Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@martina.se Tak je trochu znát, že sem běhala dva roky, ale je to nic moc.. Já bych dala i víc, ale nechtěla sem na poprvé se oddělat
Ale běžela sem takovým šnečím tempem
Ale relax to bude až uběhnu alespoň hodinku v kuse, takhle je to spíš nucení přidej a to dáš ![]()
@nada 17 děkuji moc
Byla sem malinko vtipná teda, protože pro toho psa to moc běhání nebylo
Spíš takové popobíhání
A co ty, držíš stravu? Já celkem sladké odpojila, jen sem dneska měla trochu meruněk v jogurtu, tak aspoň něco… Ale mám takovej dojem, že to spíš půjde dolu až po skončení kojení ![]()
@Kytičkaaa super sikula, ja dnes zatim jidlo dobry ale protoze zatim nebyl cas,… Ted premyslim co na veecu asi tunak a zitny chleb
tak snad to dnes vydziiiim ![]()
Ahoj ženy, já mám holčičku 3.3. Hnila jsem celé těhotenství a cvičit jsem začala už v 6ti nedelí(cítila jsem se dobře).Samozřejmě decentně! A v poslední den 6tined. jsem vyběhla. Behám, chodím svižně s kočárem, posiluji břicho(měla jsem fakt velké…).Všechno ale v klidu, žádný pocení šílený
No pro představu - před otěhotněním 64kg, před porodem 83kg, nyní 2měsíce po porodu mám 70kg.
S jídlem to mám naprd, jím vše a hodně…toho se asi nezbavím
Sportu zdar!
Ja se zatim bez sladkyho neobejdu
Dnes sem mela Linu ke kavicce. Ale ja se bez sladkyho nikdy neobesla. Snazim se jist pravidelne a mensi porce, ale asi budu bohuzel ten typ, co kojenim nehubne ![]()
@novomamina Já měla k večeři salát, tak to bylo dobrý, ale kousek oplatky sem neodmítla
Ale fakt jen kousíček, jinak sem se držela celý den
Zítra bych si chtěla zacvičit břicho… No je to děsný, už aby byly vidět nějaké výsledky co ![]()
@Blackjackie ahoj, vítám tě
Já přibrala 27kg a mám docela necelých 10 kg… Takže nic moc
V pátek to bude měsíc co se malý narodil, tak snad se to ještě pohne… Já vyběhla dneska, kousíček, ale nějak se začít musí
A můžu se zeptat jak si hubla v šestinedělí? Já mám zaseknutou váhu už více jak 14 dní
Ale to si shodila hezky, to už ti moc nezbývá a to dáš během chvíle ![]()
@nada 17 neboj tak to nejsi sama
Mě přijde, že se to díky tomu kojení snad i zaseklo
Já jen doufám, že nebudu makat k ničemu a že to fakt kvůli tomu kojení nebude až tak moc stagnovat
Když si dáš sušenku aspoň dopo tak je to dobrý, já si dala kousek oplatky a odpoledne ![]()
Holky co snidate? ja vezsinou jogurt nejake musli nebo bebe a treba banan, asi je to malo ale vic nestiham ![]()
@novomamina tak to já snídaním taky moc nedávám, protože to nestíhám
Nic sem tu neměla, takže sem si dala pár kuliček meruněk v jogurtu a mám medvídků haribo
Nic moc no dneska
Ale fakt tu nic nebylo. K obědu se polepším, to budu mít lososa se zeleninou a šťouchaným bramborem… Haribo medvídka si někdy dám, to není zas tak hrozný. Ale ty meruňky v jogurtu ![]()
Ahoj Holky, tak zítra si vyjdu poprvé s kočárem svižnou chůzí pro starší do školky, koukala jsme na google maps a tam je to 4km pěšky, za 50 minut, nevím, jak to ten google počítá, ale asi cca 5km v hodině? No snad bych mohla jít rychleji, na běh se ještě necítím, uvidím zda to zvládnu. Ale zrovna dneska se cítím taaak unavená, přitom se s malým i trochu už vyspím, asi potřebuji dospat ten poporodní blázinec, kdy jsem skoro 14 dní nespala.
@ALEAS určitě dej tolik na kolik se budeš cítit
Zkus jít a uvidíš, snad ti to nebude dělat problém a vyvětráš sebe i dítě ![]()
Tak ja budu muset s behem jeste pockat.
Dnes sem byla na kontrole po sestinedeli a vnitrni jizva blbe srusta. To me stve, protoze se ted po tom druhym cisari, cejtim o moc lip nez po prvnim a nic me neboli… Musim se jeste poradne zeptat doktorky co muzu. Ja sni resila tu bolest pri kojeni a kdyz mi pak rekla to o ty blby jizve, tak sem se nejak uplne zapomela zeptat, co muzu a co ne…, treba to nebude, tak hrozny.
Ja sem v tom jidle hroznej lajdak. Rano mam strsnou honicku… Nakojit mimi, udelat snidani pro starsi, pak jeste carovat s nocnikem… K prvnimu jidlu se dostanu pekne pozde… ![]()
@nada 17 no já jsem taky po druhém císaři a taky se cítím teď lépe, no to jsi mi tedy dala brouka do hlavy, k dr. po šestinedělí jdu až za 14 dní. Mě strašně štve takový ten převis nad tou jizvou, já ani nemám čas to nějak mazat a masírovat, já jsem lajdák na sebe.
@nada 17 je tak to mě mrzí
Ale fakt bych se jí zeptala a nebo bych zkusila alespoň rychlou chůzi? Kdy tam jdeš zase? To chápu, že tě mrzí, taky by mě to štvalo, ale snažila bych se najít něco jiného co bys mohla
To jídlo je fakt nejhorší, protože vlastně na tom záleží nejvíc, taky určitě dělám chyby
Měla bych se na to víc zaměřit, ale ten čas no ![]()
Holky mám depku… Ať dělám co dělám tak mám prostě váhu zaseknutou a to asi tři týdny
Já si prostě myslím, že je to tím kojením.. Kojím jen malinkato, fakt pár ml denně protože víc nemám, mám chuť s tím seknout, protože tahle váha je fakt děsivá a představa, že ji budu mít několik měsíců
Ale zase si říkám, že i to málo je pro malého dobré ![]()
Nejvíc mě štve, že jím tak, že bych prostě dolu jít měla a teď sem do toho zařadila i sport a něco přece by týdně jít dolu mělo.. Nikdy sem takhle nepila jen neperlivou vodu, vysadila jsem i pečivo, jen občas si dám chleba z druhého dne, ale spíš vůbec nejím atd.. A prostě ne a ne se hnout ![]()