jsem na své zuby tak hrozně přecitlivělá a je to můj obrovský komplex…a těším se, až se jednou té velké koule u nohy zbavím…ale já mám více komplexů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina5
1.8.13 07:57

Děvčata nemáte některá zkušenost s rovnátky a korunkami? Mám na dvou zubech korunky a chtěla bych rovnátka, jako dítě jsem měla vyndavací a vím že vždy když mi je doktorka přitáhla tak ty korunky na zubech mi praskly, teď mám jiné lepší, keramické, ale zároveň dost finančně nákladné a nechci je měnit co půl roku protože prasknou. Mám dost rozjeté jedničky, spím se zakouslou čelistí a asi si na ně tlačím (burxismus), čili se křiví. Možná v mém případě budou stačit i ty vyndavací.

• Citovat
  • Upravit
7693
1.8.13 08:04

Ahoj, tak takovou zkušenost bohužel nemám, třeba se někdo ozve :palec: Nebo zajdi na ortodoncii a poptej se… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina5
1.8.13 08:11

Chystám se tam objednat, ale jsem hodně pracovně vytížená, pořád na cestách a nějak mi to pořád nevychází, vím že čím víc to odkládám tím to bude horší.

• Citovat
  • Upravit
4923
1.8.13 08:14
@bobina5 píše:
Chystám se tam objednat, ale jsem hodně pracovně vytížená, pořád na cestách a nějak mi to pořád nevychází, vím že čím víc to odkládám tím to bude horší.

budeš muset s eobjednat tady ti asi neporadíme, zvednout tel objednat se a už teď budou asi čekačky dlouhlé plus než absolvuješ otisky, RTG OPG tak taky uplyne nějaká doba… mě dávali až půl roku od první návštěvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
1.8.13 08:29

@Soira Přesně jak píšeš…já jsem si bláhově myslela, že budu mít rovnátka tak do měsíce :lol: První návštěva duben, rovnátka jsem měla v červenci… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.8.13 13:11

@chcimimi No já jsem si teda nikdy nevšimla, že by se mi barvily :D Já jsem asi nějaká nevšímavá :D Měla jsem snad už všechno. Fialovou, modrou, zelenou, růžovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
1.8.13 13:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neee…„servis ogumenja“ nebarví… :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.10.13 18:03

Ahoj,
dnes jsem byla s osmiletou prvne u ortodontistky v Opave. Pedni zuby zatim resit nechce, pry az po celem druhem chrupu, jak se co kam posune atd atd. Ale:
Dcerka ma pry u sestek jakysi opacny zkus-kouse naopak, jakoby zuby ven. Pry by to mohlo v pozdejsim veku zpusobovat bolest celisti a jeste neco, co jsem zapomnela :mrgreen: :oops: Ukazala mi aparatek se zvlastnim nazvem, kterymi by se ty sestky spodni omotaly ockem a spojily dole v puse dratkem. Ten by se chodil asi dotahovat a cena tohoto zazraku asi 3200,–Kc.
Dotaz:
Mate s timto nekdo zkusenost a pripadne-neni to zbytecna investice? Nebylo by moudre pockat, az jak se vyvinou vsechny druhe zuby? Ja tomuhle prd rozumim :oops:
Díík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
21.10.13 18:39

@farska Zdravím, můj bratr měl obrácený zkus (přední zuby vrchní při zkusu zapadají za dolní místo před). Řešilo se to v 12 letech a „pouze“ vyndavacími klasickými rovnátky cena do 1000,– Je to asi rok a již zkousává klasickým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
21.10.13 19:25

@farska Mě teda se zubama taky dost čarovali, ale o tomhle jsem neslyšela :think: Ke komu v Opavě chodíš? Přijde mi to zbytečné, pokud bude mít stejně někdy fixní rovnátka. Mě zuby Dr. posunovala dozadu, rovnala, upravovala skus - bylo to naprosto šílené, ale všechno udělala až postupně s rovnátky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.10.13 22:00

@Manaja Martina G, v Katerinkach, byli jsme tam dneska prvne Mila byla moc, ale 3tacy zbytecne vyplajznout nechci :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
21.10.13 22:51

@farska Tak zrovna k ní jsem chodila a myslím, že je fakt dobrá :think: Ale osobně bych počkala, přijde mi zbytečné dávat dceři dráty a něco srovnávat, když jí to bude za pár let srovnávat znova celé :nevim: Navíc mi to v 8 letech přijde dost brzy.

Třeba ségře taky chtěli srovnávat zuby a skus, a on se jí postupem času srovnal sám i bez rovnátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.10.13 22:58

@Manaja Ze jo. Tak ja tam zavolam a reknu, ze jsme se rozhodli pockat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.