Hemangiom laser

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kephinka
1.11.13 17:21

Tak to je supr, lepsi pocitat s vicero osetrenimi. rikala, ze to nekdy rodice vzdaji ke skode deti.ta cesta je silena, my jezdime az od ostravy…a mala nejezdi rada v sedacce…

• Citovat
  • Upravit
novo123
2.11.13 09:40

Kephinka - no u nás ta cesta zatím jde, alespoň pokud jd eo malýho, většinou to prospí, ale každej měsíc je to horší, jak je větší, tak nechce tolik spát a ta cesta je fakt dlouhá. Už se těším na středu, to bude další kolo :-) M

• Citovat
  • Upravit
6
14.12.13 19:23

Jak pokracujete? my byli ted potreti a fakt se to zmensilo, skoro o polovinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
14.12.13 19:34

@novo123 Ahojda, tak jsem tě tu dočetla a koukám, že to sice lehce mizí ale docela pomalu viď? No já jsem na tom laseru byla 2× - pak byly různé dovolené a výlety, tak jsem tam 3 měsíce nebyla ale má to o půlku světlejší a plošší..a vidím na tom, že se to zmenšuje a mizí. Tak půjdu ještě jednou - naposledy a pak uvidím ;) Ona mě připravovala na to, že to co je vidět může být jen procento z toho, co je pod povrchem a to vidět není. Takže to co ozáří se vstřebá ale na to místo se může tlačit to, co je podtím :? Budu držet pěsti ať se to rychle markantně zlepší a nemusíte se trmácet přes půl republiky. Jo a s tím žehlením xiftu jsi mi to vzala z pusy :cert: Přidávám foto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.12.13 22:24

@Cayse Ahoj, chápu, že fotku jsi tam dala kvůli něčemu jinému, ale tvoje malá má nááááádherný oči :palec: Jo, je to mrňavý, nevím teda jak jste vypadali před tím, ale je to v poho. U nás teda musím přiznat, že posun tam je, asi jsem už moc zaujatá vším tím, ale nedávno jsem se koukala na fotky před půl rokem a posun je to velkej, i když po tom přejedu rukou, tak cítím menší hrbolek. Mmch v úterý jedeme zase :roll: Mě spíš dostává ta logistika okolo, sehnat hlídání, hlídat, aby měl manžel dovolenou aspoň na Vánoce - já jsem neřidič - teďka tam se mnou už počtvrtý jede můj taťka - máme prostě skvělýho dědu, nikdy mu to nedokážu dost oplatit :oops: :oops: :oops: Jinak jsem stále naivka a čekám na nějaká skokový posun :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8818
17.12.13 13:14

@novo123 jé díky :-) předítm to vypadalo takto - viz foto dole ;) já chápu že to je hrozně náročný…i jak jsi psala s ostatními dětmi :kytka: dědu k nezaplacení má opravdu málokdo - věřím že bys ho na rukou nosila a do zlata ho nechala odlít :D máš nějakou aktuální foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
17.12.13 14:24

@Cayse zrovna jsem se vrátili z Pardubic :-) První fotka je z července ještě před laserem a ta druhá je po asi šesti aplikacích M

• Citovat
  • Upravit
novo123
17.12.13 14:27

Nechce se mi ta druhá fotka načíst, zkusím to později

• Citovat
  • Upravit
8818
19.12.13 19:34

@novo123 jj, ty máš taky hezkého smíška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
19.12.13 19:44

@Cayse snažís se sem dát tu fotky tak dvakrát denně, dokonce jsem to zkoušela i přes SZ a furt nic :-)

• Citovat
  • Upravit
8818
20.12.13 13:45

@novo123 no prosimtě :D tak jak to máš vyfocený? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
20.1.14 13:29

@Cayse je to úplně stejná fotka jako ta první od stejné fotografky, asi jsem idiot

• Citovat
  • Upravit
novo123
13.3.14 12:52

Konečněěěěěěěěěěěěěě, takhle to vypadá teď, je to sice z větší dálky, ale žádná jiná fotka mi sem nejde dám, prostě se to vůbec nezačne načítat :nevim: Tak co myslíte, je to cca 10 aplikacích :(

• Citovat
  • Upravit
6
13.3.14 19:54

Ty jo supr, ma to uplne svetle ze? nase eli uz ma malinkou tecku taky svetle barvy, vypada to jak male znaminko, tkz taky spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
13.3.14 19:58

Kephinka - tak ti gratuluju, kolik jste meli aplikaci? Na jak dlouho to jeste vydite? Ja doufam, ze to letos skonci, ale moc tomu neverim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA