Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kytičkaaa taky to nechapu ty hubeny hplky hned po porodu
tak jsem pred chvili docvicila na youtubku hanku kynychovou brisni pekac(10min cca) a potom 15min video na zadek tak snad to takhle staci ja prave byla zvykla pred posilovaim cca 25min to cardio abych prvni spalovala tuky a pak to zpevnovala
cardiem myskim napr. Aerobic, zumba, i ten beh apod.
…jinak jsem chystala xhutovky a blbiny na stul pro navstevu maji mi prijit poprat babicky a teticky plus za Tadeaskem se podivat, tak jsem saozrejme uz kde co uzobla
tak snad se to tim cvicenim vykompenzuje
ja prave myslela ze budes delat uzavrenou skupinku kde si trebabudem davat i fotky pred a po a ty jidelnicky apod…ale to muzem casem az se do toho fakt opreme ![]()
@martina.se máš pravdu, že si dávám vysoké cíle a pak sem zklamaná no
Ale je děsný vypadat furt jak těhotná
A hodně sportuješ viď? Já když sem taky pak se dostala na celkem chtěnou váhu a sportovala sem tak sem taky nepřibrala, snad se zase na to dostanu
Pak se mi nebude chtít do dalšího těhu ![]()
@novomamina Jee to je dobrý nápad, to můžeme
Tak až nás tu bude víc (snad bude), tak můžeme založit soukromou? Neboj, aspoň si cvičila a dobrý na takovej začátek, můžeš pak postupně přidávat. Já dneska necvičila, byli jsme na kyčlích a dopo sem usnula a teď jdu se psem, ale zítra dopoledne bych chtěla zkusit jít běhat, tak snad do toho zase něco nepřijde
Jaká byla návštěva?:)
@Kytičkaaa navsteva byla prijemna a samozrejme jsem zas bastila, jelikoz babicky donesly dobroty
musim si to v hlave prepnout ze proste musim odolat, staci kdyz vydrzim 3dny a pak se do toho dostanu a je mi lito pak hresit
aspon jsem to tak vzdy mela…
Jdu do toho s vámi. Jsem po porodu necelych 5 měsíců, v těhotenství jsem nabrala 17 kg, ty jsem shodila v šestinedělí, ale od té doby ani ťuk. Teď mám 80 kg/ 172 cm a jsem jak sud
nevim, jestli je to tim kojenim, ze se vaha nehne nebo ze shazuju historické špeky
každopádně konec se sladkym, omezila jsem sacharidy na nutné minimum a dlouhé procházky s kočárem hafkama snad pomůžou.
@novomamina Je nasi holcicce je 2,5 a mladsi 6 tydnu, to mame hodne podobny. ![]()
@Zuzanka110 ![]()
Holky ta vule, to je u me kamen urazu…
Zase ale kdyz zacnu behat, zacnu i min jist, nejak se mi podari udolat ty chute…
A holky vyzkoušely jste něco na ty chutě? pomohl někomu hořčík? jinak jsem také pro uzavřenou, se stydim sem psát ty moje kila ![]()
@novomamina Nejhorší jsou fakt ty začátky, takže tě chápu.. Taky mě honí mlsná, já si nakoupila zase musli tyčinky, ale zase sem jich snědla ![]()
@Zuzanka110 ahoj, vítám tě
Já jsem zrovna dneska četla, že bohužel některé kojením nehubnou a někdy i naopak
Já teda kojím málo
ale to je asi jedno… Já bych ráda aspoň něco shodila do konce června, abych v létě nevypadala tak hrozně ![]()
@nada 17 to jídlo je pro mě taky děsný
Já hrozně ráda jím no
A ještě teď mám děsný chutě na sladký, jinak to je dobrý, jím i saláty, ale to sladké ![]()
@ALEAS já ze sebe taky nejsem nadšená
Jak sem se vždycky styděla u doktora.. A teď sem se lekla, oni mě budou vážit po šestinedělí co?
Tak založíme teda uzavřenou skupinu?
Co Holky, jste pro uzavřenou?
@Kytičkaaa píše:
@martina.se máš pravdu, že si dávám vysoké cíle a pak sem zklamaná noAle je děsný vypadat furt jak těhotná
A hodně sportuješ viď? Já když sem taky pak se dostala na celkem chtěnou váhu a sportovala sem tak sem taky nepřibrala, snad se zase na to dostanu
Pak se mi nebude chtít do dalšího těhu
jj, dost, je to můj relax
jinak jsi chlup po porodu, fakt to nehroť ![]()
@martina.se Já vím, ale jsem bohužel takovej ten typ, kterej chce mít vše hned víš a když nevidím pořádné výsledky tak mě to demotivuje ![]()
@Kytičkaaa píše:
@martina.se Já vím, ale jsem bohužel takovej ten typ, kterej chce mít vše hned víš a když nevidím pořádné výsledky tak mě to demotivuje
@martina.se jo to určitě, když sem hubla pomalu, tak bylo super, že sem to jak dlouho nenabrala, ale jojo efekt už sem taky měla a díky nechci
Dneska sem byla běhat a dala sem necelé tři km a skoro v kuse, pes kakal
Dala bych víc, ale nechtěla sem to přehnat na poprvé, tak to docela jde, čekala sem, že na tom budu hůř ![]()
@Kytičkaaa no vidíš, pohoda.. to já nedala na začátku ani omylem ![]()
@Kytičkaaa
Super krasnej zacatek!!! Nase taky vzdy kadi, jak se ji rozhejbaj streva.