Hodí se do obýváku černá?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
7.10.22 10:53

@Ou Tak jasně, jen jsem chtěla vidět nějakou inspiraci, pokud někdo má. My se moc nemůžeme dohodnout, líbí se nám obě kombinace. Možná nakoupím vše dvakrát a budu po nějaké době střídat, až mě jedna varianta omrzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
7.10.22 10:54

@Salorka to by člověk musel vidět jak ten obývák vypadá. Takhke těžko říct. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
7.10.22 11:26

Ahoj, mě osobně se nelíbí ani jedna :D Doma máme k šedivý fialovou, ale pokud se vám líbí obě, tak jak jsi napsala tak nejlepší bude to střídat :D

• Citovat
  • Upravit
75526
7.10.22 11:38

Já si teď udělala sezónní radost:

https://www.sablio.cz/…cerveny-list?…

Mám nábytek dub, takový ten do šeda, tmavošedou účkovou sedačku, světlešedý koberec pod konferenčním stolkem, světlešedý konferenčák.
Chtěla jsem oživit, takže jsem k bílým chlupatým polštářům z JYSKU objednala dva polštářky z odkazu + závěsy ve stejném designu + na stolek prostírání.
Vypadá to fajn, podzim - zima to tak nechám a na jaro kouknu u stejné firmy po něčem do zelena, nabídku mají fajn.

https://www.sablio.cz/…arky-priroda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
7.10.22 11:44

My máme Šedo bílý obývák a ty barvené věci obměňuju tak nějak podle nálady/ sezóny. Teď sem vyměnila světlé barvy z léta za takovou tmavě červenou, na vánoce k tomu přidám ještě nějaké vánoční motivy a dekorace :D na jaře už pak jdu radši třeba do zelené a třeba květinových vzorů. Teď podzim-zima mám třeba i víc dekorací a hromadu svíček, v létě to sklidim a nechám to takové jednodušší, vzdušnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75526
7.10.22 11:52
@Kriss Tina píše:
My máme Šedo bílý obývák a ty barvené věci obměňuju tak nějak podle nálady/ sezóny. Teď sem vyměnila světlé barvy z léta za takovou tmavě červenou, na vánoce k tomu přidám ještě nějaké vánoční motivy a dekorace :D na jaře už pak jdu radši třeba do zelené a třeba květinových vzorů. Teď podzim-zima mám třeba i víc dekorací a hromadu svíček, v létě to sklidim a nechám to takové jednodušší, vzdušnější :D

To máme podobně, teď svíčky, dýničky, vřesy, na Vánoce vánoční dekorace, s jarem přecházím na zelenou v dekoracích na živé květiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí