Gelové nehty u Vietnamců - dobré i špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AndreaLidl
30.10.12 13:33

A nato že v práci na mytí pokladního pásu a celkově pokladen používáme sajrajty typu W5 a tak, sem tam i savo… tak mi drží vážně nádherně… Já jsem spokojená..chce to zajít k větvím kde jsou krapet dražší… ono ta cena někdy dost napoví… rozhodně bych si nenechala udělat francii za 150kč jakože „pro studentky“
Akdryl mi minule sundavaly a jako pohoda.. Vietnamka si dala tu brusku na nejpomalejší rychlost a opravdu po milimetrech mi to sundavala.. A jako povedlo se jí to :) Chodím v tom salonu jen k jedný a s tou jsem spokojená, jsem její dlouholetá zákaznice.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3620
30.10.12 18:46
@AndreaLidl píše:
A nato že v práci na mytí pokladního pásu a celkově pokladen používáme sajrajty typu W5 a tak, sem tam i savo… tak mi drží vážně nádherně… Já jsem spokojená..chce to zajít k větvím kde jsou krapet dražší… ono ta cena někdy dost napoví… rozhodně bych si nenechala udělat francii za 150kč jakože „pro studentky“
Akdryl mi minule sundavaly a jako pohoda.. Vietnamka si dala tu brusku na nejpomalejší rychlost a opravdu po milimetrech mi to sundavala.. A jako povedlo se jí to :) Chodím v tom salonu jen k jedný a s tou jsem spokojená, jsem její dlouholetá zákaznice.. :kytka:

Milá Andreo naprosto s Tebou souhlasím sama nosím akryl asi 7 let a jsem nadmíru spokojená já jsem pro změnu samoživitelka na mateřský a k české nehtařce bych taky nešla takže za mě - mluvíš mi tu z duše ;-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndreaLidl
30.10.12 20:51
@ivaska píše:
Milá Andreo naprosto s Tebou souhlasím sama nosím akryl asi 7 let a jsem nadmíru spokojená já jsem pro změnu samoživitelka na mateřský a k české nehtařce bych taky nešla takže za mě - mluvíš mi tu z duše ;-) :palec:

Díky, já jsem jen řekla to co se mi stalo, nebráním vietnamce, nikomu neberu jeho názory, každý má svou zkušenost ale tam kam chodím tak tam jsem spokojená… :srdce: A aby se tu nemnožily otázky typu kam chodím tak jsem to rovnou napsala do prvního příspěvku:-) A to jsem ještě neřekla že mám genetickou vadu, prakticky mám palec po otci, je v pořádku ale je hodně široký a i s tím si vietnamka poradila, u český nehtařky na mě čučeli jak puk v bráně 8o

• Citovat
  • Upravit
3620
30.10.12 20:59
@AndreaLidl píše:
Díky, já jsem jen řekla to co se mi stalo, nebráním vietnamce, nikomu neberu jeho názory, každý má svou zkušenost ale tam kam chodím tak tam jsem spokojená… :srdce: A aby se tu nemnožily otázky typu kam chodím tak jsem to rovnou napsala do prvního příspěvku:-) A to jsem ještě neřekla že mám genetickou vadu, prakticky mám palec po otci, je v pořádku ale je hodně široký a i s tím si vietnamka poradila, u český nehtařky na mě čučeli jak puk v bráně 8o

já chodím do hostivaře a taky jsem spokojená a je fakt že se mi stalo že česká nehtařka - teda aspoň si tak říkala mi lepila typy vteřinovým lepidlem tak to jako sorry a jak píšeš Ty gel nedrží a jednu dobu jsem dělala taky v krámě na kase a gelovky jsem měla do 14-ti dnů v zadní části těla že? takže akryl jedině akryl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndreaLidl
30.10.12 21:05
@ivaska píše:
já chodím do hostivaře a taky jsem spokojená a je fakt že se mi stalo že česká nehtařka - teda aspoň si tak říkala mi lepila typy vteřinovým lepidlem tak to jako sorry a jak píšeš Ty gel nedrží a jednu dobu jsem dělala taky v krámě na kase a gelovky jsem měla do 14-ti dnů v zadní části těla že? takže akryl jedině akryl :-D

Jo akryl vítězí, a na to že je to akryl tak je mám hezky tenké, gelovky jsem měla tlustější :-) To víš, já to mám do Edenu kousek, bydlím u strašnické Asi sem ještě upnu své fotky nehtíků:-) Jediný co mi odpadlo je jeden trapnej kamínek ale to neva, stejně pujdu v pondělí na doplnění tak si no tam necham znovu dosadit :-)
:)

• Citovat
  • Upravit
30.10.12 21:11

Jo a ještě ta vietnamka si s mým přiblblým tlustým palcem poradila, což taky jako klobouk dolů… dala mi tam ten největší tip co měla a potom zbytek mi rovnoměrně nastavila do okrajů takže tím vytvořila větší tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
30.10.12 21:34

Taky se mi stane že se mi občas odloupne gel ale to už když mám nehty fakt dohuntovaný a mám je třeba i 7 týdnů a to dostávají docela fest zabrat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
5.11.12 20:48

???

Malá hádanka…KDOPA DĚLAL TAKOVÉ ÚŽASNÉ NEHTÍKY? česká nehtařka nebo vietnamec v salónu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.12 20:59

Ahojky jsem tu chvíli nebyla:-) Taky se musím pochlubit:-) Mimochodem, mám je 3.Týden a stále krásné a lesklé:-) :srdce: Mám tam zvlášť vyfocený palec, mám ho fakt veliký, ta vietnamka si s tím prostě poradila a já jsem maximálně spokojená:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spokojená u vietnamců
7.11.12 13:13
@Sněhurka a nelinka píše: šmarja, že se ta paní s tím nestyděla jít k nehtařce, já jen ten jeden nehet na štěstí, ale jinak je mám tak nějak normální , ž měsíc lakuju hedvábím :nevim: Ano a myslím že to je tou hygienou, pochybuju že si na každou klientku berou novou brusku :roll:

myslíte si, že čské nehtařky berou na každou zákaznici jiný pilník?? zamyslete se nad tím než něco vypustíte…

• Citovat
  • Upravit
5463
7.11.12 19:06

Ano měly by brát nový pilník a pokud né nový tak ho musejí dezinfikovat před dalším použitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21472
19.1.13 11:20

Promiňte, ale Vietnamci nás líné čechy v podnikání prostě převálcují :-D jejich šikovnost, zručnost, píle se nám nemůže nikdy vyrovnat. Jediné, co můžeme udělat je pomlouvat je na internetu a vypouštět o nich zkreslené zprávy a hoaxy - ale přece vy samy si také kupujete chleba od českých výrobců, i když v Penamu byla nedávno zapečená myš, ne? :jazyk: Také nedáte na jeden případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 12:01

@PaníBovaryová :potlesk: :potlesk: :potlesk: Naprostý souhlas. Mimochodem mám vietnamské a čínské děti občas ve školce a jsou to úžasně šikovné, slušné děti, opravdu mají hbité prstíky už od malička :lol: Rodiče slušní…Takže já vyzkoušela nehty v salonu i od Vietnamek a radši jdu k Vietnamkám, naposledy mi je dělal vietnamský mladík a super, to bylo pokoukání na jeho práci :potlesk:
A při broušení teda necítím vůbec nic, žádný smrad, párkrát jsem si je nechala sundat a nehty pod tím úplně v pořádku, asi záleží, jak kde. Nechodím úplně na levné, neřeším moc cenu, ale precizní práci. A vůbec bych si nedělala iluze o českých nehtařkách, že nějaká používá levný materiál a vydává ho za drahý. Prostě záleží na koho narazíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evagou
5.2.13 08:37

vietnamci

Když jsem šla poprvé na nehty, šla jsem k vietnamcům. Co se týče hygieny, byla jsem překvapená, pořád uklízeli stolík na kterém brousili nehty, čistili mi nehty desinfekcí, oprašovali štětkou, když mi nechtěně udělala záděr okamžitě se omlouvala a nehet desinfikovala dokud mi nepřestala téct krev.Po půl roce jsem si našla novou nehtařku a byla jsem v šoku. Když mi zpiluje nehty pilníkem, neočistí mi je, gel nanáší na ty záprašené (prý to líp drží)Celý stolík má pokrytý vrstvou prachu, gely a všechny ty sračičky co má vedle sebe ma zaprášené. Hotové nehty mi až nakonec potře olejíčkem a je hotovo. Vietnanci vždy udělali na konci příjemnou masáž rukou. Jinak nehty od ní jsou super, pokaždé jsem za hodinu hotová, platím kolem 300kč včetně zdobení, kamínku atd.

• Citovat
  • Upravit
evagou
5.2.13 08:40

Jinak s tím broušením u vietnamcu je pravda, že vše brousí bruskou a hodně až do nehtového lůžka, kolikrát jsem mu i ruku vytrhla, ja mě to zabolelo. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková