Hlučné děti na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
16.9.15 13:10
@Litta píše:
@Gina108 Asi tak. Kdyby mi schválně najela kočárem na nohu a ještě se drze zatvářila, tak jí do něj klidně kopnu. Pak už na pravidla budu kašlat taky. Ale já se na ulici jen tak uprostřed chodníku nezastavuji, takže se mi to asi nikdy nestane. :nevim:

Taky se nenarvu doprostřed chodníku, nejlépe s kočárem a celou rozvětvenou rodinou a nečekám jak mě bude každej objíždět, potažmo obcházet. Tomu říkám slušnost já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
16.9.15 13:32
@Anna766 píše:
Taky se nenarvu doprostřed chodníku, nejlépe s kočárem a celou rozvětvenou rodinou a nečekám jak mě bude každej objíždět, potažmo obcházet. Tomu říkám slušnost já.

on je tak yněkdy problém, že ti hlasitě diskutující lidé přestávají vnímat své okolí a člověk na ně může volat „s dovolením“ a oni se
A. tváří, že nic neslyší (a asi si myslí něco o zadní části těla) a stojí dál
B. se ještě blbě podívají „a vo co jako jde“ a stojí dál
C. (a ta nejméně častá varianta dle mých zkušeností) - posunou se a ti slušnější se dokonce omluví - „pardon“(promiňte), že tam kde stáli zavazeli v průchodu ostatním

stalo se mi to několikrát - hlavně nástupní ostrůvek (teda ostrůvek - kus chodníku určeného jako zastávka MHD kudy se normálně chodí), kde se má člověk proplétat mezi spoustou lidí (a není kudy je opravdu objet - kromě vjetí do silnice - tj.sjet přes obrubník na silnici) a každý stojí jinde tak je to jak slalom. A můžu volat hlasitě a slušně a jen velmi neochotně pouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
16.9.15 16:31

@whitehorse nejčastěji se slušností ohánějí ti největší hulváti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.9.15 17:40
@whitehorse píše:
on je tak yněkdy problém, že ti hlasitě diskutující lidé přestávají vnímat své okolí a člověk na ně může volat „s dovolením“ a oni se
A. tváří, že nic neslyší (a asi si myslí něco o zadní části těla) a stojí dál
B. se ještě blbě podívají „a vo co jako jde“ a stojí dál
C. (a ta nejméně častá varianta dle mých zkušeností) - posunou se a ti slušnější se dokonce omluví - „pardon“(promiňte), že tam kde stáli zavazeli v průchodu ostatnímstalo se mi to několikrát - hlavně nástupní ostrůvek (teda ostrůvek - kus chodníku určeného jako zastávka MHD kudy se normálně chodí), kde se má člověk proplétat mezi spoustou lidí (a není kudy je opravdu objet - kromě vjetí do silnice - tj.sjet přes obrubník na silnici) a každý stojí jinde tak je to jak slalom. A můžu volat hlasitě a slušně a jen velmi neochotně pouští.

a hloupě čumí jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.9.15 19:49

@Gina108 promin ale ty jsi uplne mimo..vubec nechapes nebo poradne nectes moje prispevky.Kdyz nekoho pozadam aby uhnul a on se posune o par centimetru tak co asi..teuko pojedu s kocarem po silnici kvuli nejakymu trotlovi co neumi uhnout :cert: a tvuj vulgarni zpusob vyjadrovani je dost nevhodny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.9.15 20:33
@Anna766 píše:
@whitehorse nejčastěji se slušností ohánějí ti největší hulváti.

Tak s tím naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.9.15 20:37
@katule9 píše:
@Gina108 promin ale ty jsi uplne mimo..vubec nechapes nebo poradne nectes moje prispevky.Kdyz nekoho pozadam aby uhnul a on se posune o par centimetru tak co asi..teuko pojedu s kocarem po silnici kvuli nejakymu trotlovi co neumi uhnout :cert: a tvuj vulgarni zpusob vyjadrovani je dost nevhodny :cert:

Mimo jsi ty. Nejdříve něco napíšeš a v dalším příspěvku to téměř zneguješ, tak to je pak těžké ti rozumět :nevim: Ale tak o nic nejde, chovej se jak uznáš za vhodné, následky si taky poneseš sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
16.9.15 22:21
@Gina108 píše:
Mimo jsi ty. Nejdříve něco napíšeš a v dalším příspěvku to téměř zneguješ, tak to je pak těžké ti rozumět :nevim: Ale tak o nic nejde, chovej se jak uznáš za vhodné, následky si taky poneseš sama ;)

Ano aż ze slušnosti vjedeš kvůli pár překážejícím na chodníku do vozovky a porazí tě auto, tak si ty následky zcela jistě poneseš. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
16.9.15 22:25
@Gina108 píše:
Tak s tím naprosto souhlasím.

Mě jednou porazila ženská na kole když jsem šla po chodníku. Ještě se bránila tím že na mě volala. Takže nebyla její chyba že na chodníku neměla co dělat, byla moje chyba že jsem jí neslyšela a neuhnula.Ano je to přehnané, ale takhle na mě působí tvoje argumentace.Jo a opravdu se mi to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
16.9.15 22:50

Holky ja teda nevim, kde zijete… v zivote se mi nestalo, ze by nekdo po normalni zadosti „s dovolenim“ nereagoval nebo se na me podival a neuhnul :nevim:
Nedovedu si predstavit, co bych pak jako delala, ale najizdet na nekoho kocarem, to mi prijde jako uplny scifi.
A hloucky lidi na chodniku tady mame taky, to jen tak mezi reci, proste kdyz si me zrovna nikdo nevsimne a neuhyba sam od sebe, tak staci poprosit a jedem dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.9.15 22:56

Nečetla jsem všechno, ale mám „vtipnou příhodu“ reagující na to, že je normální na žádost S DOVOLENÍM reagovat pozitivně. V autobusu jsem požádala mladíka (tak 17 let +/-) sedícího na dvojsedačce v uličce, že bych si ráda sedla na to místo u okýnka, kde měl batoh. Natvrdo řekl, že ne, že je místo i jinde. No čuměla jsem jako puk a jak mám pusu prořízlou, na tohle jsem se zmohla akorát tak, jestli to myslí vážně. Jo a břicho jsem měla jako slonice.
Takže mě už nic nepřekvapí a jestli někdo řekne, že ho cyklista srazil na chodníku a ještě mu vynadal, uvěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
16.9.15 23:04
@eMMari píše:
Nečetla jsem všechno, ale mám „vtipnou příhodu“ reagující na to, že je normální na žádost S DOVOLENÍM reagovat pozitivně. V autobusu jsem požádala mladíka (tak 17 let +/-) sedícího na dvojsedačce v uličce, že bych si ráda sedla na to místo u okýnka, kde měl batoh. Natvrdo řekl, že ne, že je místo i jinde. No čuměla jsem jako puk a jak mám pusu prořízlou, na tohle jsem se zmohla akorát tak, jestli to myslí vážně. Jo a břicho jsem měla jako slonice.
Takže mě už nic nepřekvapí a jestli někdo řekne, že ho cyklista srazil na chodníku a ještě mu vynadal, uvěřím.

tak toto jsem treba taky zazila… tedy byla jsem svedkem, kdy pani si dala kolem sebe tasky a nepustila sednout nikoho za celou jizdu, zeptali se ji asi ctyri lidi… ale i tak si nedovedu predstavit, ze kdyby ta stejna osoba stala na chodniku a ja ji rekla s dovolenim, ze by neuhnula :lol: to jsou ty lidi trochu sami proti sobe pokud pak nasleduje atak kocarem nebo taskou, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
16.9.15 23:06

@Kaculatko kde to čtete že někdo na někoho NAJÍŻDÍ? Já jsem psala a znova píšu, že kdyż někdo překáží kde nemá, tak se prostě nemůže divit že utrpí nehodu. :mrgreen: :mrgreen: já jsem z Mariánek, to je jedna dlouhá ulice. A tady je běžný třeba i to, że k chodníku přirazí autobus a z něj se vyvalí lidi s a celej chodník zabranej.Lidi štěbetaj, nevnímaj a ani nemusíš mít ten omílanej kočárek, fakt máš problém projít. Stane se že šlápneš někomu na nohu, např. A to o tobě přece nevypovídá že jseš nevychovanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.9.15 23:08
@Kaculatko píše:
tak toto jsem treba taky zazila… tedy byla jsem svedkem, kdy pani si dala kolem sebe tasky a nepustila sednout nikoho za celou jizdu, zeptali se ji asi ctyri lidi… ale i tak si nedovedu predstavit, ze kdyby ta stejna osoba stala na chodniku a ja ji rekla s dovolenim, ze by neuhnula :lol: to jsou ty lidi trochu sami proti sobe pokud pak nasleduje atak kocarem nebo taskou, ne :mrgreen:

máš pravdu :D, příště ho majznu kabelou :dance: a bez dovolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
16.9.15 23:14

@Kaculatko jako lidi jsou prostě neomalený. I já jako neřidič vím že na zastávce busů nesmí stát auta. Přijíždíme na zastávku, tam taxikář, u okýnka nakloněný kamarád a družnej hovor a ha ha ha…když na něj autobusák zatroubil, vyklonil se z okna a cituji"aby ses nepo…sral."a odjel, ještě nezapoměl ukázat jak má dlouhý prostředníček. Mě uż skutečně nepřekvapí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí