Gelové nehty u Vietnamců - dobré i špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
OSKAR12
28.11.11 00:01

ANO ČI NE

Milé dámy,slečny a paní .. na začátek říkám že jsem nehtová designérka.Po řádném proškolení musím potvrdit,že akryl se kterým pracují vietnamští obchodníci není schválený ČR,EU A USA.Práce s ním je nebezpečná a časté vdechování může poškodit zdraví - proto se oni chrání rouškou.O působení na nehtovou ploténku a dostávání látek skrze ni do těla,ani nemluvě.Zeptejte se někdy,až tam půjdete,s čím pracují a jestli by vám jako spotřebiteli nemohli ukázat papíry od matroše - na to máte právo.Možná - že najednou nebude umět česky.chápu výhodu,že tam můžete přijít kdykoli,že vás nehty budou stát 200,– … ale zkuste si dát zdobení..to je rázem o dost dražší a u českých designérek často v ceně základu.Proti těmto lidem bojují i v zahraničí…Nehtů jsem sundala už mraky a jsem ráda,že se české ženy vrací k nám poctivím designérkám.Navíc ceny se dosti často neliší ,ba naopak. :roll:

• Citovat
  • Upravit
sasa650
28.11.11 00:01

jj taky nesouhlasim s rasistickýma řečma. Jsem nehtařka a je mi moc líto ale když přijde slečna s nehty od vietnamců :( nepředělávám je nechci, abych se nadýchala parchu z jejich materiálu a co teprve nosit je na nehtech. Když jde někdo i k někomu domů a nechá si udělat nehty za 200 kč nemůže čekat zázrak ani od Češek. Prostě je to o ceně. Můj názor je raději nic než mít po týdnu žluté nehty a oprýskanou francii. No ale prostě někomu nevadí ani levný sešlapaný boty. Nejsem nafoukaná ale prostě raději ostříhané nehty než tohle :(

• Citovat
  • Upravit
1268
28.11.11 00:09

Já taky nemám hodně peněz na úpravu nehtů tak jsem je podle informací co jsem pozháněla na netu naučila dělat sama. Nejsou tak nazdobené jako od nehtové dizajnérky ale jsou upravené a hezké. U vietnamců jsem nebyla a gel od nehtařky tady u nás ve městě mi nedržel. Tak jsem musela zkoušet, které mi drží. Nehty si dělám dva roky, když si ho ulomím, tak si ho opravím a žádnou plíseň jsem neměla. Na čistotu a desinfekci si dávám sama pozor. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.11.11 00:09

holky věřím že vy jako nehtařky máte své zkušenosti ale nemám jediný problém co tu popisujete a tak doufejme že to není tak děsný každopádně sasa650 já jsem u češky co mi dělala nehty platila přes 500 a už bych do toho nikdy nešla bylo to strašný nehty nedržely a lámaly se takže si myslím že to není jen o tom kdo dá víc má lepší nehty ale přeju hodně spokojených zákaznic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
28.11.11 09:20

Zakladatelko, ještě mě napadlo, jestli nechceš zkusit P-Shine. Pokud se ti nehty lámou, protože je často namáčíš a vůbec zatěžuješ, mohla by ti tato metoda pomoci. Nebudu se o ní rozepisovat, aby to nebylo braný jako reklama, nicméně já jsem nehty měla takto ošetřené a vypadaly úžasně, zdravě a upraveně a stojí to mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.11 09:44

No tak raasistické nadávky mi teda vadí.x :cert: Ale jinak Vás holky nechápu, já už bych tam nešla, z toho důvodu že hygiena minimální, materiál používaný ve stavebnictví, který vaše nehty leptá, a ještě je karcinogenní, ani normální klasický akrtÿl se nemá používat v kuse několik let, má se tak na půl roku vynechat, natož toto svinstvo, a taky jak víte co máte pod nehtama, to větčinou člověk zjistí až když ty jejich hnusky sundá :nevim: Ano asi se může stát i české nehtařce že se tam dostane plíseň, ale dle mého Vás na to upozorní, tyhle Vám ještě řeknou že to je dobrý, jako mně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.11.11 15:17

Sexyfrago, co k tomu potřebuji - lampu, gel (jaký). Musí se přírodní nehty také nějak zbrousit?
Mirkaa456, koupila jsi si sadu na nehty, nebo vše zvlášť. Ráda bych to zkusila. Poradíš kde najít info, popř. kde kvalitní matroš (ne ten na stavbu :-))

Holky díky za vaše názory.
Vše je o lidech a pravda je ta, že svou práci může dobře zvládnou vietnamec i čech, totéž se týká práce špatné. Pokud jde o materiál, to je ovšem věc jiná. Věřím tomu, že není zrovna stoprocentní, někomu to možná nemusí vadit, druhému ano.
Je fakt, že mě taky v těch salonech překvapily ty roušky, u českých nehtařek jsem to nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
28.11.11 15:50

Lencco, tak jsem napsala celý příspěvek a všechno se mi smazalo - tak ještě jednou:
Koupila jsem si celou sadu ale gel z ní jsem nepoužila. I tak to bylo výhodné. Sadu jsem kupovala podle lampy, tam jsem si nechala poradit. Postupně jsem zkoušela které gely mi „sedí“ a už jsem u třetího (nejdřív UVgel, potom acrylgel a teď opět uvgel). Tento poslední se hodí i na prodlužování, takže jsem mohla upustit od nalepování tipů což je super. Bez nalepených si ulomím nehet jen vyjímečně. Spíš když nedám pozor tak se mi na něm udělá jen prasklina, ale už nic neopravuji lepidlem, hezky prasklinu vybrousím a znovu opravím. Teď používám tento gel: http://obchod.cosmetic-lada.cz/…ovyrovnavaci
Nehtíky potřu vodičkou proti plísni, zbrousím nežádoucí gel, natřu primer, dám první vrstvu gelu, zdobení a gel, vrchní vrstvu gelu a nakonec ještě leský průsvitný UV lak.
Přikládám fotečku mojich nehtíků, myslím že se za ně stydět nemusím, když nemám náladu na zdobení tak si udělám jen koneček nehtu barevný z glitrů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
28.11.11 17:55
OSKAR12 píše:
Milé dámy,slečny a paní .. na začátek říkám že jsem nehtová designérka.Po řádném proškolení musím potvrdit,že akryl se kterým pracují vietnamští obchodníci není schválený ČR,EU A USA.Práce s ním je nebezpečná a časté vdechování může poškodit zdraví - proto se oni chrání rouškou.O působení na nehtovou ploténku a dostávání látek skrze ni do těla,ani nemluvě.Zeptejte se někdy,až tam půjdete,s čím pracují a jestli by vám jako spotřebiteli nemohli ukázat papíry od matroše - na to máte právo.Možná - že najednou nebude umět česky.chápu výhodu,že tam můžete přijít kdykoli,že vás nehty budou stát 200,– … ale zkuste si dát zdobení..to je rázem o dost dražší a u českých designérek často v ceně základu.Proti těmto lidem bojují i v zahraničí…Nehtů jsem sundala už mraky a jsem ráda,že se české ženy vrací k nám poctivím designérkám.Navíc ceny se dosti často neliší ,ba naopak. :roll:

U nás si teď vietnamci udělali pobočku ve sparu..já si pořád říkala, co to je za smrad, jako kdyby se pálil plast, až se to nedalo dýchat…a to jsem šla jen kolem do lékárny. Tak záhada roušek je vysvětlena…já myslela, že to je ochrana proti tomu prachu, aby se nenadechly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
28.11.11 17:56
Lencca724 píše:
Sexyfrago, co k tomu potřebuji - lampu, gel (jaký). Musí se přírodní nehty také nějak zbrousit?
Mirkaa456, koupila jsi si sadu na nehty, nebo vše zvlášť. Ráda bych to zkusila. Poradíš kde najít info, popř. kde kvalitní matroš (ne ten na stavbu :-))Holky díky za vaše názory.
Vše je o lidech a pravda je ta, že svou práci může dobře zvládnou vietnamec i čech, totéž se týká práce špatné. Pokud jde o materiál, to je ovšem věc jiná. Věřím tomu, že není zrovna stoprocentní, někomu to možná nemusí vadit, druhému ano.
Je fakt, že mě taky v těch salonech překvapily ty roušky, u českých nehtařek jsem to nikdy neviděla.

Lampu, gel (podle mě třífazový?), odstraňovač gelu…na ten nezapomeň. a další..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makmak
30.11.11 17:56

Sorry holky ale chce se mi z tyhle debaty zvracet. Ted penize ušetříte, ale následky uz nedomyslite. Co zdravi?Pak by jste dali nevim co za to , aby jste byly v pohode. ?? Na tom vám nezáleží??? Přestává to byt sranda ty jejich sragory co tam dávají. Akryl na opravu auto laků apod. Zamyslete se nad tím, proc větve sami ty jejich akrylové nehtiky nenosí??? Na zádné je neuvidíte. Tímhle se nam akorat vysmivaj a my je jeste živíme. Nemaj kvalitni ani ponožky, tak jak si tohle můžete nechat propouštět do tela?? Fakkt se mi chce brecet nad uvažováním tech co tam chodi.

• Citovat
  • Upravit
bambutan
1.1.12 14:54

Makmak- Víš proč akrylové nehtíky nenosí? Protože mají svoje hodně tvrdé a nepotřebují to. Některá mladá Vietnamka si je nechala udělat, když chtěla být in, ale časem zjistila, že je to zbytečné a že svoje má hezčí. ;)

• Citovat
  • Upravit
bojj
10.1.12 20:33

Já chodím pravidelně do F-M do Hypernovy. Nehty mi vydrží celý měsíc než jdu upravit ten odrost. Pokaždé mi nehty dělal muž a byla jsem max spokojená,ale dnes mi nehty dělala jeho kolegyně a trošku s eji to nepovedlo. Lak pod gelem nezaschl,tak to mam takové sražené na pár nehtech :/ jinak spokojená

• Citovat
  • Upravit
Ája1234
23.7.12 13:39

Smrad z nehtového studia

Co se týče smradu, já nad nimi bydlím a mám ještě děti…Určitě to budu ale já kdo odejde:-(

• Citovat
  • Upravit
AndreaLidl
30.10.12 13:25
@OSKAR12 píše:
Milé dámy,slečny a paní .. na začátek říkám že jsem nehtová designérka.Po řádném proškolení musím potvrdit,že akryl se kterým pracují vietnamští obchodníci není schválený ČR,EU A USA.Práce s ním je nebezpečná a časté vdechování může poškodit zdraví - proto se oni chrání rouškou.O působení na nehtovou ploténku a dostávání látek skrze ni do těla,ani nemluvě.Zeptejte se někdy,až tam půjdete,s čím pracují a jestli by vám jako spotřebiteli nemohli ukázat papíry od matroše - na to máte právo.Možná - že najednou nebude umět česky.chápu výhodu,že tam můžete přijít kdykoli,že vás nehty budou stát 200,– … ale zkuste si dát zdobení..to je rázem o dost dražší a u českých designérek často v ceně základu.Proti těmto lidem bojují i v zahraničí…Nehtů jsem sundala už mraky a jsem ráda,že se české ženy vrací k nám poctivím designérkám.Navíc ceny se dosti často neliší ,ba naopak. :roll:

Nic proti… Chodím k Vietnamcům už přes 4 roky a VŽDY si nechávám dávat Akryl, neboť jsem pokladní a gel je pro mě nanic jelikož nic nevydrží.. Po pár přejetích zboží nad skenerem by se mi gelovky zlomily.. Jsem maximálně spokojená a nikdy jsem neměla žádný problém. Chodím k vietnamcům do Edenu v Praze 10 a tam velmi dbají na hygienu. Předemnou vietnamka rozbalovala nový pilník což to mi ani česká nehtařka neudělala. Čuměla jsem jak puk 8o Brousek vytahovala z desinfekce a na kůžičku se mě ptala jesli ji chci zatlačit nebo oříznout. Nechávám si jí oříznout neboť nesnáším tu kůži zatlačenou, dost je mi to nepříjemné.. K českým nehtařkám bych nešla za žádnou cenu…byla jsem tam jednou a už bych tam nešla…děs..no comment… Myslela jsem že ji zadupu do země jako rejč :pocitac: Drahé a hygiena žádná… A ještě jak mi stříhala nehty tak mě je u ukazováčku ustřihla moc blízko že mi z toho tekla krev…jako k česným nikdy… Co jsem četla tak spousta žen se od českých odvrací a určitě se k vám neobrací pokud jí vietnamec probrousí nehet nebo bude mít plíseň, určitě půjde ta dotyčná hned na kožní… Je pravda že mě u těch větví stály ty nehty 730kč ale drží mi doteď, mám je 6tý týden a půjdu k nim na doplnění… Stále se mi lesknou a drží jak přibytý… A PRO REJPALY: Nevím jak u nich ale tady u nich ten akryl nesmrdí, a to jsem seděla přímo naproti.. TAKŽE ASI JE TO VÁŽNĚ O LIDECH, SALONU A MATERIÁLU KTERÝ NAKUPUJÍ…toto je jen moje zkušenost…nikomu nevnucuji, jsem jen obyčejná pokladní v Lidlu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková