Hemangiom laser

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
18.3.14 22:03

Mx jezdime autem a nemam tuseni, jak daleko je vlakac. Mrkni na mapy.cz. ta klinika se jmenuje l- centrum, stranky jsou snadno k nalezeni na netu. Ja to pohopila tak, ze mala uz tri ma, tak to se omlouvam a na dyl to asi je. Jezdime jednou za tri tydny uz osm mesicu.

• Citovat
  • Upravit
5742
19.3.14 07:16

@novo123 Díky moc, jsi moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.14 20:50

Hemangiom v hrtanu

Zdravím, chci se zeptat, zda vám hemangiom v hrtanu zmizel. Máme ten samý problém. Na 4 měsících nám nasadili Propru a na roce nám vysadili s tím, že už tam nic nemá. Dnes ale má opět problémy s dýcháním a s tím, že nám vyrostli 4 bouličky na hlavě. A to nám to vysadili ani ne před třemi měsíci, jak dlouho se to musí brát, je to hrůza, mám o tu moji kočku takový strach, díky za odpvěď, Pavča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 11:56
@novo123 píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo řešil odstranění hemangiomu pomocí laseru. Našla jsem tu víc diskuzí na toto téma, ale o laseru tady moc nebylo, spíš takové to ujišťování o tom, že o nic nejde a má se čekat. Můj nejstarší syn má hemangiom na boku, relativně malý, nevystouplý rudý flíček, má teď rok a půl a už se to ztrácí. Ale náš tříměsíční má přímo na čele vystouplý tmavě rudý, poměrně rychle rostoucí velikost asi 1×2 cm. Byla jsem celkem v klidu do tříměsíční kontroly, kdy mě doktor poděsil tím, že se si to může poranit a že to ošklivě krvácí, že by to nemělo vůbec na sluníčko, aby se to nepřekrvilo a rychleji nerostlo a odeslal nás do dětské na kožní. Celkově mě to vyděsilo a chtěla bych se toho prostě zbavit místo čekání. Řešili jste to někdo laserem u tak malýho mimina a kde? Jak to probíhalo a tak. Díky, budu vděčná za každou informaci.

zdravim mala dcera 6mesicni dcera ma hemangiom hned vedle toho mekeho mista 2krat3cm tak uvidime co dal v brne az mám strach at to sourozenci ji neudelaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 13:51
@pazitka píše:
Malá ma taky asi cmtrový hemangion ma hlavě, taky všude radí čekat, chodíme normálně na kožní- má osm měsíců a cca dva měsíce už se nezvětšuje… nejstarší syn měl menší hemangiom na prstu a jemu to do tří let uplně zmizelo, tak uvidíme…

zdravima kolik cm to mate dekuji protoze mala sestimesicni dcerka to ma hned vedle fontanely tak se proto ptam a jedem ohledne toho do brna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
8.12.15 11:00

@pusssinka023 Dobrý den, dcera má už tři roky, hemangiom je ve vlasové části a úplně se zmenšil a zploštil… Nic jsme s ním nedělali- syn měl taky malý na prstu a nemá tam teď nic.. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí