Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dzarunka píše:
a co dáváte do těch krabiček?nebo co by vás například potěšilo nebo by bylo asi tak vhodné?
Dzarun, ono je to celekm fuk, co tam dáš (když to není jídlo
). My třeba s chlapem nesbíráme nic. Měníme akorát TéBéčka a posíláme je dál. A sbíráme CWG - měníme za naše.
dzarunka píše:
a co by jste řekly na pohlednice?
jsou moc velký …
a poskládané by asi neměly ten efekt
do větších asi jo, ale my tak nějak vychytáváme velikost mikro (nechápu, jak plánuje drahápolovička, tak je to vždy mikro
) a tam si ten pohled nějak neumím představit. Občas mám problém vlepit do toho pidisešitku vizitku - a to je malinká.
my jdem hledat velkou krabici,tam by se vešly a co třeba do těch mikro??co tam bývá?
Jak píše Neumisa jsou moc velký a moc by nevydrželi podle mě hezké,přece jen by se brzy ohnuly rohy a bývá v těch keškách taky vlhko,tak nevím nevím zda je to dobrý nápad
![]()
Kvaky píše:
Jak píše Neumisa jsou moc velký a moc by nevydrželi podle mě hezké,přece jen by se brzy ohnuly rohy a bývá v těch keškách taky vlhko,tak nevím nevím zda je to dobrý nápad![]()
![]()
ok,vymyslíme něco jiného
dzarunka píše:
my jdem hledat velkou krabici,tam by se vešly a co třeba do těch mikro??co tam bývá?
jestli to chceš do velké krabice, tak to šoupni do uzavíracího sáčku, to by mohlo vydržet. V mikro bývá kinderšrot, desetníky, odznáčky, no prostě malé věcičky.
nám se to CVG dělá a budeme taky sbírat ty a vyměňovat ![]()
Jinak nás toto nadchlo moc, jak mě tak manžela
pro nás je to opravdu relax ![]()
Já nedávám buď nic a nebo mince jiných měn, které jsem tak ozdobně zaobalovala a popsala, o jakou zemi se jedná. Beru si často mince, když jsou a nebo taky měním CWG.
dzarunka píše:
V mikro bývá většinou jen tužka a logbook, nic jinýho se tam nevejde. Mám zkušenost, že nejčastěji to bývají pixly od filmu do foťáku ![]()
Ajuše píše:V mikro bývá většinou jen tužka a logbook, nic jinýho se tam nevejde. Mám zkušenost, že nejčastěji to bývají pixly od filmu do foťáku
krabička od tic-tac byla taky dobrá ![]()
krabička od tic-tac byla taky dobrá
To věřím, nejlepší je z takto malé krabičky dolovat zvlhlý logbook, ještě lépe v zimě s promrznutýma rukama ![]()
neumisa píše:Ajuše píše:V mikro bývá většinou jen tužka a logbook, nic jinýho se tam nevejde. Mám zkušenost, že nejčastěji to bývají pixly od filmu do foťákukrabička od tic-tac byla taky dobrá
Už jsme narazili dokonce i na obal od vietnamské mentol. mastičky…
. Masakr docela…
. Ale nejlepší jsou stejně PETky (ty nevyfouklé).
Ajuše píše:krabička od tic-tac byla taky dobráTo věřím, nejlepší je z takto malé krabičky dolovat zvlhlý logbook, ještě lépe v zimě s promrznutýma rukama
Ajuš, od té doby nosím u sebe pinzetu na obočí…
![]()
radúna
pinzetu? tý jo, to mě nenapadlo … dík za tip, přihodím do KPZky
![]()