Hledám ztracenou fyzičku po porodu, přidá se někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
11.5.16 19:12

Ahoj holky :mavam: taky jsem pro uzavřenou skupinu, ale ještě sem ji nezařizovala, neumíte to některá??

Jinak já už bohužel nemám mlíčko, pár kapek, takže už přestávám kojit a zítra začínám s pořádnou dietou.. Dneska sem měla v pravém prsu asi 20 ml a to po dvou dnech, takže to fakt nemá cenu.. Mám homeopatika na ukončení laktace. Bohužel sem měla tolik mléka, že to pro malého nemělo cenu, fakt pár ml, ale furt se mi těch pár kapek tvořilo, takže pro malého to bylo k ničemu a mě kvůli tomu stojí váha a jsem pořád oteklá :roll: Tak doufám, že se to brzy zastaví úplně.. Ale už těch pár kapek mu nedávám, protože mám ty homeopatika a léky na odvodnění… Zítra začínám s pořádnou dietou, tak sem na sebe zvědavá.. Jinak mě váha po kojení stála a naopak mi přišlo, že sem třeba kilo a půl přibrala :cert: a to sem jedla dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
12.5.16 09:33

@Kytičkaaa zavidim ze se do tojo muzes ted oprit…me vaha stoji a to potrebuju dolu pres 20kg :-(jidlo furt hruza a pohyb zatim jen s detma plus semtam lehke posilovani…vvera jsem potkala znamou a ta kojenim. pribrala uz 4kg :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.16 10:29

To je zajímavé, jak to tělo funguje, že někdo tak kojením zhubne a někdo přibírá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.5.16 12:48

@ALEAS Ja taky kojenim nehubnu a kdybych se nehlidala, tak urco i priberu :( @novomamina Taky bych chtela 20…
Holky ja s kojenim asi seknu, mala se boji, chodi se schovavat za skrin, jak u toho kvilim bolesti a vubec se to nelepsi. Psice ma ze me psotnik a to je brezi…
Kdyby ta bolest aspon ustupovala, ale prijde mi to cim dal horsi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 12:57

Jaký je tu prosím věkový průměr? Abych vám to nekazila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.5.16 13:05

Myslim, ze ne. Asi to budu kazit spis ja. Je mi 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 13:06

@nada 17 Mě je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 13:28

@novomamina Já bohužel stále nic.. Sice už mléko nemám, ale jen pár kapek z pravého psu, ale stejně sem oteklá jak blázen a váha stojí :roll: Nejsi sama, taky potřebuji shodit více jak 20 kg… Já zhubla necelých 10 kg a teď mám docela necelých 8kg, takže mám skoro 2kg nahoře díky kojením.. Kdybych měla mléko a kojila bych dál tak tutově furt nabírám…
Ráno sem už hystericky brečela. Přišly mi nový boty a já tu pravou nohu mám tak oteklou, že jí prostě to té boty nedám. Sem s toho už psychicky odrovnaná, přiznám upřímně.. Já už nevidím východisko, že to odezní ty otoky.. A to beru léky na odvodnění.. Říká se, že by mělo pomoct konec kojení a menstruace, ale některé píšou, že takhle ty kapky z psu mají i rok po konci kojení, takže se taky může stát, že takováhle budu pořád a to mi hrábne… Takže tě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 13:29

@nada 17 Já už bohužel nekojím.. :( Jinak mě to demotivuje. Já se tu trápím s jídlem, cvičím a váha nic :roll: Ať jím jak jím tak prostě nic, vůbec nemám chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 13:30

@sedmikráska70 mě bylo v březnu 27… Ale přeci to není o věku :kytka: Budeme určitě všechny rády když se přidáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 13:31

@sedmikráska70 neřeš věk :kytka: Já mám tak rozhašený tělo po těhotenství, že budu mít problémy s hubnutím, takže to fakt o věku vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 13:36

@Kytičkaaa Já se přidám ráda potřebuju sundat 10-25kg. Kondice šla za poslední rok a půl do háje a kila nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 13:38

@Kytičkaaa No já mám spoustu let a ještě jsu rozhašená po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 13:53

@sedmikráska70 Tak jak tak vidím, tak všechny potřebujeme shodit dost kil :)) Zkusím odpo / večer se podívat jak se zřizuje ta soukromá skupina :) Musíme věřit, že se nám to podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.16 22:07

Věk a kila napíšu do soukromé skupiny, fakt se za to stydím :oops: Holky jinak já jsem dneska zhřešila, pár dní se držím a dneska už mi ruply nervy, malej má nějaký růstový spurt či co celej den chovám, on řve, pak tlačí, pak se po…, když ho přebalím, tak dostane škytavku a ublinkne si, tak převleču, to uběhne hodina a on dostane hlad a je to nanovo, takhle celej den, ani se nestačím najíst, max. třikrát denně. Večer jsem ho uspala a šla si vzít dva věnečky do ledničky, jsem si sedla do gauče a normálně bych se rozbrečela, do toho starší holka neposlechne, no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková