Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco To já taky, mě to strašně štve. Mám kamarádku v Dillonu v Coloradu a když se tam ztratí dítě do hodiny je to na všech mediích, kontroly na silnicích, dálnicích, běží to prostě všude a pořád! A tady prostě nic..
Kopíruji ze stránky na fb, kde píše jedna paní…
Mám nové zprávy od elišky maminka psala na svojem fb na zeď ze se našla její bota
ach jo to je strasne věřím ze se eliška najde
No nevím co si o tom teď myslet. ![]()
@Makikki píše:
Kopíruji ze stránky na fb, kde píše jedna paní…Mám nové zprávy od elišky maminka psala na svojem fb na zeď ze se našla její bota
ach jo to je strasne věřím ze se eliška najde
No nevím co si o tom teď myslet.
@Makikki holky mne je te mamy tak lito, ta nevedomost, kde to dite je a co se s nim deje..to je nejhorsi.
@sissi79 píše:![]()
![]()
mám úplnou husinu.. jen to ne..
![]()
Já taky. Vždy se mi vybaví Anička, malý Jakub, nebo Natascha Kampusch… Je to šílenost, hrůza, fakt…
Pořád doufám, že ji najdou!
Mně to úplně vhnalo slzy do očí, koukám na svou roční dcerku a nedovedu si to přestavit, asi bych umřela, nebo se sesypala a přála bych si jediné, ať je mé dítě živé, lidé se denně rozčílí a pohádají kvůli takovým blbostem a přitom jsou na světě o tolik důležitější věci ach jo, je mi z toho hrozně vážně mám tak smíšené pocity, našla se bota.. je to špatné, či dobré? Ví se teď kde přibližně hledat, ale je ještě živá? Neee moc je mi to líto, že se tohle na světě dějě.
![]()
@Anael píše:
Já taky. Vždy se mi vybaví Anička, malý Jakub, nebo Natascha Kampusch…
Ano, mně bohužel taky
Moje dcera zatím ještě nechodí sama ze školy, vyzvedává ji babička. Bojíme se ji ještě nechat chodit domů samotnou
Do školy ráno jezdí s kamarádkami a dětí celkově jezdí hodně, ale domů by šla často sama a máme strach.
@Lenka-K-85 Asi ano, je to hrozné, já s maminkou soucítím jako kdyby to bylo mé dítě.
Jsem ve stresu, od rána sleduju fb jestli se už našla, nemám ani chuť k jídlu, na kafe, nic, jen úzko a strach… ![]()
Zprávy z fb policejního deníku,
Jana Liščáková Bohuzel neni, jeji babicka botu poznala zhroutila se, pry jsou na rade psi…policie misto nalezu nezverejnila a hleda se dal
Jana Liščáková Bota nalezena v Ciboušově (osobně vubec nevim zda je to les či louka)
@Lenka-K-85 píše:
Zprávy z fb policejního deníku,Jana Liščáková Bohuzel neni, jeji babicka botu poznala zhroutila se, pry jsou na rade psi…policie misto nalezu nezverejnila a hleda se dal
Jana Liščáková Bota nalezena v Ciboušově (osobně vubec nevim zda je to les či louka)
Ježiši, chudák holčička ![]()
Ach jo
Je mi z toho do breku, moje dítě to není, ale soucítím. Je mi z toho moc smutno
Podívala jsem se, co to je Ciboušov - národní přírodní památka v Klášterci nad Ohří. Snad se tam holka jen ztratila a je třeba zraněná, že nemůže přivolat pomoc. ![]()