Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@miska84 asi jak na jakou vadu někdy je lepší pomalejší tah než hrr, ono tím tlakem ubývá čelkit a musí se dostavovat z druhé strany ta kostní složky - přirozený autoproces kosti.
jo, já jsem taky platila za oboje do 6tis. Kč a potom za sundávací do 1tis. Kč. Ale je to už fakt nějakých 7 možná 8 let… ![]()
Kolik platíte dítěti když jdete na kontrolu a tzv. mění drátky, utahují atd?
Já nic…zaplatila jsem rovnátka a vše ostatní zadačo -drát mi mění co 6týdnů, gumičky zhruba taky…sem tam cvaknu 30kč ten chytrý poplatek jinak nic navíc a to mám fakt dobrou Dr
Já chodím co 6 týdnů do Ostravy za Machytkoviu taky prý dobrá ale tam vždy platím 400-500kč.
Holky prosím o radu..ode dneška mám rovnátka, ale Dr. mi nedala ten železný oblouk na patro? měly jste to taky tak? já mám prostě jen zámečky a drátek (gumičky)..jsem z toho zmatená, kámoška má ještě na patře železný oblouk
díky moc…
A neda ti ho třeba priste? ja ho tedy mela, prave ten dratek stahuje a drzi zuby, samotne zamecky na zubech jsou k nicemu ![]()
@chcimimi Měla jsem to taky tak, žádný oblouk na patře. Rovnátka se upevnily na stoličky šestky. Přeju ať tě to moc nebolí a rychle se jich zbavíš.
@chcimimi Já měla rovnátka 3 roky a ten oblouk jsem neměla…byla jsem ráda…a nebylo to jen tak nějaké drobné rovnání… Zoubky mám teď krásné…
@Hanulka82 drátek mám, já myslím oblouk na patře…
díky za reakci
@Elenloth @Camiben Holky díky kámoška ho právě měla, tak mi to přišlo divné, možná u mě (u vás) nebyl třeba
Díky ![]()
@chcimimi aha, uz to ctu znovu
oblouk na patre jsem taky nemela
Ahoj,
já mám zkušenost s fixními rovnátky pro moji dceru. Je jí pět a museli jsme nasadit. Nechali jsme si to udělat na klinice GHC v Praze, jsme teď u paní doktorky Soldánové a malá Eliška je se vším moc spokojená! ![]()