Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@AndreaLidl píše:
A nato že v práci na mytí pokladního pásu a celkově pokladen používáme sajrajty typu W5 a tak, sem tam i savo… tak mi drží vážně nádherně… Já jsem spokojená..chce to zajít k větvím kde jsou krapet dražší… ono ta cena někdy dost napoví… rozhodně bych si nenechala udělat francii za 150kč jakože „pro studentky“
Akdryl mi minule sundavaly a jako pohoda.. Vietnamka si dala tu brusku na nejpomalejší rychlost a opravdu po milimetrech mi to sundavala.. A jako povedlo se jí toChodím v tom salonu jen k jedný a s tou jsem spokojená, jsem její dlouholetá zákaznice..
Milá Andreo naprosto s Tebou souhlasím sama nosím akryl asi 7 let a jsem nadmíru spokojená já jsem pro změnu samoživitelka na mateřský a k české nehtařce bych taky nešla takže za mě - mluvíš mi tu z duše
![]()
@ivaska píše:
Milá Andreo naprosto s Tebou souhlasím sama nosím akryl asi 7 let a jsem nadmíru spokojená já jsem pro změnu samoživitelka na mateřský a k české nehtařce bych taky nešla takže za mě - mluvíš mi tu z duše![]()
Díky, já jsem jen řekla to co se mi stalo, nebráním vietnamce, nikomu neberu jeho názory, každý má svou zkušenost ale tam kam chodím tak tam jsem spokojená…
A aby se tu nemnožily otázky typu kam chodím tak jsem to rovnou napsala do prvního příspěvku:-) A to jsem ještě neřekla že mám genetickou vadu, prakticky mám palec po otci, je v pořádku ale je hodně široký a i s tím si vietnamka poradila, u český nehtařky na mě čučeli jak puk v bráně ![]()
@AndreaLidl píše:
Díky, já jsem jen řekla to co se mi stalo, nebráním vietnamce, nikomu neberu jeho názory, každý má svou zkušenost ale tam kam chodím tak tam jsem spokojená…A aby se tu nemnožily otázky typu kam chodím tak jsem to rovnou napsala do prvního příspěvku:-) A to jsem ještě neřekla že mám genetickou vadu, prakticky mám palec po otci, je v pořádku ale je hodně široký a i s tím si vietnamka poradila, u český nehtařky na mě čučeli jak puk v bráně
já chodím do hostivaře a taky jsem spokojená a je fakt že se mi stalo že česká nehtařka - teda aspoň si tak říkala mi lepila typy vteřinovým lepidlem tak to jako sorry a jak píšeš Ty gel nedrží a jednu dobu jsem dělala taky v krámě na kase a gelovky jsem měla do 14-ti dnů v zadní části těla že? takže akryl jedině akryl ![]()
@ivaska píše:
já chodím do hostivaře a taky jsem spokojená a je fakt že se mi stalo že česká nehtařka - teda aspoň si tak říkala mi lepila typy vteřinovým lepidlem tak to jako sorry a jak píšeš Ty gel nedrží a jednu dobu jsem dělala taky v krámě na kase a gelovky jsem měla do 14-ti dnů v zadní části těla že? takže akryl jedině akryl
Jo akryl vítězí, a na to že je to akryl tak je mám hezky tenké, gelovky jsem měla tlustější
To víš, já to mám do Edenu kousek, bydlím u strašnické Asi sem ještě upnu své fotky nehtíků:-) Jediný co mi odpadlo je jeden trapnej kamínek ale to neva, stejně pujdu v pondělí na doplnění tak si no tam necham znovu dosadit ![]()
![]()
Jo a ještě ta vietnamka si s mým přiblblým tlustým palcem poradila, což taky jako klobouk dolů… dala mi tam ten největší tip co měla a potom zbytek mi rovnoměrně nastavila do okrajů takže tím vytvořila větší tip…
Taky se mi stane že se mi občas odloupne gel ale to už když mám nehty fakt dohuntovaný a mám je třeba i 7 týdnů a to dostávají docela fest zabrat ![]()
Malá hádanka…KDOPA DĚLAL TAKOVÉ ÚŽASNÉ NEHTÍKY? česká nehtařka nebo vietnamec v salónu
Ahojky jsem tu chvíli nebyla:-) Taky se musím pochlubit:-) Mimochodem, mám je 3.Týden a stále krásné a lesklé:-)
Mám tam zvlášť vyfocený palec, mám ho fakt veliký, ta vietnamka si s tím prostě poradila a já jsem maximálně spokojená:-)
@Sněhurka a nelinka píše: šmarja, že se ta paní s tím nestyděla jít k nehtařce, já jen ten jeden nehet na štěstí, ale jinak je mám tak nějak normální , ž měsíc lakuju hedvábímAno a myslím že to je tou hygienou, pochybuju že si na každou klientku berou novou brusku
myslíte si, že čské nehtařky berou na každou zákaznici jiný pilník?? zamyslete se nad tím než něco vypustíte…
Ano měly by brát nový pilník a pokud né nový tak ho musejí dezinfikovat před dalším použitím.
Promiňte, ale Vietnamci nás líné čechy v podnikání prostě převálcují
jejich šikovnost, zručnost, píle se nám nemůže nikdy vyrovnat. Jediné, co můžeme udělat je pomlouvat je na internetu a vypouštět o nich zkreslené zprávy a hoaxy - ale přece vy samy si také kupujete chleba od českých výrobců, i když v Penamu byla nedávno zapečená myš, ne?
Také nedáte na jeden případ.
@PaníBovaryová
Naprostý souhlas. Mimochodem mám vietnamské a čínské děti občas ve školce a jsou to úžasně šikovné, slušné děti, opravdu mají hbité prstíky už od malička
Rodiče slušní…Takže já vyzkoušela nehty v salonu i od Vietnamek a radši jdu k Vietnamkám, naposledy mi je dělal vietnamský mladík a super, to bylo pokoukání na jeho práci ![]()
A při broušení teda necítím vůbec nic, žádný smrad, párkrát jsem si je nechala sundat a nehty pod tím úplně v pořádku, asi záleží, jak kde. Nechodím úplně na levné, neřeším moc cenu, ale precizní práci. A vůbec bych si nedělala iluze o českých nehtařkách, že nějaká používá levný materiál a vydává ho za drahý. Prostě záleží na koho narazíte…
Když jsem šla poprvé na nehty, šla jsem k vietnamcům. Co se týče hygieny, byla jsem překvapená, pořád uklízeli stolík na kterém brousili nehty, čistili mi nehty desinfekcí, oprašovali štětkou, když mi nechtěně udělala záděr okamžitě se omlouvala a nehet desinfikovala dokud mi nepřestala téct krev.Po půl roce jsem si našla novou nehtařku a byla jsem v šoku. Když mi zpiluje nehty pilníkem, neočistí mi je, gel nanáší na ty záprašené (prý to líp drží)Celý stolík má pokrytý vrstvou prachu, gely a všechny ty sračičky co má vedle sebe ma zaprášené. Hotové nehty mi až nakonec potře olejíčkem a je hotovo. Vietnanci vždy udělali na konci příjemnou masáž rukou. Jinak nehty od ní jsou super, pokaždé jsem za hodinu hotová, platím kolem 300kč včetně zdobení, kamínku atd.
Jinak s tím broušením u vietnamcu je pravda, že vše brousí bruskou a hodně až do nehtového lůžka, kolikrát jsem mu i ruku vytrhla, ja mě to zabolelo. ![]()
A nato že v práci na mytí pokladního pásu a celkově pokladen používáme sajrajty typu W5 a tak, sem tam i savo… tak mi drží vážně nádherně… Já jsem spokojená..chce to zajít k větvím kde jsou krapet dražší… ono ta cena někdy dost napoví… rozhodně bych si nenechala udělat francii za 150kč jakože „pro studentky“
Chodím v tom salonu jen k jedný a s tou jsem spokojená, jsem její dlouholetá zákaznice.. 
Akdryl mi minule sundavaly a jako pohoda.. Vietnamka si dala tu brusku na nejpomalejší rychlost a opravdu po milimetrech mi to sundavala.. A jako povedlo se jí to