Hlavní diskuze

• Otevřená skupina

Vše, co se týká genealogie, rodokmenů, rodinné historie, předků a potomků, stromu života, rozrodů, vývodů, atd.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
3.12.10 20:48

Jo a s tím FTB,to mám taky jakýsi na levačku,se mi ten strom nezobrazuje celej,tak nevim.

• Citovat
  • Upravit
bamba
3.12.10 22:36

Tak to su z toho jelen,myslela jsem,že když si ten FTB stáhnu do PC,tak to bude zdarma a najednou mi to píše v tom původním toto

Celkový počet osob ve Vašich 2 rodokmenech je 250. To je maximum, povolené pro Basic úroveň Vašich rodinných stránek.
Aby mohly být zobrazeny všechny osoby ve Vašich rodokmenech, musíte povýšit úroveň stránek a poté znovu publikovat své rodokmeny z Family Tree Builderu.
Máme pro Vás prázdninovou nabídku: slevu 30% na náš plán Premium! Ale pospěšte, tato nabídka je časově omezená a brzy vyprší.

Tak teda nevi,jsem myslela,že si jen přetáhnu data a pojedu dál a ono se mi přesunulo jenom něco a ještě je to akési podivné. :pocitac: :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3329
4.12.10 03:16
bamba píše:
Tak to su z toho jelen,myslela jsem,že když si ten FTB stáhnu do PC,tak to bude zdarma a najednou mi to píše v tom původním toto

Celkový počet osob ve Vašich 2 rodokmenech je 250. To je maximum, povolené pro Basic úroveň Vašich rodinných stránek.
Aby mohly být zobrazeny všechny osoby ve Vašich rodokmenech, musíte povýšit úroveň stránek a poté znovu publikovat své rodokmeny z Family Tree Builderu.
Máme pro Vás prázdninovou nabídku: slevu 30% na náš plán Premium! Ale pospěšte, tato nabídka je časově omezená a brzy vyprší.

Tak teda nevi,jsem myslela,že si jen přetáhnu data a pojedu dál a ono se mi přesunulo jenom něco a ještě je to akési podivné. :pocitac: :zed: :nevim:

Bambo - pokud mas neco vyplnene v MH a pretahla sis to do FTB, tak kdyz mas otevreny MH i FTB, tak se ti do MH natahne samo i to z FTB a jsou tam ty lidi dvakrat. Taky se mi to stalo. Staci jit na „rodokmen“ a pak uplne posledni odrazka „spravovat rodokmeny“ a ten druhej zrusit (pozor - ten co mas v FTB).
Timto odpovidam i na druhy dotaz - kdyz neco doplnite do MH, tak se to automaticky nepretahne do FTB. Ale na druhou stranu, kdyz zacnete vyplnovat jen do FTB, tak ale si bude treba smaznout MH a ono se to do MH vzdycky z toho FTB nacte. Teda zas tak mockrat jsem to nedelala, vlastne asi jen jednou nebo dvakrat, ale melo by to tak fungovat :nevim: Tak radsi bez zaruky, at nejsem odpovedna za neci data ;-)
Mazu spat, uz je ze me zombie :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
4.12.10 06:23

Dík,nakonec jsem na to přišla,mi to bylo divný.

• Citovat
  • Upravit
1063
4.12.10 09:02

Holky, já jsem včera nacpala na max. MH a tak jsem raději vymazala již stáhnutý FTB a nainstalovala znovu a přenesla z MH a mám to komplet tam i tam. Než někde něco zdrbat, tak radši takto. A chápu to dobře, že dál můžu do FTB doplňovat zadara? Je to sice náhoda, ale celý rodokmen se mi vešel akorát na těch 250 osob, ale počítám, že budu ještě v pátrání pokračovat a osob bude přibývat, tak budu doplňovat do FTB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
6.12.10 10:34

Teda kde jste všeci?Mám dotaz,v matrikách oddaných je napsán věk a u toho dvě čísla s lomítkem,např.22let 10/12 je to datum narození?

• Citovat
  • Upravit
3329
6.12.10 11:22

Ja jsem konecne v praci, dnes toho mam ale moc. Doufam, ze konecne snad zitra budu mit volneji. Jenze ve stredu je stavka, takze opet doma s malou :evil: a ve ctvrtek prijede „tchyne“ a bude u nas pry spat 8O Uz ted z toho mam hlavu jak patraci balon… :? Naposled tu byla pred dvema lety.

Blani - do FTB to muzes dat libovolne mnozstvi lidi zdarma, ale radsi se v tu dobu nepripojuj na net, ono to jak uz tu psala Bamba casto automaticky nacte do MH. Pak by to na tebe mohlo zacit řvát.

Bambo - ja myslim ze to bude to datum narozeni, mam pocit ze jsem to uz taky nekde zahlidla v matrice zemrelych :nevim: bud to bylo takto psane, nebo tam bylo primo vyplnene kolik let, mesicu a dni mela zemrela osoba. Tak u tech oddanych to mohlo byt taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
6.12.10 11:28

Doufám,že to tak je,říkala jsem si,že dnešním dnem jde rodokmen k ledu a začnu se chovat jako před vánocema,ale zase jsem narazila na další lidi a tak tu do toho zase čučím.Louskám ten přiblblej kurent,no ono kdyby to bylo aspoň trochu slušně napsaný,ale v mé matrice je to škrabopis.

• Citovat
  • Upravit
18305
6.12.10 12:16

Bambo, záleží na tom, ve které kolonce to číslo s lomítkem je napsané. Pokud je to v kolonce věk, může to být datum narození. Pozor ale na to, že v určitém intervalu let se psal napřed měsíc a potom den. Je lepší to porovnávat s řádkama okolo, které číslo není větší než 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.12.10 13:15

Na stránkách České archivní společnosti www.cesarch.cz je odkaz na zveřejnění digitálních matrik na „mormonských“ webových stránkách. Všechno je ale v angličtině, což nezvládám. Mohl by mi někdo polopaticky napsat na které kolonky klepnout a co kam napsat, abych něco našla? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
6.12.10 13:46
Zdenaka píše:
Na stránkách České archivní společnosti www.cesarch.cz je odkaz na zveřejnění digitálních matrik na „mormonských“ webových stránkách. Všechno je ale v angličtině, což nezvládám. Mohl by mi někdo polopaticky napsat na které kolonky klepnout a co kam napsat, abych něco našla? Moc děkuji

V rychlosti, cekaji tu na me studenti:
Osobne si myslim, ze v tech mormonskych matrikach najdes uplne to same, ne-li min nez normalne v nasich matrikach co uz jsou digitalizovane - viz nastenka.
Zkousela jsem tam minuly tyden neco hledat, ale nenaslo to vubec nic z toho, co bych potrebovala a ocekavala. Myslim si, ze to je super hlavne pro ty, co hledaji v matrikach jinych zemi (napr. ja v Polsku a Nemecku pac v tech narodnich si polsky a nemecky nepoctu).
Pokud bys o to presto stala, vecer se pokusim neco sesmolit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.12.10 15:10

Hanucha - zatím díky, teď mi stačí naše archivy, kdybych potřebovala něco dál, tak se ozvu. Jinak tu pořád hnusně sněží, za chvíli se jdu klouzat k domovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
6.12.10 16:04

Teda Hanucho,co děláš?Stávka,studenti…neměla bych ti začít vykat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3329
6.12.10 19:45
bamba píše:
Teda Hanucho,co děláš?Stávka,studenti…neměla bych ti začít vykat? :nevim:
:lol: jako proc? Neni to jedno kde pracuju? ;-) Jinak u nas v praci se nestavkuje, zato ve skolce, takze si musim vzit ve stredu dovolenou a ten jeden den mi bude chybet na Vanoce :-(
Dnes jdu badat na Morave a v Jiznich Cechach, tak jsem na to zvedava :-) Jeste jsem se nikam krome Zamrsku nekoukala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
6.12.10 20:38

Jo tak jedno to je,promiň jestli jsem nějak moc zvědavá.
No tak se stávkou ve školce,to je síla,myslím,že to stejně k ničemu nebude,ublíží to zase jen těm obyčejným lidem a stávkující ničeho nedosáhnou,jako vždy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny