Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mirka19 píše:
NO Peti ony jsou dost často rozbitý už ty krabičky. takže s tím nic moc dělat nejde. A hlavně, že ti Adam dovolí to vyhodit. Dovedu si představit, že by dvojčata řvali, že to chtějí, ať je to co je to, ať je to jaké chce........je to přece poklad ne!!
no právě - je to poklad a mně se doma hromadí bordel
ale vyhodit to nesmím ![]()
Jé, tak kačerky tady žijou
. už jsem myslela, že se na emiminu nekeší…
.
Jdu se k vám přidat.
My teda s dětma nějak moc nekešíme, spíš o víkendech sami dva
. Ale když to počasí dovolí, tak je vezmem taky. Ale moc je to teda nebaví.
Tenhle víkend mě manžel vzal na pětkové - stromy cca 25m vysoké. Nelezla jsem, nejsu sebevrah
. Jen jsem dělala ocáska a koukala se…
neumisa píše:mirka19 píše:no právě - je to poklad a mně se doma hromadí bordel
NO Peti ony jsou dost často rozbitý už ty krabičky. takže s tím nic moc dělat nejde. A hlavně, že ti Adam dovolí to vyhodit. Dovedu si představit, že by dvojčata řvali, že to chtějí, ať je to co je to, ať je to jaké chce........je to přece poklad ne!!ale vyhodit to nesmím
tak vyměňuj za něco cennějšího ![]()
A jinak, my už teda moc neměníme, spíš CWGéčka. Toho kinderbordelu máme doma taky dost…
.
Tak my už máme děti dospělé, co s námi nechodí a i kdyby teda šli, tak kinderbordel fakt neřešíme. Zalogujem se a hotovo. Náš kluk teda vůbec odmítá chodit. Už jako dítě šel na procházku pouze s tou podmínkou, že se jde na zmrzlinu a to ještě když jsme minuly auto, tak se zastavil a udiveně zeptal, jestli nejdeme autem..........vtipálek. Bohužel mu to zůstalo. Ale co, třeba ho nějaká baba změní. ![]()
tak vyměňuj za něco cennějšího
bych i vyměňovala, ale ten starší si pamatuje, kde co sebral … musím je poslat na prázdniny k babičce a uklidit ![]()
zdravím kačerky
jsem nováček,zatím studuji pravidla a rozhlížím se co a jak a na neděli plánuji první výpravu ![]()
Ahojínky všem ![]()
My také keškujem
Tak se přidávám, pokud mohu
My sbíráme kešky krátce cca 1 rok a moc nás to baví, provozujeme to jako výlety za pokladem, jelikož máme 3letou dcerku pro kterou to poklad je
a druhá je ještě v kočárku…
Baví to mě a aji manžela…
takže ráda počtu nějaké novinky atd…co se týče kešek ![]()
Tak to je super, vždycky jsem ráda, když se objeví někdo nový. Dej pak určitě vědět, jak jsi při premiéře dopadla.
dzarunka píše:zdravím kačerky
jsem nováček,zatím studuji pravidla a rozhlížím se co a jak a na neděli plánuji první výpravu
Ahoj
připojuji se k vám
Mě teda první lov kešek vůbec nenadchnul,ale pak jsem tomu přišla na chuť a je to výborná hra,super relax,krásná a zajímavá procházka a hlavně pohyb ![]()
Nejvíc mě baví,když najdeme haluzovou skrýš,které bych si normálně ani nevšimla,jako třeba v kamenu,v rýně,na značce…
![]()
a co dáváte do těch krabiček?nebo co by vás například potěšilo nebo by bylo asi tak vhodné?
Novire píše:
Zdravím všechny,
znáte někdo geochaching? Věnujete se mu?
Nějaké základní informace jsou k přečtení tady .
Příjde mi to, jako zajímavé zpestření pro výlety s dětmi - anebo i bez nichNapříklad v Brně je schovaných schránek s „pokladem“ neuvěřitelné množství
Pro nováčka mi to příjde hodně informací najednou, tak bych uvítala, kdyby se našel někdo zkušenější, se kterým by se daly probrat nejasnosti a otázkyDíky…
Jj, moj buduci svagor je na tom doslova zavisly, dost casto sa kvoli tomu doma hadaju.
My o tom s priatelom tiez rozmyslame, ale nejako sa nemozeme nakopnut
. Je to pekna vec na spestrenie vyletov, ale by sme to robili tak ako priatelov brat, tak to nie…
To je jasný nic se nemá přehánět
a hádat se k vůli tomu?Jejda to se nám doma asi nikdy nestalo
Je to fakt skvělá hra a procházky mají nový smysl a svůj cíl
![]()
Zdravím kačerky ![]()
Taky s přítelem hledáme, už přes rok. Geocaching za nás vymýšlí, kam zas na výlet. Pro nás ideální. Nejsme žádní velký sběrači, berem to rekreačně. A poklady měníme jen když najdem opravdu něco moc hezkého (posledně dřevěná myška) a nebo když jde s náma synovec, tak si mění nějakej kinderšrot
.