Hledání ztraceného kamaráda ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
18.4.13 21:24
@Melody 4 píše: Ženský vy si nedáte pokoj co? :lol: :lol: :lol:

ne :mrgreen: myslivec myslí, že mlynář mydlí, myš mýdlem po mýtině, zamykati, odmykati máš tam někde samici? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:27
@janica252 píše:
Jinak bych si zkusila zjistit i tu práci, jestli to není úplně někde mimo, tak co se tam náhodou ochomýtat - zjistila bys tak, kdy se mění směna a dívala se a kdyby šel, zkusila na něj „náhodou“ narazit :) pokud je to ovšem někde na okraji v průmyslové zoně, to by mohlo být velmi nenápadné :d
:palec: :think: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
18.4.13 21:28

@spagetka Já to nemyslela zle…někdy lidi píší nějaké slovo špatně, aniž by o tom věděli…a ty dvě dvojky ti upřímně závidím!!! A abych jen neprudila s gramatikou a něco poradila… :nevim:. Nejprve by to chtělo jméno, aspoň křestní, pak bych zkusila provozovatele seznamky, zda by byl schopen ho dohledat podle jména a popisu a doby zadání inzerátu a jako poslední bych šmírovala kolem garáží…ale je otázka, zda tam ještě vůbec dělá :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
3394
18.4.13 21:30

A co napsat inzerát do Hradeckých novin s tímto popisem, který jsi nám zde uvedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.4.13 21:33
@Laddmie píše:
A co napsat inzerát do Hradeckých novin s tímto popisem, který jsi nám zde uvedla?

No jo jako to bylo ve vodníkách :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
18.4.13 21:35
@Drovers píše:
Vždyť nezná jméno. To jde i beze jména?

Osobně jsem Poštu nezkoušela, ale indícií tam pár je.. Když ho dobře popíše - kolik podobných chlapů tam tak může dělat? :nevim: Oni tu černou práci odvedou za ni, minimálně on si snad vzpomene, že ho před dvěma lety nějaká slečna poslala do kopru.. Ona by se takto vyptat nemohla, ale oni ano :think:

• Citovat
  • Upravit
16906
18.4.13 21:36

Nevim, kdo tu co radil…ale mě připadá jako nejlepší řešení zajít do těch garáží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
18.4.13 21:48

A nebo si před tou policejní garáží otevřít stánek s čerstvou koblihou. Jestli tam ještě pracuje, tak se ukáže :mrgreen: :mrgreen: A bude to náhoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.4.13 21:51

Mnĕ osobnĕ přijde Pošta jak pro důchodce, já bych na to před celým národem nemĕla žaludek :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.4.13 21:53
@spagetka píše:
A nebo si před tou policejní káže :mrgreen: :mrgreen: A bude to náhoda ;)
:pankac: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
18.4.13 21:56

@Pokušení Hele, dva roky je dlouho, jak říkám: Z některých cest není návratu. A myslím, že tuhle šanci jsi už propálila. Ale zkus ty garáže. Určitě si bude někdo pamatovat, kdo tam před 2 lety opravoval auta.

A až ho najdeš, hlavně neříkej MOCINKY MOC jsem ráda, že sem tě našla, pač jestli není buzna, tak se mu zježí i chlupy na prdeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
18.4.13 22:36
@Ikente píše:
Mnĕ osobnĕ přijde Pošta jak pro důchodce, já bych na to před celým národem nemĕla žaludek :P :mrgreen:

Právě, že na to stejně koukají jen ti důchodci, tak tam se nedá moc ztrapnit.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
18.4.13 22:37
  • Citovat
  • Upravit
17095
18.4.13 22:40

Jenže než jí do Pošty pozvou, tak aby tam @Pokušení nejela už jak popel a místo opraváře nebyl jen náhrobek :mrgreen: tam maj nával jak ve čtvrtek ráno v Kauflandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
18.4.13 22:57

@Jazz27 no, to mi povídej:D ve čtvrtek ráno v kauflandu, dneska jsem tam zajela protože sousedka chtěla koupit lentilky pro děcka…:D no a nemohla jsem se hnout:D měli akci na mlíko tak bylo plno (naši tam pak byly odpoledne a mlíka tři pr.. a ještě všude okolo:D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí