GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
23.2.18 18:53

@Kuhnice Juuu :srdce: moc vam to preju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.3.18 15:45

Ahoj holky, tak jak se mate a co vase ditka? :srdce: ja jsem momentalne 37+3 tak se mi to zavratne blizi 8) musim rict, ze to uteklo jako voda a uz se tesim na vyjizdky s kocarem, snad uz taky bude teplo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.3.18 19:59

@sple Ahoj, no tak to uz mas opravdu za par :srdce: drzim palce a trosku zavidim, ze to mas teprve predsebou.Ja bych tak moc chtela zazit tohle tehotenstvi a porod znovu :andel: Nasi holcicce bylo ted 21. uz tri mesice, je uzasna :oops: Uz se tesim na poradny jaro… dneska u nas zase snezilo :zed:

Napiste jak se mate vsechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.3.18 20:01

@Lucie343 Tady v Lb taky snežilo :,( no, snad se jara dočkáme. Jelikož jsem nekupovala zimní fusak do kočárku :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.3.18 07:21

@sple :mavam: Tak to už je chvilička, už se brzy dočkáš já rodila 39+6 :D Určitě to zvládneš, a pak se budete těšit s toho malého drobečka.

Jinak malá měla včera 9týdnů. Nemůžu si stěžovat. Vyspat nás nechá budí se po 4,5 hodině už máme nastavený režim a super :andel:

Holky jaro už musí dorazit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.3.18 16:28

Ahoj holky, krásně všichni rostete :palec: mimíska jsou nádherná ;)

@sple my se zatím kulatíme že? :D jsem 35týden, 16kg nahoře a každý den už teď baštím lněná semínka, začnu pít maliníkový čajík a chci zkusit masáž hráze a trénink s aniballem. Zkoušela jste některá??? Jsou na to celkem dobrý ohlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.3.18 17:37

U nas je porad veselo. Emilce byly 4 mesice zacina pidalkovat a zdrha z deky :-) resili jsme problem s kyclema ale snad je vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.3.18 17:51

@JarčaZ nj kulatime, ale uz to nebude trvat dlouho :lol: a budeme zase šlink :mrgreen: ja zacala pouzivat aniball ted od pondelka, dneska jsem zvladla 23 cm, a myslim, ze tam mam docela rezervu. Ale jedu postupne…nemam cil, ze musim dat tech 30cm. Malinik mam taky, ale jeste jsem si nedala…Ale prvni zavedeni balonku bylo teda dost tezky, urcite doporucuju lubrikant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.4.18 13:15

Zdravím Vás tu všechny za krásného jarního počasí :D Jak se všichni máte a co dětičky?
Mi máme s Kačenkou za sebou vítání občánků :) 11.4. nám budou 3měsíce rosteme jako z vody už máme 6kg. Čekájí nás naušničky, toho se po pravdě děsím ale snad to bude v pohodě.

Krásný den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.4.18 09:28

@Jaruška110 Ahooj, tak vsechno nejlepsi k tem mini narozeninam :srdce: my jsme ockovali a davali nausnice v jeden den, presne na jeji 3 mesice a bylo to desny, ona byla mrzuta uz od rana, pak usnula tesne pred ordinaci, takze jsem ji musela probudit a pak uz rvala cele vysetreni :zed: nastesti pak v kocarku zase usnula a spala 3 hodiny :) ale nausnicky ji slusej a jsem rada, ze to mame zasebou. Vitani obcanku bylo 4 dny po nausnickach, takze tam uz byla jako holcicka. No a tak desne to leti, ze za 10dni ji jsou uz 4 mesice, ma asi 6kg( na 3 mesicich 21.3 mela 5.710g)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.4.18 09:32

A tady ji mate :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.4.18 12:06

@Lucie343 Zdravím,můžu se zeptat jak snesla to píchání naušniček? Já sem s toho na hlavu už ted.

Jinak máš krásnou princeznu, ten krásnej upřímnej ůsměv :srdce:

Letí všechno jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.18 15:07

Krasny princezny tady :srdce: ja zatim. cekam, kdy se umoudri a bude chtit ven :andel: dneska 40tt+3, tak snad to nebude az do příštího tydne, to uz se mi teda čekat nechce, je to dlouhy…a hlavne ty vecne dotazy :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
13.4.18 17:21

Nase emilka oslavi v nedeli 5m. Basti rada a vse a ac to nevypada nema jeste ani 6kg i kdyz vypada na vic. V utery jsme zacali s kurzem plavani a moc se ji to libi. Jinak nase gennetatko Jonas oslavil v unoru 3roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.4.18 20:54

@Jaruška110 no jak jsem psala, uz byla mezuta predtim, takze nastreleni bylo sice sup sup, ale rvala jak blazen a ja byla mokra az na zadku :lol:

@sple tak dezim palce a at mas krasnej porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.