Havlíčkobrodsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10054
23.1.07 20:31

Ty brďo Amálko - co to tam vyvádíte. :roll: U nás snad ještě nikdo nerodí. I když já teď nemám moc čas sledovat co se na BC děje :wink:
Ale moje kamarádka teď porodila chlapečka o 6 týdnů dřív. Měl 2,20, takže na to, jak se narodil brzy, to byl docela macek. Je sice ještě v inkubátoru, ale jinak v pohodě.
Ale docela takový předčasný porod vyděsí co? Já jsem hned začala balit tašku do porodnice. Dneska jsem byla na kontrole a vše je v pořádku, takže jsem to balení zase odsunula na neurčilo. :lol: :lol:
A prckovi držím palečky-dej vědět, jak malej roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.07 10:04

no, je to síla, viď? Byly jsme všechny překvapené a nejvíc asi Zuzajda(maminka). Ale Kamilek už prý dýchá v inkubátoru sám a to je prima, tak snad bude všechno v pořádku. V galerce na BC máme fotečku, je to prďola malinkej.....

Člověk nikdy neví, co se stane. Zuzka čekala miminka dvě, jedno špatně prospívalo, tak byla na redukci, aby se to druhé mohlo zdárně vyvíjet. No, a ono si takhle pospíšilo na svět! Strašně jim držím palce, neumím si sebe v takové situaci představit…

Myslím, že taška do porodnice není od věci… Ale vy ještě vydržte!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
24.1.07 17:26

Amálko - na fotku už jsem koukala. A tekli mi slzy jak hrachy. Takovej prďolka malinkej. Úplně se mezi těma hadičkama ztrácí. Ale určitě je to bojovník :lol:
A teď v žádném případě nerodím. Nemám šanci se v tomhle počasí dostat do Brodu do porodnice :lol: Musím počkat až sleze sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.07 18:32

jo, jo, moje řeč, ještě neroď! :-) :-) :-) Toho sněhu napadlo opravdu nějak hooodně. Musím občas vyjet autem a je to fakt bída, klouže to a nic s tím neuděláš. Jen si s porodem počkej na jaro a čisté silnice! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
26.1.07 11:53

Neboj nebudu - ještě nemám hotové daně. Takže ani nemůžu. :lol: :lol: Já prostě musím rodit v termínu.
A co Křemílek, jak jsou na tom? Vůbec nestíhám sledovat vývoj u vás v dubňátkách. Tak jen doufám, že jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.1.07 17:03

Teď jsem četla nejnovější zprávy o Křemílkovi, všechno je o.k., dýchá sám. Vypadalo to prý na nějaký problém se střevem, ale naštěstí je to v pořádku. Zuzajdu už pustili z jipky, takže se může na mrňouska chodit kdykoliv koukat. Tak super!

Tady chumelí jak o život *******
Vyrazila jsem dneska po obědě na procházku, sama (manžel má nohu v sádře, tudíž se válí doma) a šlapala jsem závějema, že mě teď všechno bolí. Kolem jezdilo spousta běžkařůůů-záávidíím :-) Ale na běžky bych si teď už netroufla.

A v jaké poloze máš mimčo, Potápko? Už pěkně hlavinkou dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
28.1.07 12:42

Prdlajs hlavičkou dolů - je příčně potvůrka jedna malá. Doufám, že se brzy otočí, protože takhle ty kopance od ní strašně bolí :roll:
Jo a nakukovala jsem k vám a zjistila jsem, že některá z holčin bude mít taky Rozárku - tak mě to potěšilo, že nejsem s tím jménem jediná :lol:
Křemílek má pěkně tuhej kořínek - to je dobře, že jsou v pořádku.
Sněhu tu máme taky hromadu, na běžky bych šla, ale má je půjčený neteř na hory. Myslím, že bysme ještě pomalejší tempo a kratší trasu na běžkách taky zvládli :wink: I když včera jsme šli na návštěvu do vedlejší vesnice a měla jsem toho plné zuby. A to je to jen asi 1.5 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.07 13:30

to se určitě ještě otočí!!! Na cvičení nám říkali, že jsou na to i nějaký cviky, který by mohly pomoct.
Takže holčička? :-) Jo, jo, Rozárku tam jednu mít budeme. Jestli to teda nakonec nebude kluk :-) :-) :-)
Je to moc krásný jméno. My máme pro holčičku vybranou Amálku. Ale holčička to bude „jen“ na 50% :-) Jméno pro kluka bych měla taky vybraný, líbí se mi Vítek, ale manžel začal nějak protestovat… tak nevím, co nakonec vyberem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
29.1.07 10:07

Jo jo - Rozárku už máme 3× potvrzenou. Naposledy na UTZ to bylo fakt jasný jak facka :lol:
A Amálka i Vítek jsou moc hezká jména. My máme pro jistotu pro kluka jméno Matyáš. Co kdyby náhodou :wink:
Cvičím skoro pořád a stejně se netočí. No zatím to nijak neřeším, buď se otočí nebo ne. Stejně s tím nic nenadělám.
Všimla jsi si, jak jsem tu osiřeli? Ostatní holky někam zmizely nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.1.07 20:32

Zdravím maminy,

nějak jsem se sem poslední dobou nedostala, koukám, že to tu ale žije.
Přípravy v plném proudy, tašky do porodnice se balí.:) Jen balte, balte holky.
Já teda nabalila až v 36tt, věci jsem ale měla na hromádce už dlouho dopředu.
Loni touhle dobou jsem končila v práci, pak PN a 6 týdnů před porodem na MD. To už ani není možný, jak to uteklo. V sobotu bylo Karolce 9 měsíců.:)

Jinak jméná máte vybraná hezká. Kamarádka, co se mnou byla na předporodním kurzu, má taky Rozálku, ale s L.
Jo a Amálka je krásný pohádkový jméno:).

Tak se mějte krásně, zase se ozvu.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.1.07 16:58

Potápko - tak ty o „vlku“ a vlk tu…

Ahooj matko Pralinko! :-)

Já zatím nebalím a ještě nemám ani tu hromádku a věci, co bych na ní dala :-) I když od kámošky, která rodila v prosinci jsem nafasovala pár věcí, co jí zbyly. Nějaké vložky, pár malinkých plínek, JAL.......

To je venku hnusně, co? A máme po zimě ...... :-(
Jak se jezdí s kočárem v takový břečce, Pralinko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.1.07 20:10

Amálko však máš na balení čas, pokud jsi v pořádku,tak není důvod plašit dopředu.
S kočárkem se jezdí blbě, o tom žádná. Ve městě je to asi lepší, ale u nás na vsi…:) Prostě musím doufat, že ty naše místní komunikace protáhnou:)

A co mimča? Jak si okopávají maminu?

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
30.1.07 20:36

Pralinko - pak že telepatie nefunguje. Já už si říkala, kde se všechny flákáte a ty se zrovna ozveš :lol: A budeme mít Rozálii, ale říkat jí budu Rozárko a manžel jí už teď říká Rozinko. :lol:
Dneska jsme byli dokupovat ještě nějaké věci na malou. Jsem totálně KO, utratili jsme hrozné peníze ale už máme i plínky. Koupila jsem Huggies se slůnětem - byli v Makru v akci za cca 220,– Kč.
Když jsme přijeli domů, tak náš kocour vesele chrápal ve vypraných a vyžehlených věcičkách pro mimi. :roll: :roll: . Počítám, že až sestavíme postýlku, tak tam bude spát dřív než mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.07 12:29

Rozinka, hmm, to je kráásný :-)
A kocour postýlku pěkně vyzkouší. A prý, kam si lehne kočka, tam je dobrá zóna, ne? :-) Nebo kam si lehne pes.....???? :-) Teď nevím…

Pralinko-tak teď sníh pěkně natál, to už to s kočárem projedeš, i kdyby neprotáhli!!! :-) A co malá? To už s ní musí být zábava, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
31.1.07 20:16

Zdravím,

telepatie určitě funguje:)
Ta Rozinka je fakt originální, je to takový milý.

Omyl, kočky si právě lehnou tam, kde jsou zóny špatné. Ta moje taky spala na mojí postěli. Zóna tam opravdu byla. MMCH postýlku pro malou jsme taky několikrát stěhovali kvůli zónám. Snad by prý miminko i mělo mít nožičky na jih či jihovýchod, aby mu do nich vstupovalo teplo a dobře se mu spalo. Ale to je prostě ta východní filozofie a medicína, co je na tom pravdy nevím.
Ale máme to tak a spí celkem malá dobře. Až na nějaké vyjímky, zuby a tak:)

S Karolinkou už sranda začíná být, řehtá se o 106, neustále si něco žvatlá, už dává i pusinky- takový ty francouzáky, oslintaná jsem až za ušima. Sedí, stojí a snaží se i o krůčky.

MMCH co pediatra, už máte vybraného?

Tak pap
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová