Hemangiom laser

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
8.7.13 13:51

@Cayse díky, ozvu se M

• Citovat
  • Upravit
8818
11.7.13 18:28

Ahojda, myslím na vás celý den - tak jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 10:26

@Cayse Ahoj, taky jsem na tebe myslela, ale ještě jsem byla večer v práci, takže těžce nestíhám. Doktorka super, provedli jsme první ošetření, donesli si domů kosmetiku. Akorát jsem strašně naštvaná, protože mi pořád všichni tvrdí, jak je času dost a musíme čekat, hlavně s tím nic nedělat atd. a pak přijdeš sem a rovnou nám řekla, že jdeme strašně pozdě 8o 8o 8o Takže u nás to nějaký tři aplikace určitě neřeší a budeme si nejspíš dělat kouzelné výlety do Pardubic aspoň rok, tak nějak nám to nastínila. Radši na to nechci myslet, jsem naprosto frustrovaná a pořádně vytočená :pocitac: Jestli mi ještě někdo řekne, že mám čekat, tak mu asi rovnou jednu vrazím. Proč je v tomhle takový tmářství? :cert: Jinak ti děkuju, kdyby nebylo tebe, nebyli bysme ani teď nikde :nevim: díky díky díky

• Citovat
  • Upravit
8818
12.7.13 10:35

@novo123 ježiši rok říkáš? 8o tvl to mě s.ere :cert: idioti…mě taky dr. nejdřív řekla že by se to do 3 let mělo ztratit, ale jak viděla že to roste tak mi řekla o tom laseru…moc mě to mrzí :( ale aspoň něco - ještěže ty další aplikace nejsou za litr..by mě omylo…tak doufám že se vám to bude hojit bleskovou rychlostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 10:46

No, nám řekla, že další budou tak kolem 700, takže skvělý, mám chuť napsat paní doktorce na kožním, že jí to dám k úhradě :mrgreen: u nás je teda největší problém to, že manžel nemá tolik dovolené, takže si to vůbec nedovedu přestavit, to asi vybere dovču i z příštího roku. Tak co s tím, můžeš jim všem tak akorát poděkovat za péči :jazyk: Jsem fakt vytočená. Kam to naše zdravotnictví spěje? Jinak mám teda hlavně výčitky svědomí, že jsem jim věřila a nehledala víc. Včera jsem to málem obrečela, strašný! Zase si říkám, že s tím minimálně aspoň teď něco děláme, předpokládám, že čekat do tří let, tak má rudou bouli na hlavě navždy :pocitac: navíc ta doktorka říkala, že čekat do tří let je blbost, protože jak přesvědčím tříletý dítě, aby spolupracovalo. Náš kluk má dva roky a už bych ho ani neudržela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8818
12.7.13 10:57

@novo123 mě tak napadlo, jestli ti doktoři co předepisují kortikoidy a provádějí chirurgický zákrok to takhle neříkají kvůli penězům :pocitac: bych to ořvala taky…a nebo to je prachsprostá neinformovanost a nechuť k novotám :zed: to bych zabíjela taky… no co už s tím, budem doufat, že to bude rychle mizet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 11:04

Doufám doufám a zároveň už si ze státního zdravotnictví zoufám :mrgreen: mimochodem chci naočkovat děcka proti TBC a představ si, že pro samoplátce nejsou vakcíny :palec:

• Citovat
  • Upravit
8818
12.7.13 11:27

Víš že mě to ani nepřekvapuje že nejsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 11:39

Mě jo, jsem naivka

• Citovat
  • Upravit
8818
12.7.13 11:41

@novo123 já jsem nepoučitelný optimista :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 11:41

Jo, a znovu a znovu padám na hubu :palec:

• Citovat
  • Upravit
8818
12.7.13 11:43

@novo123 ale ještě mě kolena nebolej z toho ustavičného zvedání se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 12:11

@Cayse asi to člověk bere jinak, když je to pro dítě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kephinka
9.10.13 21:55

stopkaty hemangiom

Chci se zeptat, jaky druh hemang.mate?my mame takovou bambulku, vysoky asi pul centimetru a asi pul na sirku. v brne nam nabidli zakrok v narkoze, ale jelikoz ma mala teprve rok, nechce se mi do toho.tak premyslim, jestli by to taky slo laserem..

• Citovat
  • Upravit
novo123
10.10.13 10:20

Ahoj, my máme taky vystouplou bambulku na čele velikost asi 1×1 cm. Nám teda v brně nabídli leda tak kulový a ani nemámv plánu tam znova jet. Pokud bych se rozhodla znova konzultovat doktora, tak určitě olomouc, i náš dětskej doktor nám říkal, že po tom v Brně, máme teda zkusit Olomouc. Jezdíme na laser, posun tam je, ale představovala jsem si to teda rychlejší :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA