Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kephinka - no u nás ta cesta zatím jde, alespoň pokud jd eo malýho, většinou to prospí, ale každej měsíc je to horší, jak je větší, tak nechce tolik spát a ta cesta je fakt dlouhá. Už se těším na středu, to bude další kolo
M
Jak pokracujete? my byli ted potreti a fakt se to zmensilo, skoro o polovinu…
@novo123 Ahojda, tak jsem tě tu dočetla a koukám, že to sice lehce mizí ale docela pomalu viď? No já jsem na tom laseru byla 2× - pak byly různé dovolené a výlety, tak jsem tam 3 měsíce nebyla ale má to o půlku světlejší a plošší..a vidím na tom, že se to zmenšuje a mizí. Tak půjdu ještě jednou - naposledy a pak uvidím
Ona mě připravovala na to, že to co je vidět může být jen procento z toho, co je pod povrchem a to vidět není. Takže to co ozáří se vstřebá ale na to místo se může tlačit to, co je podtím
Budu držet pěsti ať se to rychle markantně zlepší a nemusíte se trmácet přes půl republiky. Jo a s tím žehlením xiftu jsi mi to vzala z pusy
Přidávám foto ![]()
@Cayse Ahoj, chápu, že fotku jsi tam dala kvůli něčemu jinému, ale tvoje malá má nááááádherný oči
Jo, je to mrňavý, nevím teda jak jste vypadali před tím, ale je to v poho. U nás teda musím přiznat, že posun tam je, asi jsem už moc zaujatá vším tím, ale nedávno jsem se koukala na fotky před půl rokem a posun je to velkej, i když po tom přejedu rukou, tak cítím menší hrbolek. Mmch v úterý jedeme zase
Mě spíš dostává ta logistika okolo, sehnat hlídání, hlídat, aby měl manžel dovolenou aspoň na Vánoce - já jsem neřidič - teďka tam se mnou už počtvrtý jede můj taťka - máme prostě skvělýho dědu, nikdy mu to nedokážu dost oplatit
Jinak jsem stále naivka a čekám na nějaká skokový posun ![]()
@novo123 jé díky
předítm to vypadalo takto - viz foto dole
já chápu že to je hrozně náročný…i jak jsi psala s ostatními dětmi
dědu k nezaplacení má opravdu málokdo - věřím že bys ho na rukou nosila a do zlata ho nechala odlít
máš nějakou aktuální foto?
@Cayse zrovna jsem se vrátili z Pardubic
První fotka je z července ještě před laserem a ta druhá je po asi šesti aplikacích M
@Cayse snažís se sem dát tu fotky tak dvakrát denně, dokonce jsem to zkoušela i přes SZ a furt nic ![]()
@Cayse je to úplně stejná fotka jako ta první od stejné fotografky, asi jsem idiot
Konečněěěěěěěěěěěěěě, takhle to vypadá teď, je to sice z větší dálky, ale žádná jiná fotka mi sem nejde dám, prostě se to vůbec nezačne načítat
Tak co myslíte, je to cca 10 aplikacích ![]()
Ty jo supr, ma to uplne svetle ze? nase eli uz ma malinkou tecku taky svetle barvy, vypada to jak male znaminko, tkz taky spokojenost
Kephinka - tak ti gratuluju, kolik jste meli aplikaci? Na jak dlouho to jeste vydite? Ja doufam, ze to letos skonci, ale moc tomu neverim.
Tak to je supr, lepsi pocitat s vicero osetrenimi. rikala, ze to nekdy rodice vzdaji ke skode deti.ta cesta je silena, my jezdime az od ostravy…a mala nejezdi rada v sedacce…