Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevíte některá jak zařídit soukromou skupinu? Ještě sem ji nezařizovala ![]()
@Kytičkaaa já bych být tebou nepřestávala kojit, protože hubnout můžeš celý život, ale kojit třeba jen těchto pár měsíců, zkus to vydržet do toho půl roka. Ono mu tím posiluješ imunitu a nebude tak nemocný, mě malá začala být nemocná poprvé přesně měsíc po kojení, dostala horečku. Třeba pak budeš lépe hubnout, ale miminko ti nastydne a stejně nebudeš moci běhat.
@ALEAS to máš pravdu, jen s toho mám fakt depku no…
Fakt mě to hodně trápí, ale dělám to kvůli němu..
@ALEAS Ten previs mam taky je to des, snad to pujde dolu.
@Kytičkaaa @ALEAS Ja prvni kojila asi jako @Kytičkaaa a kojila sem 3 mesice, pak uz sem nemela mliko. Ted mi doktorka - gynekolozka - sama nabizela, ze mi da neco na zastaveni laktace. Me to na zacatku kojeni fakt hrozne boli. Starsi rika, mama au a chodi se schovat, kdyz vidi, jak mi tecou slzy. Bojim se aby si nezacla myslet, ze mi to dela mimi. Rekla sem, ze zkusim vydrzet, ale nevim, nevim, spis se to zhorsuje.
No to sem se rozepsala…, na nasi prvni nemelo nekojeni vubec zadnej spatnej vliv. Mela zanet ledvin, ale na to kojeni nemelo vliv a jednou mela od tatky chripku, ale jinak nic. Tak chci rict, ze kdyz to nejde tak bych se nehroutila, zas ale nejaky protilatky si z toho mimi bere… Ja zkusim vydrzet aspon do prvni hexy, ale nevim. Mam z toho hrozny nervy, takze doufam, ze to pro ni ma vetsi prinos…
@Kytičkaaa brouku a nejis teda malo? jestli jis malo tak telo si dela zasoby tzv. Na horsi casy, a hlidas si pomer bilkovim, sacharidu, tuku? zkus se zaregistrovat na kaloricketabulky.cz a vypln si tam jeden den at vis kde delas chyby, kdyz se tak snazis…ja vim ze se zatim nesnazim a proste kazdy den valim to sladky coz jsem nikdy nepotrebovala…a k tomu kojeni jestli fakt kojis minimalne tak bych se na to vyprdlaa urco pak budes vic v psychicke pohode a vaha dolu pujde ![]()
Jinak ja uz dnes zas treti den necvicila, dnes spi starsi u babixky, ale ja jsem fakt tak vystavena a to jsem si ted hodku zdrimla s malym ale zase jsme dnes 3 hodky trajdaly po venku tak snad je to ok…
@novomamina Ty www.kaloricketabulky.cz jsou super, pouzivala sem tao po prvnim porodu. ![]()
@nada 17 jj mit cas si je psat tak jdu do toho zas ja diky nim tenkrat
strasne zhubla a hodne mi pomohlo a diky nim si toho hodne pamatuju ![]()
@nada 17 ty jo to kojení pro tebe fakt není nic moc. Taky bych se bála co na to starší dítko, možná by to chtělo vysvětlit, aby si fakt nemyslelo, že ti to dělá miminko.. No já si myslím, že do pár dní nekojím vůbec. Protože dneska sem párkrát kojila, ale fakt pár minut a bylo vidět, že tam nic není… Tak sem si říkala jak mu večer odsaju a vůbec nic, jen pár kapek a nic, takže se to asi vyřeší za mě ![]()
@novomamina ty si hodná děkuji moc
teď sem to psala o tom kojení, že fakt nic moc
Takže uvidím jak to půjde, ale myslím si, že do pár dní tam nebude vůbec nic
Tak aspoň si pak nemusím říkat, že to skončilo kvůli mě a že sem zastavila něco co je pro něj přínosné, ale fakt téměř nekojím, ale i tak je ta laktace rozjetá, takže jako na tělo to má vliv a já jsem s toho v depresi, ale dělám to kvůli němu, tak uvidím jak to v příštích dnech bude. Já dneska měla depku tak sem si dala milu a v metropoli ten studenej jogurt, takže dneska nic moc, ale už sem s toho měla depku jak to nejde.. Asi to tam zkusím díky
Určitě nejím málo kvůli tomu kojení víš, abych si neříkala, že to skončilo kvůli mě…
Jinak s tím cvičením bych to nehrotila každý den. Já taky budu postupně přidávat. Já byla tento týden běhat, plus nějaké procházky a zítra jdu na jogu a v neděli uvidím jak mi bude, ale možná bych si šla zase kousek zaběhat… takže 2 až 3 sporty týdně a myslím si, že je to na ten začátek dost, takže to fakt nepřeháněj ![]()
Jenže holky, já jsem děsně líná na to si jídlo vážit a tak ![]()
@Kytičkaaa Ahoj,já jsem cvičila na břicho, v leže, žádný těžký sedy lehy, jen zvedání pánve a tak,20×, ani jsem se nezpotila, no a taky hodně chození s kočárem. Ted ale musím říct, že už 14 dní jsem zaseklá na 70ti kg a nic se nehýbe. U mě je to ale stravou :-/ já se nedonutím jíst tak, jak se má a nedat si nic večer, to je problém.
Ja kazdy den jakoby, acinam odznova a vzdy skoncim u sladkeho
a x dni uz jsem necvicila, jsem unavena, doma nestiham uklizet a priste se mi nechce
ale myslim ze pohybu ma az az, a bohuzel se mi vaha taky zasekla
uz fakr musim jit do sebe nebo se v kete nikde u vody naukazu;-(
Tak posílám pozávodní fotku
jsem sice samý šrám, ale byla to příjemná zkušenost
bylo to náročné-cca polovinu trati z těch 6ti km jsem jen svižně šla, ale i tak jsem na sebe hrdá ![]()
Tak doktorka rikala, ze mam zacinat pomalu, ze zacatku muzu na kolo a brusle. Nadsena z toho nejsem, behat muzu kdekoli, na brusle to mam daleko, kolo mam rozbity. Rikala, ze za 14 dni muzu zacit posilovat bricho, tak pak zkusim i behat. Na kontrolu me objednala az zapul roku, takze budu zacinat pozvolna hodne, hodne pomalym behem ![]()
Tak dneska jsem se docela držela v jídle, ale prostě více jak 4× za den nestíhám jíst s tím malým, - jak to zvládáte vy? Sladké dneska byla nula a i jsem s kočárem ušla 6 km rychlejší chůze za 1,5 hodiny, byla to rovinka, tak se šlo krásně, doufám, že se zítra zvednu, zatím mi nic nebolí. Zjistila jsem, že když se hýbu, tak je mi i líto pak do sebe rvát sladké, takže tu nebudu psát co plánuju, ale co jsem skutečně udělala, jinak já bych sem psala samé plané plány. No ale koukla jsem se cestou na sebe do výlohy a úplně jsem se sděsila tedy ženy, cítím se asi trochu lépe, než ve skutečnosti vypadám, děs běs.
Holky neudělali byste někdo zavřenou skupinu, se to sem i stydím psát.