Gelové nehty u Vietnamců - dobré i špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
27.11.11 16:10

Kdysi v Praze jsem je měla, asi 3roky akryl, gel mi nedržel.. chodila jsem na I.P. Pavlova za rohem v Lublaňský, a samozřejmě jsem pak měla plíseň :poblion: :poblion:
Na začátku těhu jsem nehty sundala.. a teď je mám zase - ale tentokrát akrygel, žádnej samostatnej akryl :palec:
Ještě doplním cenu - 300,– za doplnění jednou za měsíc cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
27.11.11 16:53

Já jsem chodila k vietnamcům v Praze a byla jsem moc spokojená. Měla jsem je asi dva roky a nikdy se mi neudělala plíseň nebo jiný zdravotní problém. Nehty neuvěřitelně držely a nikdy se mi žádný neulomil nebo nepraskl. Pouze jsem si našla jednu „svojí“ šikovnou vietnamku v tom konkrétním salonu a pak jsem chodila jen k ní. Ostatní nebyli špatní, ale tahle byla šikovná, rychlá a precizní a celkově se mi její styl zdobení líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salyna123
27.11.11 18:25

Vietnamci neznají hygienu

http://foto.dama.cz/foto.php?… a mnoho dalších a dalších fotek po Vietnamcích zničených nehtů - probrušují lůžka, posekaj kůžičky a paní s plísní a bradavicí neodmítnou, takže všechny tyto hnusy maj na brusce, kterou nedezinfikují - držím palce těm, co k nim chodí, ať jim po pár měsících zbyde z nehtu alespoň pahýl, na který si budou moci lepit plastový nehty z drogérky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27.11.11 18:58
Salyna123 píše:
http://foto.dama.cz/foto.php?… a mnoho dalších a dalších fotek po Vietnamcích zničených nehtů - probrušují lůžka, posekaj kůžičky a paní s plísní a bradavicí neodmítnou, takže všechny tyto hnusy maj na brusce, kterou nedezinfikují - držím palce těm, co k nim chodí, ať jim po pár měsících zbyde z nehtu alespoň pahýl, na který si budou moci lepit plastový nehty z drogérky :mavam:
šmarja, že se ta paní s tím nestyděla jít k nehtařce, já jen ten jeden nehet na štěstí, ale jinak je mám tak nějak normální , ž měsíc lakuju hedvábím :nevim: Ano a myslím že to je tou hygienou, pochybuju že si na každou klientku berou novou brusku :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sasa650
27.11.11 19:04

jedny pěkný za čista :) no kdo to tak chce .....

no já mýslím že hezké nehtiky :) za tu cenu neber to

• Citovat
  • Upravit
Bohunka123456
27.11.11 19:05

Podívej se na obrázky v této diskuzi: http://diskuse.dama.cz/komunita.php?… i když je jich jen pár a ne zrovna plísně, já osobně bych tedy toto nechtěla… Ještě s mnohem většími hnusny na nehtech i ke mně chodí pravidelně lidé jak od vientmaců, tak od levných českých nehtařek. Litují, že tam vůbec kdy lezli a modlí se, ať to už konečně odroste.
Nehty za takovou „super“ cenu, nebudou nikdy nic extra, když si mohou takovou slevu dovolit, je přece úplně jasné, že jejich materiál má minimální hodnotu!! Nelze očekávat, že nehty za 300 z nějakého nonstopu budou srovnatelné s prací profíka…:roll:
Buď si zainvestuj do opravdu kvalitní práce s tím, že budeš moct nosit luxusní nehtíky, nebo počítej se skutečností, že budeš mít zkrátka jen lacinou plastovou napodobeninu jako má teď každá druhá.. Navíc je na první pohled poznat, že to je od vietnamců a ne od nehtařky a o zdravotních rizicích ani nemluvím :(

• Citovat
  • Upravit
27.11.11 19:07

to je fakt děs, navíc ty jejich materiály, ten akryl jejich se používá ve stavebnictví, proto tak drží, je vysoce karcinogenní 8o je to hnus, už bych tam nešla ani za zlaté prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sasa650
27.11.11 20:16

hm taky mi vadí, že kouknu někomu na nehty a je mi jasný že prostě nemá moc peněz když má nehty od vietnamců sorry já se takto prezentovat nechci. To raději nic než žluté napodobeniny. :(

• Citovat
  • Upravit
3620
27.11.11 21:44

já chodím k vietnamkám už více než 5 let a jsem naprosto spokojená mám akryl a neměnila bych, u češky jsem se bohužel setkala i s tím že mi to lepila vteřinovkou to jsem myslela že jí zašlapu jak rejč od doby co chodím k vietnamcům jsem maximálně spokojená a i když se stane občas že se mi zlomí třeba když si je přibouchnu pod skříň tak jsem prostě spokojená toť můj názor! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salyna123
27.11.11 22:05

Jasný, že se najdou i nešikovný mezi češkama, ale kdo hledá najde :) - styděla bych se sedět u větví na nehtech a nechat je na sebe šahat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1297
27.11.11 22:06

Chce to pohledat, ale fakt se dá mezi vietnamcema najít. Vystřídala jsem jich asi pět, některý se lámaly, měly bublinky, nebyly pěkný… až jsem našla vietnamku která je rychlá, šikovná, dá se s ní i normálně česky domluvit a nehty dělá krásný.
Chodíme tam asi dva roky já, ségra a mami, a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
27.11.11 22:10
Salyna123 píše:
Jasný, že se najdou i nešikovný mezi češkama, ale kdo hledá najde :) - styděla bych se sedět u větví na nehtech a nechat je na sebe šahat :lol:

Tobě vadí, že na tebe sahá Vietnamka?? A když na tebe sahá Češka, to ti nevadí? A co Slovenka, tu akceptuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.11.11 22:17
Manticora píše:
Salyna123 píše:
Jasný, že se najdou i nešikovný mezi češkama, ale kdo hledá najde :) - styděla bych se sedět u větví na nehtech a nechat je na sebe šahat :lol:
Tobě vadí, že na tebe sahá Vietnamka?? A když na tebe sahá Češka, to ti nevadí? A co Slovenka, tu akceptuješ?

to je dost divný názor nevím taky mám problém s určitou rasou ale vietnamky to nejsou a ty holky jsou dle mého názoru šikovnější a pracovitější než kdejaká češka já jsem si několikrát u češky nabila čumák a už bych k nim nešla holt každé znás vyhovuje něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 22:18

Tak holky docela jste mě vystrašily, ty plísně to je fakt hnus, ale nechci aby se tato debata svrhla v rasistické nadávky. Mě je úplně jedno jestli člověk má žlutou, zelenou nebo bílou barvu. Jde o to jak svou práci dělá. Taky jsem zrovna nechtěla nic úplně levného, ale zase nevím jak vy ale já jsem na rodičáku. Takže cena je pro mě důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.11.11 22:19

Já už jsem gelovky měla, na svatbu, pak jsem je kvůli malé dala dolů. Chodila jsem k češce byla super, ale nebyla moc časově flexi, což mi teď naprosto nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková