Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Cayse Ahoj, taky jsem na tebe myslela, ale ještě jsem byla večer v práci, takže těžce nestíhám. Doktorka super, provedli jsme první ošetření, donesli si domů kosmetiku. Akorát jsem strašně naštvaná, protože mi pořád všichni tvrdí, jak je času dost a musíme čekat, hlavně s tím nic nedělat atd. a pak přijdeš sem a rovnou nám řekla, že jdeme strašně pozdě
Takže u nás to nějaký tři aplikace určitě neřeší a budeme si nejspíš dělat kouzelné výlety do Pardubic aspoň rok, tak nějak nám to nastínila. Radši na to nechci myslet, jsem naprosto frustrovaná a pořádně vytočená
Jestli mi ještě někdo řekne, že mám čekat, tak mu asi rovnou jednu vrazím. Proč je v tomhle takový tmářství?
Jinak ti děkuju, kdyby nebylo tebe, nebyli bysme ani teď nikde
díky díky díky
@novo123 ježiši rok říkáš?
tvl to mě s.ere
idioti…mě taky dr. nejdřív řekla že by se to do 3 let mělo ztratit, ale jak viděla že to roste tak mi řekla o tom laseru…moc mě to mrzí
ale aspoň něco - ještěže ty další aplikace nejsou za litr..by mě omylo…tak doufám že se vám to bude hojit bleskovou rychlostí
No, nám řekla, že další budou tak kolem 700, takže skvělý, mám chuť napsat paní doktorce na kožním, že jí to dám k úhradě
u nás je teda největší problém to, že manžel nemá tolik dovolené, takže si to vůbec nedovedu přestavit, to asi vybere dovču i z příštího roku. Tak co s tím, můžeš jim všem tak akorát poděkovat za péči
Jsem fakt vytočená. Kam to naše zdravotnictví spěje? Jinak mám teda hlavně výčitky svědomí, že jsem jim věřila a nehledala víc. Včera jsem to málem obrečela, strašný! Zase si říkám, že s tím minimálně aspoň teď něco děláme, předpokládám, že čekat do tří let, tak má rudou bouli na hlavě navždy
navíc ta doktorka říkala, že čekat do tří let je blbost, protože jak přesvědčím tříletý dítě, aby spolupracovalo. Náš kluk má dva roky a už bych ho ani neudržela ![]()
@novo123 mě tak napadlo, jestli ti doktoři co předepisují kortikoidy a provádějí chirurgický zákrok to takhle neříkají kvůli penězům
bych to ořvala taky…a nebo to je prachsprostá neinformovanost a nechuť k novotám
to bych zabíjela taky… no co už s tím, budem doufat, že to bude rychle mizet ![]()
Doufám doufám a zároveň už si ze státního zdravotnictví zoufám
mimochodem chci naočkovat děcka proti TBC a představ si, že pro samoplátce nejsou vakcíny ![]()
@novo123 ale ještě mě kolena nebolej z toho ustavičného zvedání se ![]()
Chci se zeptat, jaky druh hemang.mate?my mame takovou bambulku, vysoky asi pul centimetru a asi pul na sirku. v brne nam nabidli zakrok v narkoze, ale jelikoz ma mala teprve rok, nechce se mi do toho.tak premyslim, jestli by to taky slo laserem..
Ahoj, my máme taky vystouplou bambulku na čele velikost asi 1×1 cm. Nám teda v brně nabídli leda tak kulový a ani nemámv plánu tam znova jet. Pokud bych se rozhodla znova konzultovat doktora, tak určitě olomouc, i náš dětskej doktor nám říkal, že po tom v Brně, máme teda zkusit Olomouc. Jezdíme na laser, posun tam je, ale představovala jsem si to teda rychlejší ![]()
@Cayse díky, ozvu se M