Fixní rovnátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1584
30.7.13 13:17

@chcimimi Tak to je jasný, ze začátku jsem taky nic moc nejedla, ale pak už mě to přestalo bavit nejíst to co chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
30.7.13 13:28

@Tučňačka20 jj :-) ale i tak člověk jí alespoň hezky pomalu, to je taky dobré…a holky co kdyby bylo třeba vrtat zub nebo tak? tak jak se to dělá? přes rovnátka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
30.7.13 13:34

@chcimimi Tak to nevím, nic takového mi nedělali, jen mi odstraňovali kámen a to se dalo přes rovnátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
30.7.13 14:44
@chcimimi píše:
@Tučňačka20 jj :-) ale i tak člověk jí alespoň hezky pomalu, to je taky dobré…a holky co kdyby bylo třeba vrtat zub nebo tak? tak jak se to dělá? přes rovnátka??

No, neboj zubařka si s tím poradí, to se normálně spravuje přes rovnátka. Jenom ať Ti to při preventivce pořádně překontroluje, protože moje exzubařka, ikdyž jsem si jí stěžovala, že semtam něco cítím, mě ujišťovala, že mám zuby v pořádku a že to bude těma rovnátkama. :zed: Hmmmm…po sundání rovnátek jsem přešla k jiné zubařce a ta mi to „nic“ opravovala snad dva měsíce. Měla jsem kazy - sice malinké, ale byly, až se mi taky odhalil zubní krček, no, lahůdka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
30.7.13 15:01

@blackmarse jj řeknu jí, ať mi pořádně jukne na zoubek, jdu tam v říjnu :pankac: když už budu mít zuby rovné tak ať je mám i zdravé :pankac: :pankac: já jsem po přechodu k jiné zubařce tam taky chodila myslím 2 měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 13:51

Holky,

další otázka…stalo se vám někdy, že vám gumička zůstala jen na třech háčcích zámků? ne na čtyřech? já to u jednoho zámečku tak mám „schválně“ to mi i Dr říkala, ale teď jsem si všimla, že to tak mám i dole na jednom zubu, že mi ta gumička drží jen na 3 bodech ne na 4 bodech..nemůže vypadnout, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 14:13

@chcimimi Tak to jsem měla taky, ale jestli to bylo schválně nebo ne to netuším, asi to spadnout nemůže. A kdyby tak se taky houby stane :D Hlavně že to budeš mít na těch ostatních, nebo si to můžeš nechat u zubáka opravit, to by byla jenom rychlovka. Já si tam chodím třeba i jenom zastřihnout konce oblouků, hned vedle mám gynekologa tak když jdu tam stavím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 14:20

@Tučňačka20 já jsem tam právě k vůli tomu min. týden volala a to mi řekla, že to tak má být ale já ji říkala, že to mám na jednom zubu, tak se mi tam nechce jít ani volat, ať nejsem za blázna - že to mám na dvou zubech :oops: :oops: já myslím, že to nespadne :-( doufám!!!a díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 14:26

@chcimimi Já si taky myslím, že to nespadne a pokud se bojíš tak tam klidně zavolej ne? Vždyť jsi za to zaplatila takovou částku, já volala kvůli každý kravině. Na vše se i ptám. Takový obrovský částky chtějí platit a pak by se na mě měli koukat jak na blázna protože mám otázky? No to bych se na to teda podívala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 14:28

@Tučňačka20 asi tam v pátek zavolám a popřípadě se tam stavím..uvidím :think:..já jsem takový „blbec“ že i když jsem zaplatila sumu, tak je mi blbé „otravovat“ :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 14:30

@chcimimi No tak to by ti asi blbé být nemělo jsou to přece tvé zuby tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
31.7.13 14:37

Čusbus :mavam: @Tučňačka20 @chcimimi,
no, ony ty gumičky spaadnou. Já jsem to tady už ale psala zřejmě v jiné diskuzi. Já jsem je třeba s náramnou oblibou žrala. :mrgreen: Prostě se mi při jídle uvolnila a já ji sežrala. :mrgreen: :mrgreen: Doktorka se tomu jen smála a říkala, že zas taková katastrofa to není. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
31.7.13 14:39

@blackmarse Tak to je dobrý, já taky žeru jak popelnice, ale ještě mi nikdy nespadla ani jedna :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
31.7.13 14:47

@blackmarse Takže když mi drží ještě na třech bodech ze 4, tak je to ještě oka, jo? :lol: já mám totiž strach, že mi zrovna něco vypadne nebo tak, jak bude mít Dr. dovolenou, má ji někdy v srpnu… :roll: A zámeček se vám někdy uvolnil? :think: A ty jsi šla až na další kontrolu, jak ti vypadla ta gumička, nebo sis k Dr. zaskočila dříve pro novou gumičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
31.7.13 14:48
@Tučňačka20 píše:
@blackmarse Tak to je dobrý, já taky žeru jak popelnice, ale ještě mi nikdy nespadla ani jedna :D :D

A já jsem je žrala furt… :mrgreen: :mrgreen: Nevím, možná, že se mi nějak „uvolnily“ při čištění nebo co :nevim: a pak už to bylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.