Hledám ztracenou fyzičku po porodu, přidá se někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
12.5.16 22:20

@Kytičkaaa ja jsem na tom uplne stejne. Jímá me deprese, jim samou řepu, cukinu, rajčata, pečivo a přílohy jsem vynechala a nahradila ledovym salátem a za 14 dni mam pul kila dole 8o. Mala ma pet měsíců, ještě kojim a zichr to bude tim, ze se vaha nehne dolu. Tělo to proste nepustí. Sice nijak aktivně necvičim, jen jsem začala chodit s mandukou cca 6 km kazdy den, ale rekla bych ze pohybu mam dost. Prace kolem domu, prcek 24/7 a do toho jeste pracuju… je to k nas.ani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 23:11

@ALEAS já se za váhu taky stydím, je to děsný fakt.. Nevěřila bych, že tohle někdy budu mít :zed: Jinak já dneska taky zhřešila, mám s toho depku tak sem se najedla :zed: a dala si sladký a hned ty otoky mám horší :zed: prý se ještě víc vážou na sladký, jsem trubka :zed: Podle mě je nejhorší jak je s toho člověk špatný a pak má na to jídlo větší chuť, aspoň tak to u mě je no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.5.16 23:13

@Zuzanka110 ty jo tak to máš fakt s toho kojení :roll: hlavně bych řekla, že je to dost demotivující.. :roll: Já mám docela strach s toho, abych se odvodnila a nebyla už tak oteklá, aby to prostě šlo dolů.. Naopak mám dnes nohy jak konve :roll: Já si připadám pomalu jak před porodem, jen to dítě v tom břiše není :mrgreen:

Holky omlouvám se, ale neměla sem čas hledat jak se zakládá soukromá skupina, pokusím se to zítra vyřešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.16 05:53

@Kytičkaaa Založíš to když dáš skupiny, pak skupiny dle zájmu, zložit novou skupinu a pak se ti to rozbalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.5.16 07:19

@sedmikráska70 tak už se to založila a čekám na schválení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.16 07:52

@Kytičkaaa šikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
13.5.16 11:14

@Kytičkaaa jééé tak dej pak vědět až bude ta skupinka :)…já mám kilo nahoře :oops: nechápu jak někdo kojením hubne a upřímně závidím…vypadám jak nechutnej rozkydlej buřt…toto léto to fakt nestíhám holky, ale příští léto už musíme být kočky :). Já teda ještě nevidržela víc dní nehřešit, tak to musím vyzkoušet :D at vím jestli se hubnutí aspon trochu rozjede, ale kvůli tomu že kojím ám furt straaaašnej hlad… a k tomu všemu dvě děti na krku, 3letá se úplně změnila co je malej na světě a o to víc si jí musím všímat…a večer jsem ráda když jdu v 9 spát :D a malej se budí v 5 a jen že si ho dám k sobě do postele tak jakž takž vydrží do cca 7 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.5.16 20:11

Holky, tak je založená soukromá skupina :) Jen sem nepřišla na to jak vám poslat pozvánku :roll:, tak prosím zkuste ji najít : Zpátky do formy po porodu, možná zkuste můj profil a je to jediná diskuze kde jsem moderátorem..
Omlouvám se všem :kytka: Budu tam na váš čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.5.16 20:13

@novomamina Já ti odpovím pak v soukromé skupince juu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.16 20:40

Já to teda nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.16 20:55

@Kytičkaaa Vedle políčka hledání máš ještě jedno políčko admin, na to když klikneš tak by tam měl jít napsat nick toho koho zveš do skupiny a tím mu pošleš pozvánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.5.16 21:32

@sedmikráska70 super, děkuji moc :) Už sem to poslala :)

Holky, posílám… Kdybych na někoho zapomněla tak se prosí připomeňte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková