Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Linda RICCIONE píše:
@BoudováTobe rekl at prijdes po pul roce? To je supr, je videt ze mas supr doktora. Ja ted jedu 4.cyklus a to mame sex 3/4 x tydne cely mesicmyslim ze je to v hlave. I dnes mi to pritel rekl a ma recht, 3× jsem byla tehu hned prvni mesic a tex nic
Jo jo, tak řekl kdyby to nešlo ať za půl roku přijdu
On je hrozně hodný, sedí se mnou nad mím MS kalendářem a špekuluje co s tím cyklem
taky jsem k němu přestoupila kuli tomu, že chci jako těhotná chodit k němu.
Myslim, že toho sexu máte zbytečně moc. Nechala bych tomu volnější průběh a 2× max 3× týdně.
Já tomu s tou hlavou moc nevěřím. Prostě to někdy jde, někdy ne.
no my mame radi sex, driv byl denne ted je obden
i mimo plodne dny. Priznam se ze bych mohla i vic ale prece jen pritele nechci utahat, je o 15 let starsi
![]()
@Linda RICCIONE píše:
@Boudováno my mame radi sex, driv byl denne ted je obdeni mimo plodne dny. Priznam se ze bych mohla i vic ale prece jen pritele nechci utahat, je o 15 let starsi
![]()
Fakt denně jo
Tak to vám závidím, to mi i když je přítel doma, tak denně to neděláme. Spíš tak 2× do týdne a jsem spokojená. On by teda snesl víc. Já prostě tak často nemám chuť, někdy mě to mrzí.
@Boudová No souhlasim s tebou, ono se rika ze pomaha i abstinovat… jenze ten muj by chtel porad a ja nemam na to nekdy chut ani silu, chodim domu vyrizena po celem dni z prace a opravdu na to fakt nekdy chut neni a do niceho se teda nenutim…
no denne to bylo prvni rok vztahu
ja bych mohla furt. Ale sex obden je ok. Navic ze sexu obden jsem vzdycky otehotnela hned, jen ted se nekde mimisek toula ![]()
@Linda RICCIONE štastný to člověk, otěhotnět tak rychle tolikrát za sebou
tak snad ted už to bude na 9 měsicu naposled ![]()
Ahoj holky:) tak pořád se nedostavila…stále čekám a čekám…a optimisticky doufám, že už se nedočkám…:) ale včera mi bolelo bříško ![]()
Ahoj, no já taky stále čekám. Test opět negativní, ale bříško už taky začínám cítit
…
@Daira ahojky a kolikaty si den cyklu nebo po ovu???ja 30dc a dnes 13dpo. Test jsem delala 10dpo negativni a 12dpo a tez negativni… Tak pokud mrcha dnes neprijde v coz snazne doufam…tak odpo letim do lekarny a zitra zkusim znovu testovat…
@trdlina @Daira Holky, mne boli podbrisek od pondelka, dneska 29 DC tak jsem zvedava jestli to uz prijde, minuly mesic jsem to měla po 31 dnech… ach jo, to čekaní je hrozné, když nevím co ty bolesti znamenají… kdykoliv jdu na záchod tak se bojím podívat na toaletak ![]()
kocko ja jednou mela // az 13 dpo vecer, jednou ducha 15 dpo ![]()
@Meliskaa píše:
@Boudová jooo, taky jsem zvedava jak dopadneme![]()
To já taky, protože já testovat ani nemusim, jedině že by další Ježíš a to u mě pochybuji.
o to víc to prožívám s váma. ![]()