Geocaching - znáte někdo? Provozujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12560
12.5.11 08:45

U nás jsme narazili na magnetickou kešku velikosti matky M10, tj. cca 1 cm široké a 1 cm vysoké. V ní byl moták.. :mrgreen:

Míšo, to ty háčkuješ sama? To je dobrý nápad :wink: . Ještě někde vzít čas na zpracování :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.5.11 09:09
zelenapani píše:
U nás jsme narazili na magnetickou kešku velikosti matky M10, tj. cca 1 cm široké a 1 cm vysoké. V ní byl moták.. :mrgreen:Míšo, to ty háčkuješ sama? To je dobrý nápad :wink: . Ještě někde vzít čas na zpracování :roll: .

jo, to já sama … jen toho času moc nemám, tak dodělávám vždycky v noci před výpravou :mrgreen: nějak nejsem schopná nadělat jich víc do zásoby :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.5.11 09:25
neumisa píše:
radúnapinzetu? tý jo, to mě nenapadlo … dík za tip, přihodím do KPZky :palec: :mrgreen:

:lol: Napadl mě pean, ale ten je zbytečně veliký na nošení v ledvině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.5.11 11:00
neumisa píše:
Já dávám doi velkých třeba tohle (nebo podobné):

to je fakt pěkný :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.5.11 14:19

tak máme za sebou první hledání ale neúspěšné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
15.5.11 21:22

Jen vytrvejte, úspěch se určitě dostaví. Časem získáte grif a čuch :wink: . Taky jsme ze začátku moc úspěšní nebyli. I teď občas nenajdeme.

dzarunka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
15.5.11 21:30

my dneska odlovili na rychlovku (museli jsme být zpátky na hokej :pankac: ) jednu earthku ve starém lomu … a jen trošku jsme se pohádali, jakouže barvu má ten zatracený šutr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
15.5.11 21:31
dzarunka píše:

to přijde … já posledně nenašla trackovatelného brouka na mostě … dodnes nevím, kde je a to tam docela často chodím … :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.5.11 21:46

hledali jsme mikro a nápověda byla-magnetická......šlo o kostelík kousek od našeho baráku tak tam ještě párkrát zajdem......je možný,že tam není???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
15.5.11 21:52
dzarunka píše:
hledali jsme mikro a nápověda byla-magnetická......šlo o kostelík kousek od našeho baráku tak tam ještě párkrát zajdem......je možný,že tam není???? :think:

teoreticky to možné je, zeptej se zakladatele …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.5.11 22:13
neumisa píše:
dzarunka píše:
hledali jsme mikro a nápověda byla-magnetická......šlo o kostelík kousek od našeho baráku tak tam ještě párkrát zajdem......je možný,že tam není???? :think:
teoreticky to možné je, zeptej se zakladatele …

no dneska tam někdo psal,že nalezeno,ale nevím zda nalezli dnes......já jsem ještě vůbec nepřišla na to,jak přidat příspěvek,že jsme nenalezli nebo zakladetele kontaktovat :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
15.5.11 22:20

zakladatel se dá kontaktovat přes jeho profil - send message

příspěvek ke keši se přidává vpravo nahoře tlačítkem zalogovat se - pak vybereš typ (našel jsem, nenašel jsem) a napíšeš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.5.11 13:10
dzarunka píše:

vydrž, a příště to určitě vyjde :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.5.11 13:13
monuska1 píše:
dzarunka píše:
vydrž, a příště to určitě vyjde :-) :-D

Taky se připojuji VYDRŽ,držím palečky.Mě to moc nebralo do doby než jsem našla sama mou první kešku :lol: :lol: Od té doby jsem chtěla chodit furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.5.11 20:39

já dneska zase po dlouhé době uspěšná. Je to tu samá multina, každá má 5 a více stage a nejsou moc udržované, tak teď byla dlouhá řada zklamání, až dneska se povedlo. Navíc jsem pomohla jednomu českému TB, který chtěl na západ a vyzvedla si jiného, takže dvojí radost.

dzarunko, vydrž, někdy pomůže si přečíst logy lidí před tebou, jestli tam nenajdeš něco zajímavého, že třeba dlouho hledali nebo co je přivedlo na myšlenku koukat tam a tam… občas lidi něco takového napíšou a pomůže to.
Ale jestli magnetická a kostelík, tak bych ze zkušenosti řekla buď hromosvod nebo okap (teda ne okap, ale svod dešťové vody nebo jak se ta svislá část okapu jmenuje) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová