Fixní rovnátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30707
31.7.13 14:50
@chcimimi píše:
@blackmarse Takže když mi drží ještě na třech bodech ze 4, tak je to ještě oka, jo? :lol: já mám totiž strach, že mi zrovna něco vypadne nebo tak, jak bude mít Dr. dovolenou, má ji někdy v srpnu… :roll: A zámeček se vám někdy uvolnil? :think: A ty jsi šla až na další kontrolu, jak ti vypadla ta gumička, nebo sis k Dr. zaskočila dříve pro novou gumičku?

Ne, nechodila jsem tam, když jsem ju sežrala. :mrgreen: Tehdy mi doktorka říkala, že to nevadí. Jo, jednou se mi zámeček uvolnil, to jsem si tam zavolala a asi za 3 dny jsem šla na opravu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 14:51

@blackmarse Asi jsem uměla dobře kousat :D Já zásadně ukusuju celý zámečky :D :D Hlavně v noci. Mám strašnou tendenci skousávat v noci a chudák můj drahý, taky jsem ho už kousla ze spaní :D Kolikrát mě to až probudí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
31.7.13 14:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 14:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 14:55

@blackmarse Tak asi taky nebudu jančit jen kvůli tomu, že drží na třech bodech ne na čtyřech snad se mi nějak zuby nevykřiví kvůli tomu - někdo méně všímavý by si toho ani nevšiml, ale já jsem starý plašoň :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Akorát mě štve, jak ty gumičky žloutnou :cert: :cert: :cert: a to si myju zuby pořád - po každém jídle, nejím kari nic… :cert: :cert: říkala jsem ji ať mi dá mléčné gumičky dala mi průhledné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
31.7.13 14:57

Tohle jsem jen překopírovala, psala jsem to v jiné diskuzi. :)

Ahojky, :mavam:
tak mě trhala doktorka „pětku“ nahoře a „čtverku“ dole. Rovnátka jsem měla i nahoře i dole a teda řeknu vám, že jsem se tři a půl roku pořádně nenajedla. :,( :roll: Za celou tu dobu, co jsem rovnátka měla, jsem shodila 16 kg. 8o
A přesně, jak píše @jutinka, po vytržení jsem cca dva týdny „gumkovala“, ale ty gumičky se mi nějak „záhadně“ ztrácely :nevim:…no, jsem pokaždé nějakou sežrala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Nejdříve jsem dostala rovnátka na horní zuby a cca za půl roku na spodní. Zámeček mi za celou dobu odpadl jen jednou a to, když jsem se zahryzla do perníku z pouti :?, to mi doktorka řekla, že mám přijít asi za 4 dny a nikdy bych nevěřila, co to s těmi zuby může udělat za blbé čtyři dny 8o :,(. Pak už jsem si dávala pozor na všechno, co bylo tvrdší. :palec:
Za oboje fixní rovnátka jsem platila cca kolem 5500,– Kč + ještě nějakých 300,–Kč (ale to už nevím, za co…jestli to bylo za trhání zubů??) :nevim:, ale je už to nějaký ten rok zpátky, netuším, kolik to může stát teď. :nevim: Potom za sundávací rovnátka kolem 600,–Kč za oboje.
Nicméně…za tu bolest to stálo… :pankac: a kdybych do toho měla jít znovu, tak neváhám… :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 14:58

@blackmarse No tak to je dobrý teda, mě rovnátka stály teď už přes 13000,–- :-/ a trhali mi všechny čtyřky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 15:08

@blackmarse A ty myslíš ty separační gumičky co se dávají před rovnátky? nebo ty gumičky na zámcích???já už jsem z toho jelen :mrgreen: (omlouvám se, jsem blondýnka :lol: :mrgreen: )
@Tučňačka20 mě stály na obě čelisti 6550 Kč a to mám nahoře do trojek keramiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 15:09

@chcimimi A proč já jsem platila tolik? No tak to mě štve teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
31.7.13 15:11
@chcimimi píše:
@blackmarse A ty myslíš ty separační gumičky co se dávají před rovnátky? nebo ty gumičky na zámcích???já už jsem z toho jelen :mrgreen: (omlouvám se, jsem blondýnka :lol: :mrgreen: )
@Tučňačka20 mě stály na obě čelisti 6550 Kč a to mám nahoře do trojek keramiku…

Já jsem žrala ty, co byly na zámcích. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mívala jsem je různě barevné, takže jsem aspoň měla „pestrou stravu“… :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 15:13

@blackmarse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak já už chápu proč mi doktor doporučil ty vitamíny, nemám pestrou stravu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 15:20

@Tučňačka20 A ty máš kovové zámečky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 15:21

@blackmarse Já mám průhledné gumičky, takže pestrost žádná, no :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale příště si dám asi jiné tyto hrozně žloutnou :-( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 15:29

@chcimimi Mám kovové zámečky a barevné, líbí se mi to víc, sestřička to vždy tak hezky vymyslí, že se mi střídají třeba 3 barvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
1.8.13 07:28

@Tučňačka20 barevné gumičky, že? pošli foto  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie