Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Lencca724 píše:
Tak holky docela jste mě vystrašily, ty plísně to je fakt hnus, ale nechci aby se tato debata svrhla v rasistické nadávky. Mě je úplně jedno jestli člověk má žlutou, zelenou nebo bílou barvu. Jde o to jak svou práci dělá. Taky jsem zrovna nechtěla nic úplně levného, ale zase nevím jak vy ale já jsem na rodičáku. Takže cena je pro mě důležitá.
taky jsem teď zrovna na riziku a neberu moc peněz a tak jsem ráda za lepší cenu ale i kdybych brala 100× víc nešla bych jinam a je to divné když někdo dělá takové rozdíly jen kvůli barvě pleti ![]()
Není to o barvě pleti ne?? Řekla bych že tyto přistěhovalci alespoň pracují a nezatěžují nás tu jako jiná skupina
![]()
souhlas Mončo oni si aspoň na sebe umí vydělat a neždímou náš stát
Tady nejde o rasu, ale za 1. jsem češka a cizinu tu podporovat nebudu, páč za chvilku jich tu bude víc než nás, 2. viděla jsem jejich práci a byl to fakt humus, 3. nedesinfikované nástroje, 4. akryl není určen pro aplikaci na tělo, 5. sedět tam jak ve vitríně, aby mi každej viděl by mi bylo trapné…
ivaska píše:
souhlas Mončo oni si aspoň na sebe umí vydělat a neždímou náš stát
jde o to na koho narazíš to je přesně ono já jsem narazila na češky co nic neuměly a tak jsem se dala na tohle a jsem nad míru spokojená takže to nehodlám měnit ![]()
MonnyDee píše:ivaska píše:
souhlas Mončo oni si aspoň na sebe umí vydělat a neždímou náš stát![]()
![]()
![]()
Určitě to není o rasismu,ale o tom,že oni pořádně nedodržují hygienické předpisy používají materiál co se nemá dávat na nehty apod.Někomu to nemusí nic dělat,ale jsou případy kdy si od nich pak klientky několik měsíců léčili plíseň a pokud ti probrousí nehty taky to není nic bezbolestného a to od nich vidíš skoro pořád probroušené nehty,protože ten jejich akryl je hrozně tvrdý a dá dost práce ho dát dolu,proto musejí víc brousit a poškodí nehet.Ale každý má právo se rozhodnout kdo si chce ničit nehty ať si tam chodí.
ivaska píše:MonnyDee píše:ivaska píše:
souhlas Mončo oni si aspoň na sebe umí vydělat a neždímou náš stát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tobě i Davčovi
děkujeme
![]()
ještě když je ženská těhu, tak se dost divím, že si dává do těla ten jejich hnus akryl, co je na lepení lodí…
mě se stlao jednou že by mi zajela bruskou do nehtového lůžka ale to se hned omlouvala a hned desinfikovala a když jde brousit zásadně tahá ty nástavce z desinfekce tak nevím kde jste byly nebo kde jste to viděly
Salyna123 píše:![]()
![]()
ještě když je ženská těhu, tak se dost divím, že si dává do těla ten jejich hnus akryl, co je na lepení lodí…
myslím že Tí že jsem Pražská tak víc sajrajtů už v sobě stejně mít nemůžu ![]()
Sice nezatěžují náš stát, ale do systému taky nic nepřispívají žé, pochybuji že paltí daně soc a zdravotní.. Možná se pletu.. ale.. Nehty dělají koukatelné, ale používají zdraví velmi škodlivý akryl, který se zažere do vlastního nehtu, proto nepadá a drží jak přibitý, poznáte ho tím že při pilování hrozně smrdí a sundat jde jen bruskou, bo piknáík by to nedal.. Ale je to věc názoru, jejich škodlivé hračky se taky kupují dětem, oblečení o tom nemluvě, že to moc nevydrží, to nevadí, hlavně že je to levný a je toho hodně, že se u nás zavřelo spousta textilek a hodně našich lidí zůstalo bez práce? ale pracovití to oni jsou to jo..
bla bla bla píše:
Sice nezatěžují náš stát, ale do systému taky nic nepřispívají žé, pochybuji že paltí daně soc a zdravotní.. Možná se pletu.. ale.. Nehty dělají koukatelné, ale používají zdraví velmi škodlivý akryl, který se zažere do vlastního nehtu, proto nepadá a drží jak přibitý, poznáte ho tím že při pilování hrozně smrdí a sundat jde jen bruskou, bo piknáík by to nedal.. Ale je to věc názoru, jejich škodlivé hračky se taky kupují dětem, oblečení o tom nemluvě, že to moc nevydrží, to nevadí, hlavně že je to levný a je toho hodně, že se u nás zavřelo spousta textilek a hodně našich lidí zůstalo bez práce? ale pracovití to oni jsou to jo..
promiň ale když tenhle stát se nijak nesnaží lidem pomoct tak já si osobně nemůžu třeba dovolit koupit drahé věci v krámě věci od větví mi vydrží obdobně jako značkové jediné co si koupím pod záštitou značky jsou boty ale jen tenisky a tím to končí a nehledě na to když vezmeš jakékoliv věci v krámě a jukneš na etiketu tak všude máš made in china z výplaty 10000 toho moc nepokoupím a teď PN sotva 5000 už vůbec ne tak si myslím že od nich se mi aspoň nějak rentuje ten nákup abych mohla aspoň nakoupit jídlo