Hledám ztracenou fyzičku po porodu, přidá se někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1879
3.5.16 14:08

@Kytičkaaa taky to nechapu ty hubeny hplky hned po porodu :mrgreen: :cert: tak jsem pred chvili docvicila na youtubku hanku kynychovou brisni pekac(10min cca) a potom 15min video na zadek tak snad to takhle staci ja prave byla zvykla pred posilovaim cca 25min to cardio abych prvni spalovala tuky a pak to zpevnovala :-Dcardiem myskim napr. Aerobic, zumba, i ten beh apod. :-)…jinak jsem chystala xhutovky a blbiny na stul pro navstevu maji mi prijit poprat babicky a teticky plus za Tadeaskem se podivat, tak jsem saozrejme uz kde co uzobla :cert: tak snad se to tim cvicenim vykompenzuje :lol: ja prave myslela ze budes delat uzavrenou skupinku kde si trebabudem davat i fotky pred a po a ty jidelnicky apod…ale to muzem casem az se do toho fakt opreme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.5.16 16:00

@martina.se máš pravdu, že si dávám vysoké cíle a pak sem zklamaná no :( Ale je děsný vypadat furt jak těhotná :mrgreen: A hodně sportuješ viď? Já když sem taky pak se dostala na celkem chtěnou váhu a sportovala sem tak sem taky nepřibrala, snad se zase na to dostanu :) Pak se mi nebude chtít do dalšího těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.5.16 16:02

@novomamina Jee to je dobrý nápad, to můžeme :mrgreen: Tak až nás tu bude víc (snad bude), tak můžeme založit soukromou? Neboj, aspoň si cvičila a dobrý na takovej začátek, můžeš pak postupně přidávat. Já dneska necvičila, byli jsme na kyčlích a dopo sem usnula a teď jdu se psem, ale zítra dopoledne bych chtěla zkusit jít běhat, tak snad do toho zase něco nepřijde :) Jaká byla návštěva?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
3.5.16 17:40

@Kytičkaaa navsteva byla prijemna a samozrejme jsem zas bastila, jelikoz babicky donesly dobroty :lol: :cert: musim si to v hlave prepnout ze proste musim odolat, staci kdyz vydrzim 3dny a pak se do toho dostanu a je mi lito pak hresit :-Daspon jsem to tak vzdy mela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.5.16 19:27

Jdu do toho s vámi. Jsem po porodu necelych 5 měsíců, v těhotenství jsem nabrala 17 kg, ty jsem shodila v šestinedělí, ale od té doby ani ťuk. Teď mám 80 kg/ 172 cm a jsem jak sud 8o nevim, jestli je to tim kojenim, ze se vaha nehne nebo ze shazuju historické špeky :oops: každopádně konec se sladkym, omezila jsem sacharidy na nutné minimum a dlouhé procházky s kočárem hafkama snad pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.5.16 19:43

@novomamina Je nasi holcicce je 2,5 a mladsi 6 tydnu, to mame hodne podobny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.5.16 19:47

@Zuzanka110 :mavam:
Holky ta vule, to je u me kamen urazu…
Zase ale kdyz zacnu behat, zacnu i min jist, nejak se mi podari udolat ty chute…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
3.5.16 20:14

A holky vyzkoušely jste něco na ty chutě? pomohl někomu hořčík? jinak jsem také pro uzavřenou, se stydim sem psát ty moje kila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.5.16 20:23

@novomamina Nejhorší jsou fakt ty začátky, takže tě chápu.. Taky mě honí mlsná, já si nakoupila zase musli tyčinky, ale zase sem jich snědla :roll:

@Zuzanka110 ahoj, vítám tě :mavam: Já jsem zrovna dneska četla, že bohužel některé kojením nehubnou a někdy i naopak :( Já teda kojím málo :,( ale to je asi jedno… Já bych ráda aspoň něco shodila do konce června, abych v létě nevypadala tak hrozně :(

@nada 17 to jídlo je pro mě taky děsný :roll: Já hrozně ráda jím no :( A ještě teď mám děsný chutě na sladký, jinak to je dobrý, jím i saláty, ale to sladké :roll:

@ALEAS já ze sebe taky nejsem nadšená :roll: Jak sem se vždycky styděla u doktora.. A teď sem se lekla, oni mě budou vážit po šestinedělí co? :roll: Tak založíme teda uzavřenou skupinu?

Co Holky, jste pro uzavřenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.5.16 07:05
@Kytičkaaa píše:
@martina.se máš pravdu, že si dávám vysoké cíle a pak sem zklamaná no :( Ale je děsný vypadat furt jak těhotná :mrgreen: A hodně sportuješ viď? Já když sem taky pak se dostala na celkem chtěnou váhu a sportovala sem tak sem taky nepřibrala, snad se zase na to dostanu :) Pak se mi nebude chtít do dalšího těhu :)

jj, dost, je to můj relax :think: :think: jinak jsi chlup po porodu, fakt to nehroť :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.5.16 08:54

@martina.se Já vím, ale jsem bohužel takovej ten typ, kterej chce mít vše hned víš a když nevidím pořádné výsledky tak mě to demotivuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.5.16 13:53
@Kytičkaaa píše:
@martina.se Já vím, ale jsem bohužel takovej ten typ, kterej chce mít vše hned víš a když nevidím pořádné výsledky tak mě to demotivuje :roll:
:mrgreen: tak se to odnauč - pomalu a jistě je lepší než hopem a s jojo efektem :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.5.16 15:06

@martina.se jo to určitě, když sem hubla pomalu, tak bylo super, že sem to jak dlouho nenabrala, ale jojo efekt už sem taky měla a díky nechci :) Dneska sem byla běhat a dala sem necelé tři km a skoro v kuse, pes kakal :mrgreen: Dala bych víc, ale nechtěla sem to přehnat na poprvé, tak to docela jde, čekala sem, že na tom budu hůř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.5.16 15:14

@Kytičkaaa no vidíš, pohoda.. to já nedala na začátku ani omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.5.16 15:53

@Kytičkaaa :palec: Super krasnej zacatek!!! Nase taky vzdy kadi, jak se ji rozhejbaj streva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková