Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nerekla to je zas blby. ale k tem narozkam sem dostala plno prislusenstvi k tomu foceni tak treba to myslel i k porodu ![]()
lucienne píše:
tady si holky počtěte až se budete nudithttp://www.paladix.cz/…pro-vas.html
http://www.zelpage.cz/…e-zrcadlovka
lucienne píše:
nerekla to je zas blby. ale k tem narozkam sem dostala plno prislusenstvi k tomu foceni tak treba to myslel i k porodu
mesic predtim
koupil mi i svetlo a destniky a odraznou desku
a holky pojdte do te uzavrene at nemluvíme na dvou frontach
jak jsi luci daleko v těhu?
Tak už jsem vás dočetla tady a mám zažádáno o vstup do skupiny..Vy teda jedete, než jsem něco podělala tak tu bylo 5 stránek .))
mammy píše:
Ahoj, já se k vám taky přidám, focení mě chytlo celkem nedávno, vlastně od té doby co sem zjistila, že sem těhotná, fotky bříšek a miminek mě naprosto inspirovaly.
Zatím sem fotila starší zrcadlovkou kterou mám půjčenou, naučila sem se ovládat celkem slušně photoshop a ted uvažuji o koupi téhle zrcadlovky http://www.mall.cz/…5-af-s-dx-vr?… máte s ní některá zkušnosti?
Také pokukuji po zrcadlovce.Mám vyhlídnutý Nikon D5100 s objektivem 18-105 VR.Nikon všude chválí a tento setový / základní/ objektiv je všude chválen,že není běžné mít tak kvalitní objektiv u fotoparátu,že ty lepší se dokupují.A nikon D90 je větší,těžší,ty funkce které má navíc běžný fotograf nevyužije.A nemá češtinu,tu má D3100 a D5100.Někdo i říká,že postačuje D3100-ale u ní mě odrazuje rozlišení displeje a funkce jsou „schovanější“ než u D5100.
Konecne nejaky poradny tema, skoda vsak ze ho chcete uzamknout. Myslim si ze cim vic lidi, tim vic rad a zkusenosti.
myslim ze se boudou brat noví členové, jen to nebude otevrene vsem na ocich ![]()
Huffmanka píše:
Konecne nejaky poradny tema, skoda vsak ze ho chcete uzamknout. Myslim si ze cim vic lidi, tim vic rad a zkusenosti.
Vkládáme tam fotky tak je lepší ať je nemá na očích každý. myslím, že není problém se přidat ![]()
mauglie píše:
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
A fotíš na automat,nebo nastavuješ ručně?
Holky, já vás příjmu, bez problémů. Jen kvůli soukromí, že tam budeme dávat fotky
tak si myslím, že to je lepší ![]()
Ja vim, jen je to skoda, prave se mi libi ze se tu kazdej chlupi fotoalbama atd a nikomu nevadi se delit. Jak uz se jednou skupina oddeli, malokdo chce pak vstoupit do rozjetyho vlaku. A tak jsem to brala jako pokec a sdileni si zkusenosti a napadu. Ale jo, proc ne…
lasička1 píše:mauglie píše:A fotíš na automat,nebo nastavuješ ručně?
holky, tak já se taky ráda přidám, mám Nikona D40 a nejraději fotím děti, přírodu, zvířata a taktéž bojuju s nastavením.
zatím automat, to nastavování mi nějak nejde
, ale i tak ty fotky jsou pěkný
Ahojky mužu se kvám přidat???? Zažádala jsem si o členství ve skupině. Fotím zatím normál digitálem, ale ted si k vánocum pořídim už novej. Chtěla bych Panasonic Fz 45. Zatím pro začátek. Fotím ráda na makro ruzné rostlinky a broučky a tento foták má makro z 1cm. Mate sním někdo nějakou zkušenost???