Hlavní diskuze
- Otevřená skupina
Vše, co se týká genealogie, rodokmenů, rodinné historie, předků a potomků, stromu života, rozrodů, vývodů, atd.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (35)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak to su z toho jelen,myslela jsem,že když si ten FTB stáhnu do PC,tak to bude zdarma a najednou mi to píše v tom původním toto
Celkový počet osob ve Vašich 2 rodokmenech je 250. To je maximum, povolené pro Basic úroveň Vašich rodinných stránek.
Aby mohly být zobrazeny všechny osoby ve Vašich rodokmenech, musíte povýšit úroveň stránek a poté znovu publikovat své rodokmeny z Family Tree Builderu.
Máme pro Vás prázdninovou nabídku: slevu 30% na náš plán Premium! Ale pospěšte, tato nabídka je časově omezená a brzy vyprší.
Tak teda nevi,jsem myslela,že si jen přetáhnu data a pojedu dál a ono se mi přesunulo jenom něco a ještě je to akési podivné.
![]()
- Citovat
- Upravit
bamba píše:
Tak to su z toho jelen,myslela jsem,že když si ten FTB stáhnu do PC,tak to bude zdarma a najednou mi to píše v tom původním totoCelkový počet osob ve Vašich 2 rodokmenech je 250. To je maximum, povolené pro Basic úroveň Vašich rodinných stránek.
Tak teda nevi,jsem myslela,že si jen přetáhnu data a pojedu dál a ono se mi přesunulo jenom něco a ještě je to akési podivné.
Aby mohly být zobrazeny všechny osoby ve Vašich rodokmenech, musíte povýšit úroveň stránek a poté znovu publikovat své rodokmeny z Family Tree Builderu.
Máme pro Vás prázdninovou nabídku: slevu 30% na náš plán Premium! Ale pospěšte, tato nabídka je časově omezená a brzy vyprší.![]()
![]()
Bambo - pokud mas neco vyplnene v MH a pretahla sis to do FTB, tak kdyz mas otevreny MH i FTB, tak se ti do MH natahne samo i to z FTB a jsou tam ty lidi dvakrat. Taky se mi to stalo. Staci jit na „rodokmen“ a pak uplne posledni odrazka „spravovat rodokmeny“ a ten druhej zrusit (pozor - ten co mas v FTB).
Timto odpovidam i na druhy dotaz - kdyz neco doplnite do MH, tak se to automaticky nepretahne do FTB. Ale na druhou stranu, kdyz zacnete vyplnovat jen do FTB, tak ale si bude treba smaznout MH a ono se to do MH vzdycky z toho FTB nacte. Teda zas tak mockrat jsem to nedelala, vlastne asi jen jednou nebo dvakrat, ale melo by to tak fungovat
Tak radsi bez zaruky, at nejsem odpovedna za neci data ![]()
Mazu spat, uz je ze me zombie
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem včera nacpala na max. MH a tak jsem raději vymazala již stáhnutý FTB a nainstalovala znovu a přenesla z MH a mám to komplet tam i tam. Než někde něco zdrbat, tak radši takto. A chápu to dobře, že dál můžu do FTB doplňovat zadara? Je to sice náhoda, ale celý rodokmen se mi vešel akorát na těch 250 osob, ale počítám, že budu ještě v pátrání pokračovat a osob bude přibývat, tak budu doplňovat do FTB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda kde jste všeci?Mám dotaz,v matrikách oddaných je napsán věk a u toho dvě čísla s lomítkem,např.22let 10/12 je to datum narození?
- Citovat
- Upravit
Ja jsem konecne v praci, dnes toho mam ale moc. Doufam, ze konecne snad zitra budu mit volneji. Jenze ve stredu je stavka, takze opet doma s malou
a ve ctvrtek prijede „tchyne“ a bude u nas pry spat
Uz ted z toho mam hlavu jak patraci balon…
Naposled tu byla pred dvema lety.
Blani - do FTB to muzes dat libovolne mnozstvi lidi zdarma, ale radsi se v tu dobu nepripojuj na net, ono to jak uz tu psala Bamba casto automaticky nacte do MH. Pak by to na tebe mohlo zacit řvát.
Bambo - ja myslim ze to bude to datum narozeni, mam pocit ze jsem to uz taky nekde zahlidla v matrice zemrelych
bud to bylo takto psane, nebo tam bylo primo vyplnene kolik let, mesicu a dni mela zemrela osoba. Tak u tech oddanych to mohlo byt taky tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám,že to tak je,říkala jsem si,že dnešním dnem jde rodokmen k ledu a začnu se chovat jako před vánocema,ale zase jsem narazila na další lidi a tak tu do toho zase čučím.Louskám ten přiblblej kurent,no ono kdyby to bylo aspoň trochu slušně napsaný,ale v mé matrice je to škrabopis.
- Citovat
- Upravit
Bambo, záleží na tom, ve které kolonce to číslo s lomítkem je napsané. Pokud je to v kolonce věk, může to být datum narození. Pozor ale na to, že v určitém intervalu let se psal napřed měsíc a potom den. Je lepší to porovnávat s řádkama okolo, které číslo není větší než 12.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na stránkách České archivní společnosti www.cesarch.cz je odkaz na zveřejnění digitálních matrik na „mormonských“ webových stránkách. Všechno je ale v angličtině, což nezvládám. Mohl by mi někdo polopaticky napsat na které kolonky klepnout a co kam napsat, abych něco našla? Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdenaka píše:
Na stránkách České archivní společnosti www.cesarch.cz je odkaz na zveřejnění digitálních matrik na „mormonských“ webových stránkách. Všechno je ale v angličtině, což nezvládám. Mohl by mi někdo polopaticky napsat na které kolonky klepnout a co kam napsat, abych něco našla? Moc děkuji
V rychlosti, cekaji tu na me studenti:
Osobne si myslim, ze v tech mormonskych matrikach najdes uplne to same, ne-li min nez normalne v nasich matrikach co uz jsou digitalizovane - viz nastenka.
Zkousela jsem tam minuly tyden neco hledat, ale nenaslo to vubec nic z toho, co bych potrebovala a ocekavala. Myslim si, ze to je super hlavne pro ty, co hledaji v matrikach jinych zemi (napr. ja v Polsku a Nemecku pac v tech narodnich si polsky a nemecky nepoctu).
Pokud bys o to presto stala, vecer se pokusim neco sesmolit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanucha - zatím díky, teď mi stačí naše archivy, kdybych potřebovala něco dál, tak se ozvu. Jinak tu pořád hnusně sněží, za chvíli se jdu klouzat k domovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda Hanucho,co děláš?Stávka,studenti…neměla bych ti začít vykat? ![]()
- Citovat
- Upravit
bamba píše:
Teda Hanucho,co děláš?Stávka,studenti…neměla bych ti začít vykat?
Dnes jdu badat na Morave a v Jiznich Cechach, tak jsem na to zvedava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak jedno to je,promiň jestli jsem nějak moc zvědavá.
No tak se stávkou ve školce,to je síla,myslím,že to stejně k ničemu nebude,ublíží to zase jen těm obyčejným lidem a stávkující ničeho nedosáhnou,jako vždy.
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:50
- Xxxxx197 , 18.9.25 22:21
- Bubu2828 , 27.7.25 20:48
- mm0234 , 11.6.24 18:38
- helga123 , 6.4.24 06:30
- Sheelle , 5.10.23 14:50
- kubmaja02 , 19.11.22 06:32
- Knihoušek , 7.10.22 16:00
- elpiska , 6.7.22 23:10
- Simisek , 7.1.22 13:07
- Aleano345 , 14.7.21 12:19
- Evelline , 14.6.21 12:04
- hanucha , 17.4.21 11:11
- ŠedáMišička , 14.1.21 19:26
- Catloveee , 10.1.21 15:42
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- Adriana
- Advise
- adys
- Amys
- Angua
- AramisDeMar
- Aspera
- batata
- Bianca123
- brulinka
- Bubu2828
- Caira
- Chocolate
- cline
- Dana Klaudie
- Denullka
- edevira
- elitana
- es-myska
- fialovka
- hanucha
- Jahlina
- Jani85
- janina1974
- Jindřiška7
- Jitulinaja
- jizvíková
- Jura007
- kiri
- korana.kora
- leicka
- leviska
- Mandlička
- me2dova
- milarka
- myskalucka
- opinka
- PeťaPeťa
- Petunnka
- Romana5
- ŠedáMišička
- Sheelle
- Vertiline
- ynax
- Zdenaka
Nové diskuze
Máte nekdo cestu do Zary Praha?
- 31.5.26 18:25
- Roxy ivka
- 2
VINTED RESELL/ PŘEPRODEJ
- 31.5.26 18:23
- Cenarius
- 6
Rozchod a možné tehotenstvo
- 31.5.26 18:23
- stinga
- 24
Dítě 15m se budí s pláčem a bolestí
- 31.5.26 14:19
- Denisazn
- 9
Fleky pod prsem
- 31.5.26 14:16
- Katalie
- 5
Udělala jsem chybu a nevím co teď
- 31.5.26 18:04
- Anonymní
- 22
Je normální že spolu lidé po nevěře nespí?
- 31.5.26 18:12
- stinga
- 19
Hosté na svatbě
- Anonymní
- 123
Změna zaměstnání a hledání sama sebe
- 31.5.26 17:23
- Anonymní
- 8
Nové příspěvky
Chybí kondomy- nevěra?
- 31.5.26 18:26
- Ephemeral
- 301
Rozchod a možné tehotenstvo
- 31.5.26 18:26
- ANYk9
- 25
VINTED RESELL/ PŘEPRODEJ
- Anonymní
- 7
Těhotenství dvojčátka 2026
- kmh
- 12
Milenky sem nová diskuze
- Anonymní
- 108714
Máte nekdo cestu do Zary Praha?
- Roxy ivka
- 2
Hosté na svatbě
- Anonymní
- 123
Máte někdo model iPhonu 15? Fotí dobře?
- 31.5.26 18:17
- lucad77
- 9
Je normální že spolu lidé po nevěře nespí?
- 31.5.26 18:12
- stinga
- 19
Jo a s tím FTB,to mám taky jakýsi na levačku,se mi ten strom nezobrazuje celej,tak nevim.