Hledám ztracenou fyzičku po porodu, přidá se někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
4.5.16 16:26

@martina.se Tak je trochu znát, že sem běhala dva roky, ale je to nic moc.. Já bych dala i víc, ale nechtěla sem na poprvé se oddělat :) Ale běžela sem takovým šnečím tempem :mrgreen: Ale relax to bude až uběhnu alespoň hodinku v kuse, takhle je to spíš nucení přidej a to dáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.5.16 16:28

@nada 17 děkuji moc :hug: Byla sem malinko vtipná teda, protože pro toho psa to moc běhání nebylo :lol: Spíš takové popobíhání :))) A co ty, držíš stravu? Já celkem sladké odpojila, jen sem dneska měla trochu meruněk v jogurtu, tak aspoň něco… Ale mám takovej dojem, že to spíš půjde dolu až po skončení kojení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
4.5.16 17:35

@Kytičkaaa super sikula, ja dnes zatim jidlo dobry ale protoze zatim nebyl cas,… Ted premyslim co na veecu asi tunak a zitny chleb :-)tak snad to dnes vydziiiim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.5.16 17:49

Ahoj ženy, já mám holčičku 3.3. Hnila jsem celé těhotenství a cvičit jsem začala už v 6ti nedelí(cítila jsem se dobře).Samozřejmě decentně! A v poslední den 6tined. jsem vyběhla. Behám, chodím svižně s kočárem, posiluji břicho(měla jsem fakt velké…).Všechno ale v klidu, žádný pocení šílený :-) No pro představu - před otěhotněním 64kg, před porodem 83kg, nyní 2měsíce po porodu mám 70kg.
S jídlem to mám naprd, jím vše a hodně…toho se asi nezbavím :-) Sportu zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.5.16 18:23

Ja se zatim bez sladkyho neobejdu :oops: Dnes sem mela Linu ke kavicce. Ale ja se bez sladkyho nikdy neobesla. Snazim se jist pravidelne a mensi porce, ale asi budu bohuzel ten typ, co kojenim nehubne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.5.16 21:41

@novomamina Já měla k večeři salát, tak to bylo dobrý, ale kousek oplatky sem neodmítla :roll: Ale fakt jen kousíček, jinak sem se držela celý den :) Zítra bych si chtěla zacvičit břicho… No je to děsný, už aby byly vidět nějaké výsledky co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.5.16 21:45

@Blackjackie ahoj, vítám tě :mavam: Já přibrala 27kg a mám docela necelých 10 kg… Takže nic moc :( V pátek to bude měsíc co se malý narodil, tak snad se to ještě pohne… Já vyběhla dneska, kousíček, ale nějak se začít musí :) A můžu se zeptat jak si hubla v šestinedělí? Já mám zaseknutou váhu už více jak 14 dní :? Ale to si shodila hezky, to už ti moc nezbývá a to dáš během chvíle :hug:

@nada 17 neboj tak to nejsi sama :zed: Mě přijde, že se to díky tomu kojení snad i zaseklo :roll: Já jen doufám, že nebudu makat k ničemu a že to fakt kvůli tomu kojení nebude až tak moc stagnovat :( Když si dáš sušenku aspoň dopo tak je to dobrý, já si dala kousek oplatky a odpoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
5.5.16 10:14

Holky co snidate? ja vezsinou jogurt nejake musli nebo bebe a treba banan, asi je to malo ale vic nestiham :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.5.16 10:22

@novomamina tak to já snídaním taky moc nedávám, protože to nestíhám :roll: Nic sem tu neměla, takže sem si dala pár kuliček meruněk v jogurtu a mám medvídků haribo :roll: Nic moc no dneska :D Ale fakt tu nic nebylo. K obědu se polepším, to budu mít lososa se zeleninou a šťouchaným bramborem… Haribo medvídka si někdy dám, to není zas tak hrozný. Ale ty meruňky v jogurtu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
5.5.16 12:33

Ahoj Holky, tak zítra si vyjdu poprvé s kočárem svižnou chůzí pro starší do školky, koukala jsme na google maps a tam je to 4km pěšky, za 50 minut, nevím, jak to ten google počítá, ale asi cca 5km v hodině? No snad bych mohla jít rychleji, na běh se ještě necítím, uvidím zda to zvládnu. Ale zrovna dneska se cítím taaak unavená, přitom se s malým i trochu už vyspím, asi potřebuji dospat ten poporodní blázinec, kdy jsem skoro 14 dní nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.5.16 12:57

@ALEAS určitě dej tolik na kolik se budeš cítit :kytka: Zkus jít a uvidíš, snad ti to nebude dělat problém a vyvětráš sebe i dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.5.16 16:13

Tak ja budu muset s behem jeste pockat. :( Dnes sem byla na kontrole po sestinedeli a vnitrni jizva blbe srusta. To me stve, protoze se ted po tom druhym cisari, cejtim o moc lip nez po prvnim a nic me neboli… Musim se jeste poradne zeptat doktorky co muzu. Ja sni resila tu bolest pri kojeni a kdyz mi pak rekla to o ty blby jizve, tak sem se nejak uplne zapomela zeptat, co muzu a co ne…, treba to nebude, tak hrozny.
Ja sem v tom jidle hroznej lajdak. Rano mam strsnou honicku… Nakojit mimi, udelat snidani pro starsi, pak jeste carovat s nocnikem… K prvnimu jidlu se dostanu pekne pozde… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
6.5.16 09:00

@nada 17 no já jsem taky po druhém císaři a taky se cítím teď lépe, no to jsi mi tedy dala brouka do hlavy, k dr. po šestinedělí jdu až za 14 dní. Mě strašně štve takový ten převis nad tou jizvou, já ani nemám čas to nějak mazat a masírovat, já jsem lajdák na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.5.16 09:10

@nada 17 je tak to mě mrzí :( Ale fakt bych se jí zeptala a nebo bych zkusila alespoň rychlou chůzi? Kdy tam jdeš zase? To chápu, že tě mrzí, taky by mě to štvalo, ale snažila bych se najít něco jiného co bys mohla :nevim: To jídlo je fakt nejhorší, protože vlastně na tom záleží nejvíc, taky určitě dělám chyby :roll: Měla bych se na to víc zaměřit, ale ten čas no :roll:

Holky mám depku… Ať dělám co dělám tak mám prostě váhu zaseknutou a to asi tři týdny :roll: Já si prostě myslím, že je to tím kojením.. Kojím jen malinkato, fakt pár ml denně protože víc nemám, mám chuť s tím seknout, protože tahle váha je fakt děsivá a představa, že ji budu mít několik měsíců :roll: Ale zase si říkám, že i to málo je pro malého dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.5.16 09:12

Nejvíc mě štve, že jím tak, že bych prostě dolu jít měla a teď sem do toho zařadila i sport a něco přece by týdně jít dolu mělo.. Nikdy sem takhle nepila jen neperlivou vodu, vysadila jsem i pečivo, jen občas si dám chleba z druhého dne, ale spíš vůbec nejím atd.. A prostě ne a ne se hnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková