Geocaching - znáte někdo? Provozujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
30.3.11 23:35

Děkuji moc za vysvětlení… :kytka:

Jinak to tam znám, chodila jsem na samou školu jako zakladatel kešky…chtěla jsem si najít nějakou v blízkosti, abych to vyzkoušela a taky se tam dostala s kočárkem :-D
zítra to asi časově nezvládnu, ale v pátek tam vlítnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
10.4.11 21:48

Zdravím kačery

Ahoj, geocaching provozujeme už dva roky, máme dva potomky starší a jednoho prťavýho a je to iniciativa, která baví všechny. Ti starší s námi nechodí pravidelně, ale občas se přidají.
Je to výborná motivace pro našeho tatínka, který rád vysedává u PC. Jakmile má v ruce GPS, rázem zapomene na to že by ho mohly bolet nohy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
10.4.11 22:27

zdravím Tě, nějak to tady poslední dobou upadlo :cry: my lovíme jen krátce, od půlky března, ale konečně aktivita, která zvedne chlapy z gauče. Drahápolovička tomu propadl, minulý týden sehnal GPS a od té doby „si hraje“ … a plánuje. :mrgreen: Kluci jsou nadšeni, protože hledají poklad a já táhnu na zádech svačinu. Ale co bych pro ně neudělala, že? :lol: Mimochodem,musím se pochlubit, tenhle víkend jsme našli 4 kešky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
10.4.11 22:55

To je ten lovecký instinkt v chlapech :-D . Můj muž je rozený nechodič a z pískoviště má osypky :lol: , ale tohle funguje. Má krabičku v ruce a jde! S nejmadším chodí i sám, což s těmi staršími, když byli ještě malí, bylo nemyslitelné, aby s nimi šel sám ven.
Má to ještě jednu kladnou stránku, podíváme se na místa, kam by nás nikdy nenapadlo zajít. Některé schované vyhlídky…až dech se tají, jaká je to krása. Na dovolených už nehocdíme o hradech a zámcích, ale po keších :wink: . Za tento víkend máme taky 4 kousky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
10.4.11 23:02

to mi povídej … drahápolovička jen tak ven nepůjde, když nemá cíl … sbíráme ještě tureistické známky (pravda, v poslední době to leze trochu do peněz), takže většinou popojedem do nejbližší civilizace, koupíme známku a jdem lovit. Dneska jsme ulovili jednu, kam by mě bez kešky nikdo nedostal ani párem volů - a ejhle, z vršku byl tak nádherný výhled :huban: Pravda, styl výstupu „hore kopcom“ přes hloží a křoví nebyl to pravé ořechové, příště půjdeme slušně po cestičce, jako vychovyní turisti :lol: Navíc jsem si přismažila zátylek a to jsem měla klobouk! Ale to jsou malý mouchy, bylo nádherně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
10.4.11 23:26

Tak to jste lepší, já nemám za tenhle víkend vůbec nic. My byli včera celý den venku, ale jednu obyčku jsem nedala kvůli mudlům a z jedné multiny, na kterou jsem měla spadeno, nakonec taky nic nebylo, nenašli jsme sedmý postupový bod z osmi. Teď jsem psala majiteli a vypadá to, že nejsem první, kdo si stěžoval, bod nejspíš zmizel. Ale já si spravím chuť nejspíš už zítra a něco si ulovím s prckem v šátku ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
10.4.11 23:34

To naštve, když se něco zhatí. My jsme nedávno lovili keš, kde bylo zapotřebí vyluštit kód dvou zámků, kterými byla uzamčena bedna. jeden z těch zámků se nám nepovedlo otevřít, i když jsme si překontrolovali indicie… a pak jsme si všimli na netu, že je keš nefunkční :-( …a takové práce to dalo.
Někdy je to náročný…manžel lezl do kanalizačního systému v Písku, lovili jsme z kánoe.. je to prča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
12.4.11 19:10

Táák už jsem vás našla :-D :-D :-D .
Ahojky kačerky.
Peťa říkala, že tady taková diskuse je, tak se jdu přidat. Taky lovíme kešky. Řekla bych, že tak od konce loňského léta, ale teď jsme vyřazení z provozu chorou nohou manžela. Ale už se to blíží, noha je čím dál lepší, já doufám, že v květnu už se někam dostaneme. A taky se těšíme na dovolenou. Pokud nebude pršet, je nám jedno jaké bude počasí, protože nehodláme ležet u vody, hodláme lovit kešky. Když bude hezky, taky dobře, můžeme pláž s keškama kombinovat. Myslím, že dvě hodiny nečinnosti v leže u vody jsou pro nás maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
12.4.11 19:20

zdravím všechny … holky, budu mít blbý dotaz … co tak přibližně dáváte do kešek? Samozřejmě jsem přečetla všechna možná i nemožná doporučení, ale když vyrážím s dětmi, tak se mi stává, že mnohdy ani není co měnit… ale zase děti jsou natěšené, že si odnesou „poklad“ … takže dáváme sice slušné věci, ale odnášíme nepř. magnetky z Kostíků nebo nějakou podobnou capinku … a dost těžko se mi pak klukům vysvětluje, že oni dali pěknou věc a domů jdou se šuntem … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
12.4.11 19:22

Ahojky, taky se musíme přidat - sbíráme kešky i s naší tříměsíční Haňulkou. Takže všem lovu zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
12.4.11 19:27

Musím říct, že my nedáváme nic. Než jsem pochopila, že to je tam pro děti, tak byla zima a po keškách. Ale jsem si pár věcí připravila, které tam dám. Holka k něčemu dostala pár takových holčičích věcí, tak jsem to schovala do kešek, ale pro kluky teda nic nemám. A musím přiznat, že hodně kešek je v prasklých, špinavých a mokrých krabičkách, tak ani nevím jak by ty hračky vypadaly a jestli by děti spíš neodpuzovaly. No, třeba je jejich majitelé dají na jaro do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
12.4.11 20:53

Ahoj Mirko, trefila jsi :wink: .

V keškách je většinou kindrbordel :poblion: . A abych se přiznala, ze začátku jsme tam dávali hezký maličkosti, teď měníme kindrbordel za kindrbordel. Náš malý Kačer vymění něco, co uzná za vhodné, že se toho vzdá a vybere si cokoliv se mu líbí. Někdy je to hnus, ale co…taky je důležitý, aby se naučil že něco musí obětovat, prostě něco za něco. Jeho očima je to „poklad“ :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
12.4.11 20:58

Jo jo Peti, já právě když tam občas viděla špinavý hračky, tak jsem si říkala, že jsem snad raději, že sebou žádný malý dítě nemáme. Ale Verča u něčeho teď měla nějaký blbiny, tak jsme to schovali, že to dáme do nějaký kešky, jinak by to vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
12.4.11 21:44

Mirko, přiznám se, že když někde vidím, něco špinavýho a rozbitýho, z krabičky to vyndám a vyhodím. I když to samo není mojí záležitostí a dělat bych to neměla…ale nedá mi to :-x .

mirka19 píše:
Jo jo Peti, já právě když tam občas viděla špinavý hračky, tak jsem si říkala, že jsem snad raději, že sebou žádný malý dítě nemáme. Ale Verča u něčeho teď měla nějaký blbiny, tak jsme to schovali, že to dáme do nějaký kešky, jinak by to vyhodila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
12.4.11 21:49

NO Peti ony jsou dost často rozbitý už ty krabičky. takže s tím nic moc dělat nejde. A hlavně, že ti Adam dovolí to vyhodit. Dovedu si představit, že by dvojčata řvali, že to chtějí, ať je to co je to, ať je to jaké chce........je to přece poklad ne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová