Hlavní diskuze
- Otevřená skupina
Vše, co se týká genealogie, rodokmenů, rodinné historie, předků a potomků, stromu života, rozrodů, vývodů, atd.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (35)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bambo mne se to taky zda a mamce taky
Nejhorsi je, ze fyzicke tresty nic neresi, to se akorat nauci, ze to je taky moznost jak neceho dosahnout
Mi obcs ruka ujede a dostane na zadek, a ve vysledku kdyz se slecna nastve ze jsem ji neco nedovolila, tak me taky placa a minulou nedeli me i kousla
Mam pocit, ze jako matka naprosto selhavam, donedavna to jeste jakz takz slo, ale ted uz i ve skolce mi naznacili, ze je mala nevychovana a nezvladatelna
Ale co s ni jako mam delat, kdyz je tvrdohlava jak mezek a kdyz si neco usmysli, tak je schopna kvuli tomu udelat cokoliv a nepolevi treba i do druheho dne, to uz mi nikdo nepovi ![]()
Ale jinak je to muj milovanej andilek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem zastáncem tělesných trestů,děti jsem nebila,syna jen chvilku,něž jsem přišla na to,že to nemá cenu.Má LDM a beztak nevěděl,proč byl bit,ale u Janka má člověk pocit,že to dělá schválně a vyčkává,co to s nama udělá.Snad se po čase uklidní.Jinak je milounkej k pomuchlání,ale když ho popadne rapl,je na zabití.Má 10ti měsíčního brášku a pořát mu jen škodí,musí se furt hlídat,aby mu něco neudělal,je to náročný,dnes maminka odjede a kluci tu zůstanou sami,tak snad bude líp.
- Citovat
- Upravit
hanucha píše:
Bambo mne se to taky zda a mamce takyNejhorsi je, ze fyzicke tresty nic neresi, to se akorat nauci, ze to je taky moznost jak neceho dosahnout
Mi obcs ruka ujede a dostane na zadek, a ve vysledku kdyz se slecna nastve ze jsem ji neco nedovolila, tak me taky placa a minulou nedeli me i kousla
Mam pocit, ze jako matka naprosto selhavam, donedavna to jeste jakz takz slo, ale ted uz i ve skolce mi naznacili, ze je mala nevychovana a nezvladatelna
Ale co s ni jako mam delat, kdyz je tvrdohlava jak mezek a kdyz si neco usmysli, tak je schopna kvuli tomu udelat cokoliv a nepolevi treba i do druheho dne, to uz mi nikdo nepovi
Ale jinak je to muj milovanej andilek![]()
Hani, asi pomůže jediná věc… Aby viděla, že když je protivná, tak dospěláci v jejím okolí radši věnují pozornost někomu jinému… Moje neteřinka se taky trochu srovnala po narození mladší ségry, i když žárlivé scénky tam byly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:hanucha píše:Hani, asi pomůže jediná věc… Aby viděla, že když je protivná, tak dospěláci v jejím okolí radši věnují pozornost někomu jinému… Moje neteřinka se taky trochu srovnala po narození mladší ségry, i když žárlivé scénky tam byly…
Bambo mne se to taky zda a mamce takyNejhorsi je, ze fyzicke tresty nic neresi, to se akorat nauci, ze to je taky moznost jak neceho dosahnout
Ale co s ni jako mam delat, kdyz je tvrdohlava jak mezek a kdyz si neco usmysli, tak je schopna kvuli tomu udelat cokoliv a nepolevi treba i do druheho dne, to uz mi nikdo nepovi
Ale jinak je to muj milovanej andilek![]()
Juro,my vyzkoušeli snad všechno,na něj nic neplatí,ale maminka odjela,tak se trochu uklidnil,ale nic moc,snad čas pomůže.
- Citovat
- Upravit
Bambo, to je na mrtvici nekdy. My mame decka po 2 a pul letech, Sidiki uz od tehu celej nadsenej, jako zarlivost videt nebyla, ale k male se tulil sotva vykoukla na svet a kdyz se probudi do ted k ni bezi prvni, coz je blby, prtoze kolikrat by este usnula…ale posledni dobou se zacal chovat jako starsi bracha…kdyz mala neco bere co nema, tak ji to rve z ruky..on furt asi nechape, ze mala je proste mala a bere vsecko nac dosahne…jako on se snazi, ale nejak ten cit mu obcas chybi. Takze taky musim furt davat bacha, kuchyn za rohem
Jako vedome by asi neublizil, ale je to unavny furt mu vysvetlovat…asi tak 50× denne
Jinak Bambo, na prdel mu obcas taky dam..ale od starsiho vim, ze to je fakt k nicemu…spis takova rychla reakce na momentalni situaci..nekdy ucinna, ale v dlouhodobym horizontu na nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Hani, asi pomůže jediná věc… Aby viděla, že když je protivná, tak dospěláci v jejím okolí radši věnují pozornost někomu jinému… Moje neteřinka se taky trochu srovnala po narození mladší ségry, i když žárlivé scénky tam byly…
Jó tak teorii mam taky zmaknutou dokonale
Taky jsem si rikala ze kdyz zacne vyvadet, tak ji proste budu ignorovat, jenze vysvetli mi, co bys delal kdyz ti trilety dite visi na noze, takze odejit nemuzes, a hulaka a hulaka a kdyz si ho nevsimas a rikas, at se nejdriv uklidni ze mu nerozumis, tak se tim spis priblizi k tvemu obliceji, rve ti do ucha, nekdy i plive do obliceje, a nebo te do ty nohy treba kousne (presna situace minulou nedeli)
Vysvetlovani, ze cokolady uz mela dost a ze dalsi dostane az sni polivku, nezabralo, ani nic jineho (ignorace kriku, odchod jinam, pevne objeti a ja nevim co jste na ni zkousim), ona jak si neco umane, tak je jako tetrev - nevidi, neslysi a furt si mele svoji dokad ji nekdo prestane mit chut poslouchat a dosahne sveho. Jako vi, ze na maminku to ma cenu zkouset spis kdyz uz to jako jooo chce, ale tatinek ji vyhovi uplne ve vsem, jen aby ji nemusel poslouchat ![]()
Na druhou stranu, pokud si neco umane, tak dosahnu sveho zase ja, napr. kdyz chce cucet na bednu, tak je ochotna si predtim uklidit cely pokoj a snist bez reci obed ![]()
Jsou to proste nase zlaticka, ona ma byt taky ta moje holcicka po kom, a to mamka jeste tvrdi, ze ja byla jeste daleko horsi, jen na me nemela tolik casu pac mela jeste brachu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanko .. u nas je tohle v blede modrem s tim mladsim. na starsiho se jen staci podivat a uz bezi vsechno udelat .. zato ten malej .. je mu vsechno jedno, jeci tady, komanduje nas
. nejdriv jeci, ze mu neco nejde, pak jeci mami pomoc!, kdyz pomuzu, tak pak jeci odejdi! a tak porad dokola .. ![]()
cim vic na nej tlacim, tim hur to jde, takze se ho snazim tak nejak usmernovat, ale pritom mu davat prostor. stejne tak s mluvenim .. ja vim, ze on ty slova rict umi, ale proste zrovna v ten moment, kdy by je mel rict, tak je proste nerekne, pac nechce
. ale sam se sebou si povida naramne
. a tak bych mohla pokracovat s barvama, jidlem, atd. atd. ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno,tak jak čtu,jsou ty děti všichni na jedno brdo,skoro.Honzík po odjezdu maminky je hodnější,nevím proč tak zlobí,když je tady s ní.On je vymodlený dítě a tak trochu zázrak,bo dcera měla diagnostikovánu neplodnost,tak je jasný,že je drobet rozmazlenej,ale ne zas moc.
- Citovat
- Upravit
hanucha píše:Jura007 píše:Jó tak teorii mam taky zmaknutou dokonale
Hani, asi pomůže jediná věc… Aby viděla, že když je protivná, tak dospěláci v jejím okolí radši věnují pozornost někomu jinému… Moje neteřinka se taky trochu srovnala po narození mladší ségry, i když žárlivé scénky tam byly…Taky jsem si rikala ze kdyz zacne vyvadet, tak ji proste budu ignorovat, jenze vysvetli mi, co bys delal kdyz ti trilety dite visi na noze, takze odejit nemuzes, a hulaka a hulaka a kdyz si ho nevsimas a rikas, at se nejdriv uklidni ze mu nerozumis, tak se tim spis priblizi k tvemu obliceji, rve ti do ucha, nekdy i plive do obliceje, a nebo te do ty nohy treba kousne (presna situace minulou nedeli)
![]()
Vysvetlovani, ze cokolady uz mela dost a ze dalsi dostane az sni polivku, nezabralo, ani nic jineho (ignorace kriku, odchod jinam, pevne objeti a ja nevim co jste na ni zkousim), ona jak si neco umane, tak je jako tetrev - nevidi, neslysi a furt si mele svoji dokad ji nekdo prestane mit chut poslouchat a dosahne sveho. Jako vi, ze na maminku to ma cenu zkouset spis kdyz uz to jako jooo chce, ale tatinek ji vyhovi uplne ve vsem, jen aby ji nemusel poslouchat
Na druhou stranu, pokud si neco umane, tak dosahnu sveho zase ja, napr. kdyz chce cucet na bednu, tak je ochotna si predtim uklidit cely pokoj a snist bez reci obed
Jsou to proste nase zlaticka, ona ma byt taky ta moje holcicka po kom, a to mamka jeste tvrdi, ze ja byla jeste daleko horsi, jen na me nemela tolik casu pac mela jeste brachu…
Víš, co bych dělal? Asi bych jí řekl: „Tak víš co, jeden do Adamova za Nelou… Uvidím, jestli tam budeš dělat to co tady.“
Kolega z bývalé práce má taky tříletou slečnu. A tak čas od času taky bývá protivná… Ale bylo by zajímavé vidět, jak by se tvářila Nela, kdyby Majka tam u nich předvedla svůj výstup… ![]()
Pro úplnost, není to daleko. Autobusem č.84 do Židenic, 200 metrů pěšky a pak tři zastávky vlakem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte pri sobote,
zacinam resit problem, jestli jde v MH nebo FTB vygenerovat rodokmen do pdf jen castecne, treba vybrat jednu vetev nebo konkretni lidi?
Uz jsem generovala uplne vsechno, to jde, pak jde jen hlavni linie (jen prime predky), ale ja bych potrebovala jen jednu celou linii. Nezkousel jste nekdo? Ja jak mi tam vsichni ti bratranci a pribuzni nacpali sve manzelky a jejich rodiny, tak o to zas tak nestojim
Jedine me napada, prevest do FTB a tam to co nechci smazat, ale to by znamenalo smazat tak 500 lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj máte někdo tip na nějaký seznam kozáků ,příslušníků ruské armády,nebo šlechty před 1917,padlých ruských vojáků během 2.světové války a obětí hladomoru při obléhání Leningradu .Nějak jsem se na tom zasekla a nevím kudy kam -začínám mít dojem ,že v tom Rusku je bud všechno tajný nebo je tam strašnej bordel .Za každej tip budu vděčná .Díky . ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pavlak5 píše:Řekla bych to druhý,podle mě nebyli ani schopni vést nějakou dokumentaci o padlých atd.Máš o zábavu na dlouhou dobu postaráno.
ahoj máte někdo tip na nějaký seznam kozáků ,příslušníků ruské armády,nebo šlechty před 1917,padlých ruských vojáků během 2.světové války a obětí hladomoru při obléhání Leningradu .Nějak jsem se na tom zasekla a nevím kudy kam -začínám mít dojem ,že v tom Rusku je bud všechno tajný nebo je tam strašnej bordel .Za každej tip budu vděčná .Díky .
- Citovat
- Upravit
Pavli, ono vlastně neexistuje jedno Rusko, co se týká lidí. Je to jenom území, na kterém vždycky proti sobě stály skupiny lidí a do krve se nenáviděly. Takže o nějaké centrální evidenci si můžeš nechat zdát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Apropó - bylo by dobré vymezit, co rozumíš pod pojmem „kozák“. Už jsem slyšel asi pět definic a žádná z nich není dokonalá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:50
- Xxxxx197 , 18.9.25 22:21
- Bubu2828 , 27.7.25 20:48
- mm0234 , 11.6.24 18:38
- helga123 , 6.4.24 06:30
- Sheelle , 5.10.23 14:50
- kubmaja02 , 19.11.22 06:32
- Knihoušek , 7.10.22 16:00
- elpiska , 6.7.22 23:10
- Simisek , 7.1.22 13:07
- Aleano345 , 14.7.21 12:19
- Evelline , 14.6.21 12:04
- hanucha , 17.4.21 11:11
- ŠedáMišička , 14.1.21 19:26
- Catloveee , 10.1.21 15:42
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- Adriana
- Advise
- adys
- Amys
- Angua
- AramisDeMar
- Aspera
- batata
- Bianca123
- brulinka
- Bubu2828
- Caira
- Chocolate
- cline
- Dana Klaudie
- Denullka
- edevira
- elitana
- es-myska
- fialovka
- hanucha
- Jahlina
- Jani85
- janina1974
- Jindřiška7
- Jitulinaja
- jizvíková
- Jura007
- kiri
- korana.kora
- leicka
- leviska
- Mandlička
- me2dova
- milarka
- myskalucka
- opinka
- PeťaPeťa
- Petunnka
- Romana5
- ŠedáMišička
- Sheelle
- Vertiline
- ynax
- Zdenaka
Nové diskuze
Osahávání od mentálně postižených
- 28.5.26 02:39
- SlečnaDahlia
- 21
Uznají mi invalidní důchod?
- 28.5.26 00:07
- Anonymní
- 9
Zkušenosti s PhDr. Karolínou Malou z Dobřan
- 27.5.26 21:54
- Johanka1308
- 1
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při mateřské
- 28.5.26 03:09
- Tanado1229
- 15
Stěhování se k přítelovi
- 27.5.26 22:51
- JancaS84
- 4
Ach ty arytmie
- 27.5.26 22:27
- ka2ka
- 6
Tyčový aku vysavač – jaký pořídit?
- 27.5.26 20:50
- Anezka1990
- 28
Karcinom prostaty - léčba
- 27.5.26 23:39
- M_Vladim
- 7
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 23:49
- AndrejkaN91
- 15
Domácí příkrmy pro dítě 6 měsíců –...
- 27.5.26 21:17
- stinga
- 10
Nové příspěvky
Stehy po kastraci u feny
- 28.5.26 04:41
- Erik697
- 1
Nárok na volno - návštěva lékaře
- 28.5.26 04:39
- zasemamina
- 81
Nemáme rádi léto
- 28.5.26 04:35
- Venetia
- 9362
Značky podle abecedy
- 28.5.26 04:34
- Plmo
- 667
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 28.5.26 04:33
- Venetia
- 37
Snažení 2026
- 28.5.26 04:29
- marilka242
- 1344
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 28.5.26 03:22
- Mařík1978
- 5080
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při mateřské