Geocaching - znáte někdo? Provozujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
11.5.11 11:10
dzarunka píše:
a co dáváte do těch krabiček?nebo co by vás například potěšilo nebo by bylo asi tak vhodné?

Dzarun, ono je to celekm fuk, co tam dáš (když to není jídlo :lol: :lol: ). My třeba s chlapem nesbíráme nic. Měníme akorát TéBéčka a posíláme je dál. A sbíráme CWG - měníme za naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.5.11 16:44

a co by jste řekly na pohlednice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
11.5.11 17:00
dzarunka píše:
a co by jste řekly na pohlednice? :think:

jsou moc velký … :-( a poskládané by asi neměly ten efekt :think: :-D do větších asi jo, ale my tak nějak vychytáváme velikost mikro (nechápu, jak plánuje drahápolovička, tak je to vždy mikro :nevim: ) a tam si ten pohled nějak neumím představit. Občas mám problém vlepit do toho pidisešitku vizitku - a to je malinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.5.11 17:09

my jdem hledat velkou krabici,tam by se vešly a co třeba do těch mikro??co tam bývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
11.5.11 17:10

Jak píše Neumisa jsou moc velký a moc by nevydrželi podle mě hezké,přece jen by se brzy ohnuly rohy a bývá v těch keškách taky vlhko,tak nevím nevím zda je to dobrý nápad :think: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.5.11 17:15
Kvaky píše:
Jak píše Neumisa jsou moc velký a moc by nevydrželi podle mě hezké,přece jen by se brzy ohnuly rohy a bývá v těch keškách taky vlhko,tak nevím nevím zda je to dobrý nápad :think: :nevim: :think:

ok,vymyslíme něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
11.5.11 18:30
dzarunka píše:
my jdem hledat velkou krabici,tam by se vešly a co třeba do těch mikro??co tam bývá?

jestli to chceš do velké krabice, tak to šoupni do uzavíracího sáčku, to by mohlo vydržet. V mikro bývá kinderšrot, desetníky, odznáčky, no prostě malé věcičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
11.5.11 18:32

Já dávám doi velkých třeba tohle (nebo podobné):

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
11.5.11 20:54

nám se to CVG dělá a budeme taky sbírat ty a vyměňovat :-)

Jinak nás toto nadchlo moc, jak mě tak manžela :-) pro nás je to opravdu relax :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
11.5.11 21:50

Já nedávám buď nic a nebo mince jiných měn, které jsem tak ozdobně zaobalovala a popsala, o jakou zemi se jedná. Beru si často mince, když jsou a nebo taky měním CWG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
12.5.11 06:42
dzarunka píše:
my jdem hledat velkou krabici,tam by se vešly a co třeba do těch mikro??co tam bývá?

V mikro bývá většinou jen tužka a logbook, nic jinýho se tam nevejde. Mám zkušenost, že nejčastěji to bývají pixly od filmu do foťáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
12.5.11 07:45
Ajuše píše:V mikro bývá většinou jen tužka a logbook, nic jinýho se tam nevejde. Mám zkušenost, že nejčastěji to bývají pixly od filmu do foťáku :-)

krabička od tic-tac byla taky dobrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
12.5.11 07:48

To věřím, nejlepší je z takto malé krabičky dolovat zvlhlý logbook, ještě lépe v zimě s promrznutýma rukama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.5.11 08:11
neumisa píše:
Ajuše píše:V mikro bývá většinou jen tužka a logbook, nic jinýho se tam nevejde. Mám zkušenost, že nejčastěji to bývají pixly od filmu do foťáku :-)

Už jsme narazili dokonce i na obal od vietnamské mentol. mastičky… :lol: :lol: :lol: . Masakr docela… :lol: . Ale nejlepší jsou stejně PETky (ty nevyfouklé).

Ajuše píše:
To věřím, nejlepší je z takto malé krabičky dolovat zvlhlý logbook, ještě lépe v zimě s promrznutýma rukama :-D

Ajuš, od té doby nosím u sebe pinzetu na obočí… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
12.5.11 08:14

radúna

pinzetu? tý jo, to mě nenapadlo … dík za tip, přihodím do KPZky :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová