Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KattyBB bolest prsou
ale chodila jsem do práce a zakázala jsem si se pozorovat..
doufám že ti to vyjde.. Test jasně ukáže pak spíš krev ![]()
@Dysis1 Prsa mě bolí. Ale po Utrogestanu, takže to za těhotenský příznak nepovažuji.
Zato u dříve usp. ET jsem byla děsně unavená (těhotenství ale nedopadlo). Nyní ani známka únavy a to jsem po KET 6 den.
@KattyBB píše:
@Dysis1 Prsa mě bolí. Ale po Utrogestanu, takže to za těhotenský příznak nepovažuji.
Zato u dříve usp. ET jsem byla děsně unavená (těhotenství ale nedopadlo). Nyní ani známka únavy a to jsem po KET 6 den.
jee, ty jsi cerstve po Ket, tak to moc drzim palce
![]()
Ahoj holky, můžete mi prosím předat zkušenosti, jak to probíhá? Mám za sebou odběry, manžel spermiograf, vše ok…co teď?
@Leever Ahoj. No teď bych to nechala na doktorech. Ti nejlépe vyhodnotí Vaše výsledky a vymyslí způsob, jak co nejefektivněji Vám pomoci k miminku. Věř mi, že každá jsme jiná a u každé jsou ty postupy trochu jiné. Ke komu chodíš?
@Pavla198 Ahoj Pavli, tak jak to u tebe vypda? V lete jsme mely spolu ve stejny den Ket a nedopadlo to dobre. Ja jdu v pondeli na dalsi.🍀 🙏
@Lucie343 píše:
@Pavla198 Ahoj Pavli, tak jak to u tebe vypda? V lete jsme mely spolu ve stejny den Ket a nedopadlo to dobre. Ja jdu v pondeli na dalsi.🍀 🙏
Ahoj Luci, no my jsme byli na konzultaci v Gennetu, delali mi konecne nejaky vysetreni, mela jsem bakterii v moči, ale to uz je o. k. V pondeli volam na kliniku, abychom si domluvili termin a zacnem s novym ivf, nejdriv stimulace, pak embrya poslem na genetiku. Vidim transfer tak na unor
Tobe drzim palecky, moooc
tak dej vedet, tesim se.
![]()
@Pavla198 tak moc drzim palce
my ted davama dve embrya a je to nas posledni pokus. Pak kdyztak taky novy IVF s genetikou embryi. Ale ja pevne verim, ze tentokrat to vyjde…
dekuju, dam vedet a ty taky informuj ![]()
@Lucie343 urcite dam vedet. Moc drzim palce, taky jsme meli po dvou, ale to uz nechcem, byla to chyba
Ted si je nechame vysetrit geneticky a transfer po jednom. Bude jich vic a treba se zadari tri
My bychom chteli vic deti ![]()
@Pavla198 a to bylo tvoje 1.ivf? Ja to mam v ramci 1. ivf… 1.Et mame dceru, pak Ket(zt v 9.tt) pak ket (biochemko) a ted chcem zkusit dve, a ty posledni dve zlikvidujeme a prave v tom pristim pripadnym IVF si nechame udelat genetiku a budem vkladat zase po jednom. Ted proste jen chceme zkusit stesti a neplejtvat pokusem.
@Lucie343 jo jo, to bylo v ramci prvniho ivf. Prvni et uz po 5dnu krvaceni a pak 3×ket a nic. Sli jsme tedy do Gennetu v Liberci, tam mi nasli asi ureaplasmu(bakterii) v moči, coz je taky dost zasadni věc. Tu uz mam vylecenou. V pondeli jsem byla na krvi na imuno a horm. profil, takze zitra volam, jak to dopadlo. Letos uz podnikat nic nebudem. Mam dost prace a pred Vanoci nechci stimulovat, takze to nechame na leden unor. Moc se tesim. Tak at vam to vyjde. Treba budete mit dvojcatka ![]()
@Pavla198 tak si uzij v klidu predvanocni cas
a dame si vedet!
@Lucie343 ahoj,tak jsem volala na kliniku, testy krevni dopadly dobre, objednala jsem se tedy na leden, ze uz zacnu stimulovat
v kolik jdes na ten transfer?
@Pavla198 ahoj, tak super a drzim palce
ja ted cekam na ket… mel byt v 1 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.